Fatal error

Hali!

A napokban másik tárhelyre tettem a wp oldalam vele együtt az adatbázist is át másoltam. indításkor ez a hiba fogadott:

/wp-includes/taxonomy.php on line 355

Nem tudja vki mi lehet a hiba vagy mit csesztem el?

A választ előre is köszi!

minden plugin kikapcsolva is ez a hiba?

pl ha átnevezed a plugin könyvtárat?

PHP verzió különbség?

Mi a teljes hibaüzenet?

A teljes hiba üzenet:

Fatal error: Call to undefined function _x() in /var/www/virtual/xxxxxx.hu/htdocs/wp-includes/taxonomy.php on line 355

A php verziórol fogalmam sincs, newhostingnál van tárhelyem, elötte is ott voltam csak másik szerveren!

Megoldódott a probléma!

A hiba okát nem tudom, de a megoldást ami segített azt igen. Letöröltem mindent a tárhelyről, majd újra felmásoltam és láss csodát működött, csak azért hátha másnak is lenne ilyen baj!

nem ment fel minden file a tárhelyre/hibás volt az egyik…

Üdv!

Kérlek segítsetek, mert több éves munkám ment tönkre.

Frissítést eszközöltem a honlapomon, 2.9.2-ről 3.1_hu-ra, és mikor az upgrade parancsot megnyomtam, ezt írta ki:

Fatal error: Call to a member function add_rewrite_tag() on a non-object in /chroot/home/xxxxxx/xxxxxx.hu/html/wp-includes/taxonomy.php on line 331

Fogalmam sincs mi lehet a probléma, és teljesen tanácstalan vagyok.

Előre is köszönöm.

Megvan a megoldás!

A probláma oka, hogy az új 3.1 összeakad valamelyik pluginnal. le kellett törölnöm az összes pluginomat ftp-n keresztül, és egyesével visszarakni. így már müxik rendesen, csak náhány beálítást kell korrigálnom. Amúgy nekem a mailpress-el akadt össze. az nem tetszett neki. Így most kereshetek másik autorespondert. De legalább megvan az oldalam.

A MailPres dolgozik a 3.1-gyel, csak frissíteni kell azt is. :slight_smile: Nálam a cForms - mailPress páros dolgozik pár oldalon.

igen de pluginok elég sűrűn akadhatnak össze, pld globális változó használattal mindig vannak gondok… nehezen szoknak le róla a kényelmes emberek…

Sziasztok!

Nekem szintén fatal error üzenetet dob ki. okhost-os a tárhelyem, korábban már használtam /coppermine gallery/ és akkor semmi gond nem volt pedig ott is kellett FTP meg MySQL is. Most azonban teljesen tanácstalan vagyok.

Ezt dobja ki mikor beírom az oldalam címét:

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/var/www/weboldala.net/leamichele/wp-config.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/weboldala.net/leamichele/www:/var/www/weboldala.net/leamichele/tmp:/usr/share/php:/usr/share/pear:/var/reklam) in /var/www/weboldala.net/leamichele/www/wp-load.php on line 32

Úgy tűnik, hogy nincs wp-config.php fájl. A telepítőnek szüksége van rá mielőtt nekilátunk. További segítségre van szükség? Itt megtalálható!. Létre kell hozni egy wp-config.php fájlt a webes felületen keresztül, de ez nem működik minden szerver beállítással. A legbiztosabb megoldás, ha kézzel hozzuk létre a fájlt.

Rámegyek a konfigurációs fájl létrehozására, beírom a MySQL adatokat, amiket kaptam a szolgáltatótól , majd ezt az üzenetet kapom:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /var/www/weboldala.net/leamichele/www/wp-admin/includes/schema.php on line 363

Már feltettem újra, letöröltem a saját gépemen hoztam lére a sima config fájl php-t de úgyis ugyan azt kapom. Mi lehet a gond?

Kevés a memória limit.

Sziasztok!

Nekem ezt írja ki.

ďťż

Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in /mnt/ultraweb/a/ab/abonyiszinkor/wp-includes/pomo/streams.php on line 139

Itt mi a probléma és hogyan lehet orvosolni?

Kedves Directors!

A Fórum keresőjének hsználata ingyenes, és erősen ajánlott:

első kérdésre a válasz: http://forum.word-press.hu/topic/5969-dtz-mi-ez/

második kérdésre nem adok linket, elég, ha mondjuk elolvasnál kettő hozzászólást magad előtt… :frowning:

Végigolvastam és aztán írtam.

Sajnos lila gőzöm sincs,hogy mit jelent a Kevés a memória limit.

Notepad programmal nyitottam meg a wp-config fájlt és nincs szemét.Mindent úgy csináltam ahogy írva van.

ULTRAWEB!!! - Szánj egy kis pénzt a honlapodra: vegyél domaint és tárhelyet, nem lesz ilyen problémád!

Ahová az van írva,hogy “Az adatbázis egybevetése” oda mit kell írni?

semmit :slight_smile:

Na mivel ezt senki nem írta, csak mindenki oktat, ezért ideírok 1 lehetséges megoldást memória limitre. Mivel én olyan helyen akadtam bele ebbe a problémába, ahol fizetnek a tárhelyért. Szóval a vegyél tárhelyet kiabálások igazából nem segítettek, inkább zavaróak.

Szóval a config fileba mehet ez >

Code:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '96M');

ahogy itt írva vagyon.

http://codex.wordpre...llocated_to_PHP

nehogy már a nyúl vigye a puskát…

a fórum keresőjével a “memory limit” szavakra:

Your results for the term memory limit limited to the first 200

tehát elvileg az első 200 találat-ban valószínűleg 150ben bennevan a megoldás…

a maradék 50ben feltették megint és csak linket kaptak hogy mit csináljanak…

“Na mivel ezt senki nem írta” ezt kicsit túlzásnak érzem… … lévén rengetegszer feltett & megválaszolt kérdés… de hogy konkrét legyek:

Google által index-elve is 22 alkalommal fordult elő…

http://www.google.hu/search?q=site%3Aforum.word-press.hu+memory+limit&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu-HU:official&client=firefox-a

“csak mindenki oktat” ide egymástól tanulni járunk… :slight_smile: persze ha kioktatás-nak veszed és megsértődsz akkor próbálj egy kicsit lazább lenni.

megjegyzés:

nálam pld 256M ill. van ahol 512M-s memory limit van… … mert kell…