egy oldal eltűnt!

F*s a sablon. :slight_smile:

A footer.php-ban még a php/html kód is base64-gyel van kódolva. :angry:

Az index.php előtti néhány (4-5) sorát ide tudod másolni?

Már select all / delete all -t nyomtam…

felrakok egy előbbi WP verziót, ha azon sem megy, akkor másolom…

De semelyik sablonnal nem működik…

köszi.

Megint nincs widget. WP 2.8.6 alatt.

új üzenet:

Warning: include(): Unable to access /srv/www/rssh/home/kulter//wp-content/plugins/wp-featured-content-slider/content-slider.php in /srv/www/rssh/home/kulter/wp-content/themes/apollo/index.php on line 2 Warning: include(/srv/www/rssh/home/kulter//wp-content/plugins/wp-featured-content-slider/content-slider.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/www/rssh/home/kulter/wp-content/themes/apollo/index.php on line 2 Warning: include(): Failed opening '/srv/www/rssh/home/kulter//wp-content/plugins/wp-featured-content-slider/content-slider.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /srv/www/rssh/home/kulter/wp-content/themes/apollo/index.php on line 2

Különben kikódoltam már egyszer a base64-et…

most ez a para…

Ezt megoldottam :smiley:

Látom te váégod már a wp :smiley: tudsz nekem segiteni pl abban hogy oldalamon atókereskedést csinálok.

ugy szeretném megjeleníteni a dolgokat hogy h pl oldal személyautó ra katintva 5 kép megjelenjen és az oldalon belöl számoszlopos elrendezéssel jelenjenek meg a többi képek wp 3 mat használom és alap témát haszmálom mmert nem kell más nekem:D

segítséget előre is köszi

'bardo' wrote on '2010-07-31:

Na ez jó hír, nem tudtam, sajnos unix-ban nem vagyok jártas. Persze a problémám az, hogy a megadott adatokkal nem működik. Lehet, hogy lehagytam egy 'http://'-t azért. De az is lehet, hogy a WP nem kérdez rá a portra, amit nekem kikötöttek, hogy 2222-es legyen...

Persze ez már off topic.

Ami a témához tartozik, hogy ugyanúgy nem sikerült elérnem, hogy működjön a sablon :( ami kezd elkeseríteni...

Leírom még egyszer.

Egyszerű sablonváltás az admin felületről. Kattintva az oldalra semmi nem látszik.

A widgeteknél oldalsávot nem definiál: nem kezeli a wp a sablont.

Ez után deffaultra állítva vissza, a dolgot, ugyanúgy nem látszik.

[csak másnap reggel]

Tanácstalanul állok a dolog előtt, valami ötlet még ehhez?

Előre is köszi!

mindenképen tárhely problámára utal a adolog kipróbáltam az én honlapomon nekem elsőre sikerült!! semmi hiba nem lépett fel!

Üdv!

3.0 default theme módosítva.

Kezdőlapot, hogyan lehet átnevezni? Statikus oldalt szeretnék megadni mint 'kezdőlap' csak ugyebár átnevezi a statikus oldal-t Kezdőlapra, ha olvasásnál beállítom az adott statikus lapot.

:slight_smile:

azért nevezi át, mert ebben az esetben az a Kezdőlap. :slight_smile:

azt szeretnéd, hogy a főoldalon a Kezdőlap szó változzon meg??

Pontosan :slight_smile:

PO edit? Vagy valahol a kódban kell kutakodni?

Ja, poEdit.

Ezt nem vágom pontosan hol találom meg ezt mert már ugylátom ti nagyon közeljártok kezdőlap áttnevezéséhez!

Roten: töltsd le a poEditet. Menj fel ftp-vel a tárhelyedre, a wp-content/languages mappában van egy hu_HU.po nevű file. azt töltsd le a gépedre. nyisd meg a poEdittel. van benne Keresés, keresd meg benne a “Kezdőlap” szót, hármat fogsz találni. a legutolsót ird át arra, amire Te szeretnéd. mentsd el, generálni fog egy po és egy mo file-t. mindkettőt töltsd vissza ugyanabba a mappába, felül fogja irni a régieket.

hu köszi kiprózom!

szivesen. hajrá :slight_smile:

hy

megnéztem de keresés felöletnél elakadatam megtaláltam a keresést be is irom amit keresni akarok de nem történik semmi ho,l rontom el ha menyitottama afilét amit ajánlottál?

nagyon neki felyeltem a dolognak csak betöméretet kelene állítanom tobb oldal kiférjen egy sorba http://gridnet.fw.hu/?page_id=36

téma amit ennél használok az

zold business 1.0

amit még eltávolítanák, az pedig a pötyök. minden oldal mellett. ja és az oldal címe se kellene mégegyszer oda csak katt rá és ne irja ki nagyba hogy pl kapcsolat melete egy zöld pötyel ez nem kell oda

valaki megoldás?