Facebook Like Plugin SEGÍTSÉG

Sziasztok, hálás lennék ha segítenétek mert egy kicsit tanácstalan vagyok. Feltelepítettem ezt a bővítményt Wordpress-Facebook-Like-Plugin.php csak egy bajom van vele, nem jelenik meg rendesen csak egy üres fehér részt hagy ki a bejegyzésem végén. Ugyanez a bajom a facebook saját likebox pluginjával is. Mikor bemásolom a kódot egy szöveg widgetbe szintén csak egy üres fehér rész jelenik meg. És most, hogy nézem a forum.word-press.hu oldalon jobb oldalt a facebook plugin is üres (tegnap még biztos jó volt).

A segítséget előre is köszönöm.

Vac

Sziasztok!

Azt szeretném megoldani hogy a bejegyzéseim végén lévő like gombra csak a regisztrált tagok tudjanak kattintani és akik likeoltak azokat lássam és tudjam kezelni (legalább a nevüket). Valamint szeretnék egy sorsoló plugint, de nem találtam sehol… (a likeolok közt sorsolnék)

Valaki tudna erre egy megoldást?

Előre is köszönöm!

Ja és aki likeol annak az üzenőfalán jelenjen meg a bejegyzés… Köszönöm!

Sziasztok!

Bejegyzéseim alatt a Tetszik gomb megnyomása után a Facebook üzenőfalon, miért nem jelenik meg a “Lájkolt” videó? pl: youtube, csak egy képet dob ki az oldalról és ha arra kattintok akkor belép az oldalra és csak ott tudom megnézni a videót.

Előre is kösz!

Mivel az oldalad lájkolják, nem a videót. A te elképzelésed alapján a videómegosztón kéne lájkolniuk. :slight_smile:

'multituning' wrote on '2011-03-11:

Sziasztok!

Azt szeretném megoldani hogy a bejegyzéseim végén lévő like gombra csak a regisztrált tagok tudjanak kattintani és akik likeoltak azokat lássam és tudjam kezelni (legalább a nevüket). Valamint szeretnék egy sorsoló plugint, de nem találtam sehol... (a likeolok közt sorsolnék)

Valaki tudna erre egy megoldást?

Előre is köszönöm!

A megjelenésbe úgy szúrd be a like-os részt, hogy elé és után egy if user .. rész van. (Kódot most nem másolnám be, wordpress codex-be van.) Akkor csak a belépett felhasználók fogják látni és így csak ők lájkolhatják.

A nevüket pedig úgy tudod, hogy a likebox-ba a facebook oldalán, amikor kikéred a kódrészletet, akkor ott beállítod, hogy mutasson neveket és arcokat. :)

(Ehhez még wp plugin sem kell!)

'syska' wrote on '2011-03-29:

Mivel az oldalad lájkolják, nem a videót. A te elképzelésed alapján a videómegosztón kéne lájkolniuk. :)

Bejegyzésben csak egy videó van és azt lájkolják, akkor értelem szerűen a bejegyzés tartalmát azaz a videót látni kellene facebookon

Nem, ugyan is ha a bejegyzésed lájkolják, akkor a blogodcime.hu/bejegyzesemvideoval/ url-t lájkoljákolják, nem a videót. Tehát csak egy url címet lájkolnak. Ahhoz, hogy a videó megjelenjen, a videó pl. youtube-os url-ét kéne lájkolniuk.

(Próbáld ki, másold be facebook-ra egy youtube videó url címét, az megnézhető lesz. A blogod urlét bemásolva kitesz egy thumbmail képet és ha kattintasz rá akkor a blogod oldala fog bejönni.)

Igazad volt syska :), amúgy az miért van ha lájkolnak valamit, akkor az üzenőfalra rakja csak ki a bejegyzést és nem az adatlapra? Megnéztem több oldalt is és a tetszik gomb után adatlapon is elhelyezi a bejegyzést. Plugin függő, hogy mindkét helyen látható legyen a bejegyzés?

Sziasztok!

Feltettem ezt a plugin-t: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-facebook-like-plugin/installation/

Minden szép és jó, megjelenik a “Tetszik” gomb a bejegyzések alatt. Csupán annyi a probléma, hogy facebook-on nem jelzi sehol, ha rákattintok. Az oldalamon kiírja, hogy “Egy embernek tetszik”, de ennyi. Így meg nem sok értelme van.

Hogyan lehetne megoldani, hogy a gomb megnyomása után megjelenjen facebook-on, hogy xy-nak tetszik ez a bejegyzés?

Előre is köszönöm!

Még sincs semmi probléma. Az adatlapon megjelenik, csak várni kell. Mivel a facebook-nál ahhoz vagyok szokva, hogy minden 1 pillanaton belül látható, így ezért gondoltam, hogy valami nem jó.

Sziasztok!

A problémám egy picit összetett lesz, de remélem tudtok segíteni.

Olyan facebook like plugint keresek, amelyikben be lehet állítani, hogy a poston belül (ahol az egész bejegyzés elolvasható) jelenjen meg a tetszik gomb és ne az index és más egyéb oldalakon + a lájkolt hivatkozás jelenjen meg a lájkoló facebook adatlapján.

Tud valaki ilyen plugint? Már egy csomót megpróbáltam…de vagy nem tudtam beállítani az elhelyezkedését vagy nem postolta ki facebookra.

Sziasztok!

A minap tapasztaltam, hogy ha az oldalamon a tetszik (like) gomba nyomok a következő hibát kapom:

"Elmulasztottad megadni az adminisztrátorok érvényes listáját. Az adminisztrátorokat, vagy egy “fb:app_id jelöléssel kell ellátnod, vagy az adminisztrátornak kiválasztott Facebook felhasználók vesszővel elválasztott listáját, egy “fb:admins” jelölés használatával kell megadnod.”

Tudna valaki segíteni, hogy mi a bibi?

Köszi

Ebben a cikkben elég jól le van írva a megfejtés.

Kösz! Elolvastam, amit tudtam kihámoztam. Hiába írom be a nevem az ID-hez, ugyan az a hiba üzenet! :frowning:

Próbálgatom, egy bejegyzést közzé is tett a facebook-on, de érdekesen egy oldat hozott létre belőle és megjelent az admin oldaló és statisztika gomb is mellette. Ha facebbokról kitörőlen, akkor el is tűnt az oldalról a lájkja.

Mi lehet itt a gond. Eddig olyan jól működött…