Felhasználók / Szerzők és Felhasználók

  1. probléma: a Felhasználók / Szerzők és Felhasználók nekem lefagy, kampó, nuku, semmi, üres.
  2. probléma: több mint 35000 regisztrált felhasználóm van. Ebből adódhat az 1. probléma.    Több verzió óta nem működik, gondolom 2.8.1-ben sem fog változni a helyzet, nade a kugli sem dob ki nekem olyan okosságot, hogy hogyan tudnék több usert egyszerre törölni az alapján, hogy pl 0 hozzászólásuk van. Azaz 1 sem.    Táblákban nem is találok hivatkozást rá, így eleve nem tudok miből kiindulni, ráadásul az SQL rejtelmei nekem még homályosabbak, és még csak parancsot sem tudnék írni, hogy törölje amit szeretnék, így kedves drága nálam okosabbak ilyen téren, mondjatok valami használhatót! :cool:

A kepregeny.net oldalon? Nem ezzel…

szóval TLoF nem tudott, vagy nem tud ebben segíteni? Mintha valami épp ilyesmit mondott volna TLoF, és mintha épp a kepregeny.net oldalt hozta volna fel példaként … de ez csak homályosan rémlik, lehet, hogy nem…, és csak keverem a dolgokat.Úgy rémlik, valami olyasmit mondott, hogy van egy-két olyan hibája a WP-nek…, az egyik az, hogy például a sok regisztrált tagot nem tudja kezelni - és nem lett erre megoldás?

szerinted van? :wink:

ha lenne, és tudnám nem kérdezősködnék :rolleyes:

mit ír logba, miért nem tölt be?talán időtúllépésbe fut, esetleg töltsd le az adatbázist magadhoz, emeld meg a fenébe a php.ini-ben a php futási idejének korlátját, aztán logold, hogy milyen sql parancsot hajt végre és töröld a usereket.ezután az éles oldalon meg lefuttatod az sql parancsot.

loghoz én nem férek hozzá, de tuti túllépés.

ezért kéne a parancs, hogy a 0 kommentes felhasználókat töröljem.

de mi az a parancs, kérdem immár másodjára?

hu, jó kérdés, egyáltalán számolja a wp a kommenteket?nézem az adatbázist, de nem látok semmi ilyet. a kommentekhez írja csak be, hogy melyik user írta, de olyat nem látok, hogy user tulajdonsagai között szerepelne, hogy hány hsz-e van.


charlie wrote:

hu, jó kérdés, egyáltalán számolja a wp a kommenteket?
Számolja, de csak összesít, mindenkit egy kalap alá véve:


sorozatok-foruma.hu/vendegkonyv#comment-21128

pl. én innen szoktam látni az össz. kommentek számát is...

Szerintem csak egy PHP mester tudna ebben segíteni, aki erre írna egy külön programot.

a számolást úgy értettem, hogy usrenként. tehát a user adatbázis táblájában egy mező, stb.ahogy nézem, csak azt lehetne, hogy egyesével megnézni minden usernél, hogy annak a usernek van e hozzászólása (mert a kommenteknél ha regisztrált user írta, akkor berakja az ID-jét), de egy ekkora adatbázisnál ez kurva sokáig tartana.

Adatbázis backup.

És süsd el ezt:

Code:

DELETE FROM wp_users WHERE wp_users.ID != ALL (SELECT user_id FROM wp_comments)
MySQL 5+ kell hozzá.

“Jeszoké”, köszönet és hála. Frissítek holnap easyphp-t, és sajátgépen lenyomom, kíváncsi vagyok…szerk1: De, kérdem én. Ezt miért nem tudják már belerakni a WP-be?szerk2: Ja igen, ha most a wp_users-ből kitörlöm a kitörlendőt, attól a wp_usermeta ott marad. Ha ezután regel valaki, akkor milyen ID-vel fog továbblépni? Elkezdi betölteni az “űrt” és akkor már lesz usermeta adata, ami hibához vezethet? Vagy pedig a sorszámot megjegyezte a rendszer és onnan megy majd tovább?

az id folyamatosan megy tovább, azért ID (kulcs).

Jólvan, jólvan, nekem is lehetnek néha “ID-tlen” kérdéseim… :wink:Tehát a lényeg, hogy a maradandó “szemét” a másik táblában már nem okozhat gondot/lassulást…?!

nem fog :slight_smile: . Ez biztos… az id(egyedi kulcs) ezért pörög mindig tovább, hogy ne legyen még egy ilyen azonosítójú rekord

Najó, most még hiszek nektek, úgyis a gyakorlatban derül ki minden turpisság.

Holnap megtudjátok mi történt. Ha őrjöngök, akkor többet ne kommentezzetek ebbe a fórumba, mert mindent törölni fogok… :lol:

Akkor ennek a mintájára:

Code:DELETE FROM wp_usermeta WHERE wp_usermeta.user_id != ALL (SELECT ID FROM wp_users)

:stuck_out_tongue: sok sikert :stuck_out_tongue:

Mano, amugy én úgy csinálnám, hogy phpmyadminban duplikálnám az adatbázist, egy ilyen homokzóra, abban lefuttatnám a fent említett két queryt, és átállítanám rá wp-configban az adatbázist. Ha nincs semmi rendellenesség, akkor akár maradhat is :slight_smile:

Nem mondasz hülyeséget DjZone. De marad a easyphp, abban bátrabban matatok… neutral.gif

Ahogy érzed :slight_smile:

No, megtörtént.

EasyPhp 3.0 letölt+telepít

Adatbázismentés szerverről.

Sajátgépre BigDump-pal feltoltam.

Adatbázisban beizzítottam a két parancsot amit adtál.

Ééééés…Siker. Köszönöm szépen. Kigyomlálta rendesen az egészet, úgyhogy megint működik a Felhasználókezelés… Megakszönet!