Segítség!! Egyik napról a másikra úgy, hogy nem nyúltam hozzá az alábbi hibaüzenetet kapom, ha be akarok jelentkezni:
Bejelentkezés nélkül működik az oldal, de így nem tudok frissíteni.
Köszönöm!
Segítség!! Egyik napról a másikra úgy, hogy nem nyúltam hozzá az alábbi hibaüzenetet kapom, ha be akarok jelentkezni:
http://hgrg.info/2011/10/10/wordpress-256m-memoria-limit/
Szép napot!
És köszi a választ.
Egy kérdésem azonban maradt még (egyenlőre :)):
Az általad (és részben általam is) írt sorokat hova kell beszúrni wp-config -on belül?
Én ugyanis gondolkodás nélkül (vagy kis gondolkodás után) a jelszó és egyéb személyes adatok után írtam. Van olyan, hogy optimális sor? Vagy teljesen szabadon?
Üdv:
z
Én a WP_DEBUG környékére szoktam beszúrni.
De maximum a gyorsabb megtalálhatóság, és a kuszaság elkerülése céljából van jelentősége, semmi más szempontból nincs.
mivel ez egy DEFINE vagyis definiálsz akkor lenne csak jelentősége, ha felhasználásra kerülne valaminél előbb-utóbb. de mivel a wp-config hívódik be oda ahova kell ezért ez -ahogy Laci megjegyezte- jó helyen van ott ahol. 
Köszönöm a részletes válaszokat 
Üdv:
z
Nos, nálam a következő hiba állt fel:
Ó, már megoldottam 
Tessék rászóltam… telepítéskor FATAL ERROR lépett fel és az azt követő helyreállítás és optimalizálás során, ezt a hibát kaptam:
De jó, ezt is megoldottam xD
“Tessék rászóltam… telepítéskor FATAL ERROR lépett fel és az azt követő helyreállítás és optimalizálás során, ezt a hibát kaptam:”
?#.-*
Szóval:
Mi történt?
milyen fatál?
tessék megnézni azt a logot szépen, hogy kiderüljön mi történt…
[off]
mondhatom én is, hogy a Windóz kiírja, hogy fatál mégis miért, közben meg elfelejtem megemlíteni, hogy elkezdtem leformázni a rendszerwinyo-t (win 2000 alatt még meg lehetett tenni, azóta nem volt olyan idióta ismerős aki elkövetett volna ilyet)
[/off]
Ha a mysql adatbázisod dőlt be akkor cinkesebb a dolog, ahhoz jogosultság hiányában nem feltétlen férsz hozzá(mysql main error logja ).
Ha ott ‘helyreállítasz&optimalizálsz’ attól még nem lesz feltétlen minden rendben.
Pont ma volt nekem is kis problémám néhány 2006 óta hurcibált wp-db-mmel …
– mire megírtam azóta ‘megoldottad’. király. Hogy és mit? Nem tudnál csinálni valamit aztán leírni mi történt? ez így unalmas és fölösleges…