Egy kis kritika

Nem akarok senkit sem bántani, örülök, hogy van ez az oldal, csak kicsit csalódtam, amikor ugyanazt a tendeciát véltem felfedezni, mint az angol WordPress oldalon. Kerestem egy régebbi WP verziót és el lett távolítva. Szerintem ha egy jó support oldal szeretnétek lenni, akkor hangsúlyt kéne fektetni arra is, hogy a tartalom visszamenőleg ne tűnjön el, még hogyha már nem is aktuális. Ez ugyanúgy fontos maguknál a WordPress csomagoknál, mint a fordításoknál (itt nagyon zavaró, hogy csak az utolsó verzióhoz van fordítás) . Nem biztos, hogy mindenkinek az a vágya, hogy naponta lesse a WP javításokat és állandóan frissítse blogmotorját. :wink:

A következő dolog pedig ez a fórum. Ma reggel próbáltam írni ide, és sajnos nem volt elérhető az adatbázis egy rövid időre. Talán csak karbantartás volt, de elég kellemetlen volt, amikor már megvolt írva egy hosszabb fórumhozzászólásom, és nem tudtam elküldeni.

Legvégül szeretnélek titeket megkérni, hogy kapcsoljátok be a fórumban a szövegszerkesztőtt, mert nem mindenki tud fejből BBCode-ot írni. :wink:

További sok sikert és kitartást!

Szia!

Én csak a régi verziókkal kapcsolatos felvetésedet kommentezném.Szerintem mindenkinek érdeke, hogy mindig a legfrissebb csomagot használja. Legtöbbször nem a funkciógyüjteménye gyarapodik a programnak. Az utolsó 2 vagy 3 kiadás szinte teljes egészében security update volt. vagyis sebezhetőségeket javítottak.

Itt a Word-Press.hu oldalon rendszeresen közzéteszünk egy csomagot amivel csak a frissített fájlokat tudod lecserélni.

A frissítés mindig elengedhetetlen!

Ja és nem kell a WP oldalt nézni, hogy értesülj róla. Az admin felületed Hírek pontjában mindig látod az aktualitásokat :wink:További szép napot!

Nem mondtam, hogy nem érdeke az embernek, de egyszerűen jobb dolgom is van annál, hogy állandóan frissítgessek. A blogot sincs időm írni, nem még frissítgetni. Egyszerűen amig az adatbázisról van biztonsági másolatom, addig nem sűrön izgat hogy feltörnek-e, vagy nem. :wink:

Amúgy pedig nem szoktam az admin panelban olvasni a híreket, mert ha már ott van dolgom, akkor másvalamiért, ráadásul valahogy nem is vagyok rájuk kiváncsi. :stuck_out_tongue:

Reggel volt egy kis DoS kísérlet az oldalunk ellen és ezért állt egy rövid ideig az sql. Valakinek nem tetszünk :frowning: De a verziókövetés nem gond. Csinálok egy könyvtárat, amiben fellelhető lesz az összes verzió. Köszi, hogy szóltál.

1.5.1-től kezdve mindegyik verzióhoz megvan a fordítás, csak nincs linkelve. Ha valakinek olyan kell, vegye a bátorságot és kérdezzen. Persze egyszerűbb, ha ki van téve, de nincs tongue.gif

A webszerverek már csak ilyenek. Néha ledöglenek frown.gif


'Patai wrote:

Reggel volt egy kis DoS kísérlet az oldalunk ellen és ezért állt egy rövid ideig az sql. Valakinek nem tetszünk :( De a verziókövetés nem gond. Csinálok egy könyvtárat' date=' amiben fellelhető lesz az összes verzió. Köszi, hogy szóltál.[/quote']


Lackó, megkérdezhetem hol a könyvtár (már ha volt időd megcsinálni...)? 2.0.5-ről frissítenék, de nem találtam csak 2.0.6-ról upgradet.

Holnap felteszem! :slight_smile:

e1: kitettem az említett fordításokat, ha esetleg még mindig szükséged lenne valamelyikre.

Azokból a főoldalon megjelenő posztokból, ahol van letöltés, kilehetne venni a “Letöltések száma: X” dolgot? Mert amint változik a számláló, akkor az a bejegyzés ismét lejön rss-ben, merthát változott a poszt tartalma…

Vagy ez csak engem zavar?

nekem nem jön le…

Én a feedreader-t használom

de hamarosan a feedreader.hu -t :smiley:

hú, épp most akarom kipróbálni énis a feedreadert :slight_smile:

Sziasztok!Csak egy apró kritika. A regisztrációt megelőző oldalon (szabályzat, elfogad stb.) “copyzás” után nem javitottátok ki a Joomla!-t Word-Press-re :slight_smile:

Köszi! Mindjárt megkeressük a felelőst! smile.gif

Üdv,Június 28. óta azért történt egy pár apróság a WP háza táján. Nem akartok néha írni egy-egy cikket?

Szerintem ez az oldal már kihalt. Aki bírja a WordPress-t, az úgy is nézi az angol oldalakat, legfeljebb a fordítások frissítéséről kell lemondanunk. Ez van. :frowning:


'e1 wrote:

Aki bírja a WordPress-t' date=' az úgy is nézi az angol oldalakat([/quote']


S én meg mostanában kezdtem el itt lelkesen belebeszélni a fórumba... pedig én aztán "birom a WP-t" és még angolul is elboldogulok... :(

Akkor itt az ideje annak, hogy alapíts eme oldal helyett egy újat. :wink: Azt hiszem, hogy a wordpress.hu domain szabad.

Bevallom az “őszinteséget”… öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyesféle versengésbe beszálljak. Meg aztán igazából engem nem is nagyon izgat az a rész, hogy mit mikor közölnek a honlap gazdák.Amit teszek, az csupán annyi, hogy az angol fórumban szerezett tapasztalataim alapján megpróbálok segiteni itt a fórumban azoknak, akik valamilyen kérdéssel jelentkeznek. Ha ezzel néhány bloggoló kollégának segithetek - akkor már jó. A többi mellékes.

Helyes hozzáállás, köszönjük szépen.Azt én is sajnálom, hogy van magyar wordpress oldal, de tényleg nem történik vele semmi, de legalább a fórum működik és ez nagy segítség nekünk.

Nem is a konkurálás miatt írtam amit írtam, mert konkurálni itt már nincs minek, szóval a versengés ebből a szempontból paszé. Az amit írtam azért volt, hogy kellene egy csapat, amely továbbvinné a fordítások fejlesztését, mert ez az amiért a lokális WordPress oldalak fontosak. Jómagam is már játszottam a gondolattal, de végülis ott lyukadtam ki, hogy az én angol tudásommal nem volna ideális elkezdeni ezt csinálni. Viszont ha valaki érzi, hogy képes volna továbbvinni eme dolgot, akkor szóljon, hajlandó vagyok hosztingot biztosítani.