Hali!
A napokban másik tárhelyre tettem a wp oldalam vele együtt az adatbázist is át másoltam. indításkor ez a hiba fogadott:
/wp-includes/taxonomy.php on line 355
Nem tudja vki mi lehet a hiba vagy mit csesztem el?
A választ előre is köszi!
minden plugin kikapcsolva is ez a hiba?
pl ha átnevezed a plugin könyvtárat?
PHP verzió különbség?
Mi a teljes hibaüzenet?
A teljes hiba üzenet:
Fatal error: Call to undefined function _x() in /var/www/virtual/xxxxxx.hu/htdocs/wp-includes/taxonomy.php on line 355
A php verziórol fogalmam sincs, newhostingnál van tárhelyem, elötte is ott voltam csak másik szerveren!
Megoldódott a probléma!
A hiba okát nem tudom, de a megoldást ami segített azt igen. Letöröltem mindent a tárhelyről, majd újra felmásoltam és láss csodát működött, csak azért hátha másnak is lenne ilyen baj!
nem ment fel minden file a tárhelyre/hibás volt az egyik…
Üdv!
Kérlek segítsetek, mert több éves munkám ment tönkre.
Frissítést eszközöltem a honlapomon, 2.9.2-ről 3.1_hu-ra, és mikor az upgrade parancsot megnyomtam, ezt írta ki:
Fatal error: Call to a member function add_rewrite_tag() on a non-object in /chroot/home/xxxxxx/xxxxxx.hu/html/wp-includes/taxonomy.php on line 331
Fogalmam sincs mi lehet a probléma, és teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm.
Megvan a megoldás!
A probláma oka, hogy az új 3.1 összeakad valamelyik pluginnal. le kellett törölnöm az összes pluginomat ftp-n keresztül, és egyesével visszarakni. így már müxik rendesen, csak náhány beálítást kell korrigálnom. Amúgy nekem a mailpress-el akadt össze. az nem tetszett neki. Ãgy most kereshetek másik autorespondert. De legalább megvan az oldalam.
A MailPres dolgozik a 3.1-gyel, csak frissíteni kell azt is.
Nálam a cForms - mailPress páros dolgozik pár oldalon.
igen de pluginok elég sűrűn akadhatnak össze, pld globális változó használattal mindig vannak gondok… nehezen szoknak le róla a kényelmes emberek…
Sziasztok!
Nekem szintén fatal error üzenetet dob ki. okhost-os a tárhelyem, korábban már használtam /coppermine gallery/ és akkor semmi gond nem volt pedig ott is kellett FTP meg MySQL is. Most azonban teljesen tanácstalan vagyok.
Ezt dobja ki mikor beírom az oldalam címét:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/var/www/weboldala.net/leamichele/wp-config.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/weboldala.net/leamichele/www:/var/www/weboldala.net/leamichele/tmp:/usr/share/php:/usr/share/pear:/var/reklam) in /var/www/weboldala.net/leamichele/www/wp-load.php on line 32
Úgy tűnik, hogy nincs wp-config.php fájl. A telepítőnek szüksége van rá mielőtt nekilátunk. További segítségre van szükség? Itt megtalálható!. Létre kell hozni egy wp-config.php fájlt a webes felületen keresztül, de ez nem működik minden szerver beállítással. A legbiztosabb megoldás, ha kézzel hozzuk létre a fájlt.
Rámegyek a konfigurációs fájl létrehozására, beírom a MySQL adatokat, amiket kaptam a szolgáltatótól , majd ezt az üzenetet kapom:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /var/www/weboldala.net/leamichele/www/wp-admin/includes/schema.php on line 363
Már feltettem újra, letöröltem a saját gépemen hoztam lére a sima config fájl php-t de úgyis ugyan azt kapom. Mi lehet a gond?
Kevés a memória limit.
Sziasztok!
Nekem ezt írja ki.
Äťż
Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in /mnt/ultraweb/a/ab/abonyiszinkor/wp-includes/pomo/streams.php on line 139
Itt mi a probléma és hogyan lehet orvosolni?
Kedves Directors!
A Fórum keresőjének hsználata ingyenes, és erősen ajánlott:
első kérdésre a válasz: http://forum.word-press.hu/topic/5969-dtz-mi-ez/
második kérdésre nem adok linket, elég, ha mondjuk elolvasnál kettő hozzászólást magad előtt… 
Végigolvastam és aztán írtam.
Sajnos lila gőzöm sincs,hogy mit jelent a Kevés a memória limit.
Notepad programmal nyitottam meg a wp-config fájlt és nincs szemét.Mindent úgy csináltam ahogy írva van.
ULTRAWEB!!! - Szánj egy kis pénzt a honlapodra: vegyél domaint és tárhelyet, nem lesz ilyen problémád!
Ahová az van írva,hogy “Az adatbázis egybevetése” oda mit kell írni?
semmit 
Na mivel ezt senki nem írta, csak mindenki oktat, ezért ideírok 1 lehetséges megoldást memória limitre. Mivel én olyan helyen akadtam bele ebbe a problémába, ahol fizetnek a tárhelyért. Szóval a vegyél tárhelyet kiabálások igazából nem segítettek, inkább zavaróak.
Szóval a config fileba mehet ez >
ahogy itt írva vagyon.
http://codex.wordpre...llocated_to_PHP
nehogy már a nyúl vigye a puskát…
a fórum keresőjével a “memory limit” szavakra:
Your results for the term memory limit limited to the first 200
…
tehát elvileg az első 200 találat-ban valószínűleg 150ben bennevan a megoldás…
a maradék 50ben feltették megint és csak linket kaptak hogy mit csináljanak…
“Na mivel ezt senki nem írta” ezt kicsit túlzásnak érzem… … lévén rengetegszer feltett & megválaszolt kérdés… de hogy konkrét legyek:
Google által index-elve is 22 alkalommal fordult elő…
http://www.google.hu/search?q=site%3Aforum.word-press.hu+memory+limit&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu-HU:official&client=firefox-a
“csak mindenki oktat” ide egymástól tanulni járunk…
persze ha kioktatás-nak veszed és megsértődsz akkor próbálj egy kicsit lazább lenni.
megjegyzés:
nálam pld 256M ill. van ahol 512M-s memory limit van… … mert kell…