Facebook Like Plugin SEGÍTSÉG

Az lenne a problémám hogy tettem a blogomba egy plugint amivel tetszikelni lehet facebookra a bejegyzést. Minden működik és szépen kiteszi adatlapra stb csak az a bibi hogy mindig rossz képet tesz mellé nem azt a képet ami a bejegyzésben is szerepel.Esetleg valaki nem tudja mi lehet a baj?

Válaszotokat előre is köszönöm: Dani

az a megoldás, hogy be kell állítani egy kiemelt képet (a post képernyőn a jobb alsó sarokban), de előtte rakd fel ezt a plugint:

Code:

http://wordpress.org/extend/plugins/add-facebook-share-thumbnail-meta/

Ha ez kész, akkor a telepítés után postolt bejegyzésekben már jó lesz, az előtte postolt bejegyzésekben pedig használd ezt:

Code:

http://developers.facebook.com/tools/lint/

Beírod a bejegyzés url-jét és frissíti a hozzátartozó képeket

Ez a plugin csak egy képet fog engedni kirakni mégpedig a kiemelt képet!

Köszi előre is a segítséget,de még nem megy:S Plugin feltettem de nem látok semmi változást és nem látok semmit a jobb alsó sarokban:S

1, Felrakod a plugint

2, Rámész a POST SZERKESZTÉSÉRE és a jobb alsó sarokban van olyan, hogy kiemelt kép (Ott megadsz egy képet, amit mutathat a facebook)

3, Elmented!

4, Ezt minden posttal megcsinálod, majd berakod az URL Linterbe

Az a gondom h hiába tettem fel a plugint a bejegyzés szerkesztésben jobb alul nincs ilyen amit mondasz:S

annak a plugin nélkül is ott kellene lennie. az alap wordpress dolog!

Nekem ilyen:S Nincs ott,esetleg 5let hogyan varázsolhatom oda?

Nemtudom, hogy mi lehet a probléma

Ott a mentett kép jobb alsó sarkában: 3.1

Nézd meg egy pillanatra, hogy az alapsablonnal (TwentyTen) látod-e? Elméletileg igen, a 2.9 óta, a 3.0-tól kezdődően kapott új nevet.

Feltehetően a használt sablonodban nincs definiálva a használata.

3.1

A themed a probléma forrása!

Nézz szét itt:

Code:

http://codex.wordpress.org/Post_Thumbnails

Köszi szépen a segítséget de ez már magas nekem:S

Pedig nem az… :slight_smile:

Annyi a lényeg, hogy add hozzá a theme mappában lévő functions.php fájlhoz ezt:

Code:

if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {

add_theme_support( 'post-thumbnails' );

}

Az utolsó zárótag elé ( ?> )

mellékesen nem kell összedzsuvázni feketével paintben a képet, elég ha becsukod a kategória menüt… vagy eltünteted…

szerintem nem ez lenne a legfontosabb dolog ebben a témában…

így néz ki a vége,hova tegyem?

Quote:

comment_content)), 0, 132); ?>

<?php if ( $i

<?php

}

}

[off]valóban off a dolog, csak gondoltam jól jöhet, ha tisztítani kell a felületet[/off]

Sziasztok!

Remélem ebbe a témába illik az én problémám is.

A Facebook Likes You! plugin és a Facebook Like bővítményekkel próbáltam elhelyezni a bejegyzéseknél, oldalakon egy tetszik gombot.

A bejegyzéseknél minden rendben, lehet “tetszikelni”, de az oldalaknál alapértelmezetten kb. 469 like-ot hoz be mindkettő bővítménynél.

Ez miért van? Egy programozóval próbáltuk megcsinálni, de ő nem nagyon ismeri a wordpress-t ezért nem sikerült megcsinálni még.

Valakinek volt már ilyen problémája / van valami ötlete?

Köszönöm!

Ez nem lehet a vége :smiley:

A functions.phpban csak phpnak kéne lennie elvileg :o

Igaziból mindegy is…Mert sikerült megoldani. Felkellet tennem egy plugint mégpedig ezt “auto-post-thumbnail.3.2.3” meg mellé ugye azt amit te mondtál és az új bejegyzéseket már jól teszi be! De azért köszi mindenkinek aki segített!