Fatal error

Segítség!! Egyik napról a másikra úgy, hogy nem nyúltam hozzá az alábbi hibaüzenetet kapom, ha be akarok jelentkezni:

Code:

Fatal error: Call to undefined function wp_dashboard_setup() in [...]wp-admin/index.php on line 15

Bejelentkezés nélkül működik az oldal, de így nem tudok frissíteni.

Köszönöm!

'ficasso' wrote on '2011-08-14:

Na mivel ezt senki nem írta, csak mindenki oktat, ezért ideírok 1 lehetséges megoldást memória limitre. Mivel én olyan helyen akadtam bele ebbe a problémába, ahol fizetnek a tárhelyért. Szóval a vegyél tárhelyet kiabálások igazából nem segítettek, inkább zavaróak.

Szóval a config fileba mehet ez >

Code:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '96M');

ahogy itt írva vagyon.

http://codex.wordpre...llocated_to_PHP

Nekem segítettél. Köszi.

Bár az is igaz, hogy előtte körbe kellett néznem.

Üdv mindenkinek.

És előre akadályok :)

z

http://hgrg.info/2011/10/10/wordpress-256m-memoria-limit/

Code:

define ('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', ''); //-et is érdemes beállítani..

Főleg, ha csak admin felületen történő tevékenységhez van szükség az emelésre..

Szép napot!

És köszi a választ.

Egy kérdésem azonban maradt még (egyenlőre :)):

Az általad (és részben általam is) írt sorokat hova kell beszúrni wp-config -on belül?

Én ugyanis gondolkodás nélkül (vagy kis gondolkodás után) a jelszó és egyéb személyes adatok után írtam. Van olyan, hogy optimális sor? Vagy teljesen szabadon?

Üdv:

z

Én a WP_DEBUG környékére szoktam beszúrni.

De maximum a gyorsabb megtalálhatóság, és a kuszaság elkerülése céljából van jelentősége, semmi más szempontból nincs.

mivel ez egy DEFINE vagyis definiálsz akkor lenne csak jelentősége, ha felhasználásra kerülne valaminél előbb-utóbb. de mivel a wp-config hívódik be oda ahova kell ezért ez -ahogy Laci megjegyezte- jó helyen van ott ahol. :slight_smile:

Köszönöm a részletes válaszokat :slight_smile:

Üdv:

z

Nos, nálam a következő hiba állt fel:

Code:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /var/www/clanbazis.com/pk4ever/www/wp-admin/includes/class-wp-list-table.php on line 857

Ó, már megoldottam :smiley:

Tessék rászóltam… telepítéskor FATAL ERROR lépett fel és az azt követő helyreállítás és optimalizálás során, ezt a hibát kaptam:

Code:

wp_posts: Table '5392.wp_posts' doesn't exist

wp_postmeta: Table '5392.wp_postmeta' doesn't exist

De jó, ezt is megoldottam xD

“Tessék rászóltam… telepítéskor FATAL ERROR lépett fel és az azt követő helyreállítás és optimalizálás során, ezt a hibát kaptam:”

?#.-*

Szóval:

Mi történt?

milyen fatál? :slight_smile: tessék megnézni azt a logot szépen, hogy kiderüljön mi történt…

[off]

mondhatom én is, hogy a Windóz kiírja, hogy fatál mégis miért, közben meg elfelejtem megemlíteni, hogy elkezdtem leformázni a rendszerwinyo-t (win 2000 alatt még meg lehetett tenni, azóta nem volt olyan idióta ismerős aki elkövetett volna ilyet)

[/off]

Ha a mysql adatbázisod dőlt be akkor cinkesebb a dolog, ahhoz jogosultság hiányában nem feltétlen férsz hozzá(mysql main error logja ).

Ha ott ‘helyreállítasz&optimalizálsz’ attól még nem lesz feltétlen minden rendben.

Pont ma volt nekem is kis problémám néhány 2006 óta hurcibált wp-db-mmel …

– mire megírtam azóta ‘megoldottad’. király. Hogy és mit? Nem tudnál csinálni valamit aztán leírni mi történt? ez így unalmas és fölösleges…