Ha most jól látom, itt a wordpress 2.1.3-as verzió van kitéve.
Pedig azóta van már sokkal újabb verzió is, amiben szerintem már fontos változtatások vannak:
Pl a 2.2-esben már benne vannak a widgetek.
a 2.3-asban pedig már alapból benne van a tag-ek, ami szerintem fontos újítás.
nem teszitek ki a 2.3-as verziót az oldalra? (van már hozzá magyarítás is, ha kell akkor elküldhetem…)
Hát én egy ilyen magyarosításnak örülnék. Küldd el kérlek a nevem kukuc nevem pont eszkára.
…ha azon múlik, a friss híreket le is fordítanám. Magyarításon én is vacakoltam a saját blogomon, dehát a WP-n kívül a k2-t is kellett, szal khm.
itt a magyarositas: http://futourist.hu/tom/wordpress/letoltes/
de valahol valaki mar belinkelte itt a forumon.
amugy jo lenne ha legalabb a bekuldott hireket kiraknak az oldalt uzemeltetoi. vagy ha nem akarjak csinalni, adjak oda masnak, biztos lenne akikkel lehetne csinalni.
Köszönöm charlie a hivatkozást, így már simán megérte gürcölnöm vele :)
Apropó: majdnem teljes a fordítás (99%), vagy 10 sor maradt le csupán, úgyhogy lehet bátran töltögetni (korrekt a javascript rész is, bemásolás után nem fagy le tőle a TinyMCE menüsora...).
:cool:
2.3.1 alatt sajnos nem működik a cucc.
Ã, már minden okés. Fent volt még a másik fordítás is és nem vettem észre, hogy nem lett felülírva.
Nos, tehát:
A 2.3.1-hez megszereztem a nyers wordpress.pot fájlt.
A 2.3-ban 1607 sor van, míg a 2.3.1-ben 1602.
Szerencsére a szöveg zöme ugyanaz, így amíg nem készülök el a vadiúj nyelvi csomaggal, addig a 2.3 is használható helyette.
Mindensetre innen tudod letölteni a 2.3.1-hez való csomagot: http://files.svmod.hu/WP_231_HU_language.zip
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik az oldal elrendezése! Azt szeretném kérdezni, hogy ez esetleg egy opensource téma, vagy saját kreálmány? Az oldalam hasonló elrendezéssel szeretném, és jó alappal rendelkezne ez a téma hozzá.
Hogyan tudnék hozzájutni a témához?
Előre is köszönöm.
Üdv. Tóth László
Szia! Sajnos nem opensource.
A Híreknél, ahol írja, hogy hány hsz van a bejegyzéshez, na az nem visz a bejegyzés hozzászólásaihoz (mint ahogy azt várná az ember)
pl.:
A cikket írta: DjZoNe | 2008. december 15. hétfő | 29 hozzászólás
és a hozzászólás szöveg alatti link rossz.
Volna egy apró észrevételem… A fórumszabályzat szerint az aláírás legfeljebb 2 soros lehet, és maximum 2 linket lehet benne elhelyezni. Na mármost, ezt igencsak figyelmen kívül hagyjátok. Vagy figyeljetek oda a szabályzat betartatására (akár példát statuálva…), vagy módosítsátok a szabályzatot, mert így egy kicsit ellentmondásos! :rolleyes:
Na, nem kukacoskodok tovább…
Köszi. figyeljük
kezdhetnéd magaddal, hogy példát mutass ;)
Tudom, szőrszálhasogatás, de nem lehetne valahogy megoldani,hogy a fórumról kifelé mutató linkek automatikusan új ablakban nyíljanak meg? Ãltalában bennem van a jobb gomb->megnyitás új lapon trükk,de amikor nem, olyankor reflex-tesztnek teszem ki magam, hogy utána ne kelljen visszalépegetnem, ha esetleg találok ott valami érdekeset és össze-vissza kattintgatok…
FireFox középsőgomb. Automatikusan új fülre nyit!
Kötekedős banda És aki laptopról nézi az oldalt touch-pad-dal, Manó? Annak nincs középső gomb
De Ctrl billentyűje mindenkinek van…
Az a baj a új ablakban nyitásban, hogy azt kevésbé tudom én magam “blokkolni”…, míg a saját ablakban való nyitásnál én döntöm el - új ablakot akarok, vagy a meglévőt akarom használni
Ctrl billentyűje mindenkinek van… (azt folyamatosan lenyomva kattints a linkre)
a notebook az káosz, normális használatra minden szempontból alkalmatlan.