egy oldal eltűnt!

Roten!

Légyszíves, érthetően foglald össze, hogy mit szeretnél, mi a kérdésed, miben segítsünk. Pillanatnyilag éppen a szötyipaszírozás zajlik ezerrel, és képtelenség követni a témát.

Ha nem tudod értelmesen összefoglalni, akkor a témát lezárom, és torzóként fog állni a jövő nemzedékei előtt… :slight_smile:

Oksa! Mivel rájötem hogy ez nem tünt el:_D

megpróbálom:D

Nos kezdőlap nevü oldalat/vagy bejedzések oldalát ha így jobban tetszik ami angolul home fül azt szeretném átírni vagy, kikapcsolni

még nem düntoöttem el hogy kikapcsolom vagy áttírom de inkább áttírnám és megmarada

viszont az zavarna ha minden bejedzésnél ottlenne a felirat hogy " Szerző: admin - 2010. július 16. péntek" szívem szerint ezt is kikapcsolnám csak szintén nem tom hol kell:D

1. átt írni

2. kikapcsolni

mégis melyik sablont használod? melyik wp verziót?

miért kell mindent egyesével kiszedni belőled?

ha pedig válaszolsz, akkor ne idézd feleslegesen az előtted szólót (mondom azért, mert a fórumszabályzatot sem olvastad, és tele a hócipőm, hogy az idézeteket kiszerkesszem…

Győző: legjobb tudomásom szerint a 3-ast a default-tal :smiley: erre már sikerült rájönnöm :slight_smile:

Igen 3.0 verzio default

természetesen elnézést kérek a kellemetlenségért, tudatlanságért!

elob irtam vendégként csak azért mert forumfelölet miután bejelentkezem megőrült:S teljesen más felületet kapok

ver 3.0 éés igen az alap sabont használom

Üdv Roten

Roten

Vetem a fáratságot és meg kukkoltam az oldalad!

Ne haragudj, de…

Nos az a kezdö oldalat amit a beállitásoknál meg adsz. Van ott több lehetöség felkinálva. Elkészited az oldalt, kap id-t és beállitod annak a kezdó oldalad. Ez a Home. Sablon függő hogyan jelenik meg. Én pl. úgy oldottam meg(direkt), hogy 1 puglint(menuk) aktiváltam oda linkeltem be a föoldal linkjét, igy bármikkor vissza lehet térni a bevezetöhöz. Ez csak egy icike picike ötlet volt, és tovább is léphetsz a szerkseztés utján, van még mit ugy láttam!

Erikac:)

Igen van még mit bár most nagyon elkeseredtem valami oknál fogva admin felületre nem enged be az oldal nem változtatam meg semit sőt még el is van csúszva ezy egyik estéről regel re történt msql be be tok lépni ott meg is van az admin felhasználó de oldal még sem enged be wp 3.0 alap sablon :S

Roten: mi az a link, hogy Kilépés a tartalomba???

(nem tanácsként mondom, mert én általában forrófejű vagyok. de én már régen letöröltem volna és ujratelepitettem volna az egészet)

'varnyu' wrote on '2010-07-23:

Roten: mi az a link, hogy Kilépés a tartalomba???

(nem tanácsként mondom, mert én általában forrófejű vagyok. de én már régen letöröltem volna és ujratelepitettem volna az egészet)

Ma ez az én véleményem is

Nekem is voltak az elején gondjaim. Telepítésnél ugyebár törölni kell az install.php-t nos én azzonal töröltem és valami oknál fogva hasonló gondjaim akkatak mind neked. Nem tudom biztosan, csak gondolom a mysqlal kapcsolatba a hiba! DE........... fogtam magam letöröltem teljesen. Majd újra raktam, és már csak akkor töröltem az install faljt, mikkor a beállitásokal kész voltam.(biztonsági rés, lehet elég át nevezni a faljt) Nos utána jó volt!

Talán egy misét meg ér4

Ugyis még az elején vagy. Szerintem ez a verza nagyon jó! Ne ad fel!

Lehet, hogy rosszul tudom … de én sehol nem olvastam olyat, hogy telepités után törölni kellene az install.php-t :unsure:

Igen ere én sem emléksze:D jooamla nál törülni kel de fuj jooamla nem kel amugy nem fogom feladni:D

de nem értem mért nem enged be adminba volt egy srác neki hasonló problémája volt felkeresem hátha tud okosat!

'varnyu' wrote on '2010-07-23:

Lehet, hogy rosszul tudom ... de én sehol nem olvastam olyat, hogy telepités után törölni kellene az install.php-t :unsure:

Záró jelbe írtam, biztonsági rés! Nem muszáj törölni, elég ha át nevezed!

Na én még azt se tettem soha :smiley: Majd ha a telepitőcsomag a telepités végén azt irja, akkor törlöm vagy átnevezem. Addig nem :wink:

megoldottam sql ben volt a hiba rosz index.php re hivatkozott az oldal elérési urje amugy hol az instal php mert nem találtam :S

erikac:

akinál az install.php biztonsági rés az ne használjon semmiféle CMS-t…

És rakjon fel a gépére egy software-es tűzfalat

meg antivirust…

és gondolkodjon…

bocs a hangnemért, de az install.php-vel normális esetben ha nem csinálsz marhaságot, nem tudnak semmit se kezdeni.(ha kitörlöd az összes táblát vagy átnevezed a prefixet akkor létrehozhatnak egy saját installt. ennyi

Hgrg!

Nincs baj a hangnemel! Csupán annyi, nem vagyok egy ész, és nem vagyok programozo, és nem most keztem!!!

Igen is ki kell törölni az istall.php-fálj!!! Van nagyon fasza vírus írtóm, és ha a pipától most eszembe jutna le is írnám miért kell törölni! Nya, mindegy!aMUGY MEG A WP-NEK NINCS IS INSTALL.PHP fálja, hanem wp-settings.php:P, de pl e107-nél install.php van és azt törölni kell!

A nem létező install.php a wp-admin könyvtárban keresendő :slight_smile:

természetesen van valami féle install process amit illik külön file-ba helyezni hogy ne legyen ott fölöslegesen, úgyis -normális esetben- csak 1x ill. -ha olyan a rendszer- frissítéskor használod. de törölni ettől függetlenül nem szükséges… hidd el… ha mindenképpen húdeleakarodvédeni akkor egy htaccess file direktívával ne engedd h “web accessible”:stuck_out_tongue: legyen… vagy chmod 000 egyszerűen…

'hgrg' wrote on '2010-07-24:

természetesen van valami féle install process amit illik külön file-ba helyezni hogy ne legyen ott fölöslegesen, úgyis -normális esetben- csak 1x ill. -ha olyan a rendszer- frissítéskor használod. de törölni ettől függetlenül nem szükséges.. hidd el.. ha mindenképpen húdeleakarodvédeni akkor egy htaccess file direktívával ne engedd h "web accessible":P legyen.. vagy chmod 000 egyszerűen..

teljesen eltértek a tárgytól fiúk:D maugy eric kezdöoldal az bejedzések oldala és nem jelenik meg az oldalaknál és ezért nem tudom hogy hol kell áttirni enek a nevét! ezt keresem enneka fortéját!