egy oldal eltűnt!

Tisztelt fórumozók tegnap feltettem egy teljesen új webtárhelyre a wp 3.0. A kezdőlap fület sehol nem tudom, beállítani ahogy szeretném mivel nem találom a admin felületen!:smiley:Hiba üzi a következőNincs találat!Elnézést, de a keresés az archívumban nem vezetett eredményre!

Lehetséges, hogy törölték, átnevezték vagy áthelyezték, de az is lehetséges, hogy rossz volt a megadott link.

Talán egy keresés segíthet megtalálni.Valaki találkozot a problémával? Talált megoldást?Üdv Roten

Kezdőlap fület?Van/volt ilyen nevű oldalad/bejegyzésed?


'DjZoNe' wrote on '2010-07-08:
Kezdőlap fület?

Van/volt ilyen nevű oldalad/bejegyzésed?Igen van is ilen oldalam ép most épitgetném de amig ezt nem oldom meg nem akarom továb építenii http://wordpressdemo.fw.hu/ ittvan az oldal és nem tom módosítani a kezdőlap bejedzését!

Nálam, jelenleg:

Error establishing a database connection

Így nem nehéz elveszíteni egy-egy oldalt… :slight_smile:

Beállitások - Olvasás - A kezdőoldalon jelenjen megitt hová van nálad téve a pötty?? mert úgy tűnik nekem, hogy itt még nincsenek bejegyzések, csak oldalak.


'varnyu' wrote on '2010-07-11:
Beállitások - Olvasás - A kezdőoldalon jelenjen meg

itt hová van nálad téve a pötty?? mert úgy tűnik nekem, hogy itt még nincsenek bejegyzések, csak oldalak.

Igen csak oldalak vanak és kezdőoldala akartam kezdeni bemutatkozást de az oldalak menöbe 7 helyet csak 6 van az instabil adatbázis meg free web hibája "dolgoznak rajta"

a pöty meg a legutóbbi saját bejegyzés(ek) itt van a pöty de az oldal 7 ből még mindig csak 6 van és hol van a kezdőöldal nevü oldal?::smiley:

és ha áttennéd azt a pöttyöt a statikus oldalhoz???

Az a “Kezdőoldal”, amit annyira kerestek, az nem egy oldal, hanem a fordítás során a “Home” felirat ezt a nevet kapta; magyarán szólva ez a honlap gyökerére mutató link. Ha akarod kikapcsolod, ha akarod nem kapcsolod ki. Ez nem egy olyan statikus oldal, amit tele kell rakni tartalommal, hanem egyszerű “Kezdés”-, “Start”-link.Szóval: nincs eltűnve, csak nem nézted át az alapvető működést… :wink:


'varnyu' wrote on '2010-07-12:
és ha áttennéd azt a pöttyöt a statikus oldalhoz???Hm értem csak akkor sem találom hogy hol lehet kikapcsolni:D home fület adminterületen nem is véltem felfedezni vagy félreértem amit írsz?

Roten: admin felületen nincs olyan külön, hogy Home fül. Mert az maga a kezdőoldal!!! Tehát, ami nincs, azt ne keresd az oldalak között. Viszont kezdőoldalnak bármelyik stakikus oldaladat beállithatod, és akkor az lesz a Home …


'varnyu' wrote on '2010-07-17:
Roten: admin felületen nincs olyan külön, hogy Home fül. Mert az maga a kezdőoldal!!! Tehát, ami nincs, azt ne keresd az oldalak között. Viszont kezdőoldalnak bármelyik stakikus oldaladat beállithatod, és akkor az lesz a Home ...értem és akkor eltűnik a kezdőoldal fül magától így van?

Roten: nekem van egy WP-m, ami csak oldalakból áll. Most direkt megnéztem neked, az olvasási beállitásoknál, ahol be lehet állitani, hogy melyik legyen a kezdőoldal, az oldal listában sehol nem jelenik meg olyan oldalnév, hogy Kezdőoldal. Mivel te határozod meg, hogy az melyik legyen.Szerintem most már tényleg ne keress olyat, ami ilyen formában nem létezik :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-07-18:
Roten: nekem van egy WP-m, ami csak oldalakból áll. Most direkt megnéztem neked, az olvasási beállitásoknál, ahol be lehet állitani, hogy melyik legyen a kezdőoldal, az oldal listában sehol nem jelenik meg olyan oldalnév, hogy Kezdőoldal. Mivel te határozod meg, hogy az melyik legyen.

Szerintem most már tényleg ne keress olyat, ami ilyen formában nem létezik :)igen ott nem is jelenik meg. de rájöttem mi az, amit keresek illetve nagyábből feltetem még egy wp :D http://gridnet.fw.hu/

Kezdölap meg is jelenik az oldalon. admin fülön nincs nos kezdőlap az nem más mint bejedzések oldala oldalak közt nem is szerepel bár nem értem hogy mért pont igy van ez de igy van:D és akor a nagy kérdés kezdőlap megjelenik az oldalon de adminban nem látszik!!! miér?:P

Nem akarlak elkeseriteni, de az, hogy a bejegyzések oldala a kezdőlap, az a WP alapbeállitása. Te megadhatsz bármilyen statikus oldalt is kezdőlapnak :smiley:Amúgy áruld már el, hogy miért hiányzik Neked az a bizonyos “kezdőlap” az admin felületen??? Nem birok rájönni :smiley: :smiley: Mit szeretnél vele csinálni??Mert a kezdőlap egy változtatható dolog, vagy a bejegyzések oldala vagy bármelyik statikus oldal. :wink:


'varnyu' wrote on '2010-07-19:
Nem akarlak elkeseriteni, de az, hogy a bejegyzések oldala a kezdőlap, az a WP alapbeállitása. Te megadhatsz bármilyen statikus oldalt is kezdőlapnak :D

Amúgy áruld már el, hogy miért hiányzik Neked az a bizonyos "kezdőlap" az admin felületen??? Nem birok rájönni :D :D Mit szeretnél vele csinálni??

Mert a kezdőlap egy változtatható dolog, vagy a bejegyzések oldala vagy bármelyik statikus oldal. ;)
igazából eltüntetni nem kel oda:D de akkor meg nem értem hogy bejedzések hogy fognak megjelenni ha még is úgy döntök akarok bejedzést:D

amugy itvan jelenleg stagnál az oldal mivel nem adják az anyagot hogy tegyen felfele aztán mehet fizetős tárhelyre:D http://wordpressdemo.fw.hu

Roten kedves: és mi lenne, ha csak úgy próbaképp irnál erre az oldalra 1-2 bejegyzést? Legalább meglátnád, hogy jeleneik meg :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-07-19:
Roten kedves: és mi lenne, ha csak úgy próbaképp irnál erre az oldalra 1-2 bejegyzést? Legalább meglátnád, hogy jeleneik meg :)

irtam már bejedzést . meg megjelöltem kezdőlapot hátha eltünik de nem tunik el valahol pedig ki lehet kapcsolni biztos:D

Eddig az volt a bajod, hogy eltünt :lol: Most meg az, hogy ki akarnád kapcsolni?? :smiley: És miért szeretnéd kikapcsolni? Esetleg azt akarod, hogy a Kezdőlap fül ne jelenjen meg a főoldalon? :slight_smile:


'varnyu' wrote on '2010-07-19:
Eddig az volt a bajod, hogy eltünt :lol: Most meg az, hogy ki akarnád kapcsolni?? :D És miért szeretnéd kikapcsolni? Esetleg azt akarod, hogy a Kezdőlap fül ne jelenjen meg a főoldalon? :)

Az hogy eltünt csak azért írtam mert nem tudtam hogy mivan:D de amugy jólenne ha áttudnám Írni a nevét másra főoldal vagy kapcsolat vagy valamire meg megszöntetném azt is hogy kirja hogy amdin hozta létre csak nem értek anyira hozzá:D:S