Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Éééés megjelent! Itt a WordPress 2.6! című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Éééés megjelent! Itt a WordPress 2.6!]
Sajnos a K2 oldalsáv kezelőjével (sidebar manager) nem teljesen kompatibilis a WordPress 2.6, értsd nem tudod szerkesztgetni az oldalsáv tartalmát. Azt nem tudom eldönteni, hogy el is rontja az oldalsávot, vagy “csak” nem tudsz hozzányúlni. Régebbi blogomnál elromlott az oldalsáv, máshol viszont azt olvasom, hogy kívülről nem látszik a probléma. Szóval mindenesetre óvatosan azzal a frissítéssel! A hiba benne van a K2 hibakezelőjében, remélhetőleg mihamarabb javítják.
A hivatalos bejelentés a 2.5.x verziók frissítését nagyon javasolja, azt írják hogy biztonsági hibák is javítva lettek. A 2.5.x változatok nem is lesznek támogatva a jövőben.
A legmókásabb rész talán az, hogy most a legtöbb pluginban módosítani kell majd, mert a tetszőlegesen elhelyezhető wp-config és wp-content lokációkkal nem tudnak mit kezdeni
Frissítettem a word-press.hu-t, nincs gond a K2-vel.
Laci, mit jelent hogy nincs gond? Szabadon tudod szerkeszteni az oldalsáv tartalmakat? Milyen K2-t használtok, a legfrissebbet?
Igen tudom módosítani, mozgatni, szerkeszteni. Ez a K2 RC6. Tökéletes minden. Korábban kipróbáltam egy másik blogomban, ott is rendben volt, azért is frissítettem az oldalt.
Fura, két különböző szerveren, régi és új blogon is tudtam reprodukálni a problémát. De ha nálatok nem jelentkezik, az csak jó.
Tesztelem még, hátha.
k2vel igen nagy problemak vannak en felem, 2 szerveren is
Magyarítás kb. mikorra várható? A 2.5-höz kiadott magyar nyelvi lokalizációs file-ok jók a 2.6-hoz tesztelte már valaki közületek esetleg?
Szia Zozo, ahogy Zsoltit (DjZoNe) ismerem, nem aludt egész este csak azért, hogy ma legyen egy magyar WP 2.6-unk Egyébként a 2.5-ös fájlok is jók, ezen az oldalon is úgy fut.
Laci, az igazság valóban közel áll ehhez.
A fordítás kész, már csak átnézésre vár, ami szintén jól halad.
Erről írtam is a fordítói blogon:
Aki bátor, és nem tudja megvárni a kiadást svnről már letöltheti a friss .po és .mo fájlokat
köszönöm szépen
Sziasztok!
Örömmel fogadtam a hírt bár az nagy kérdés számomra, hogy egyszer eljön -e az idő amikor már autómatikusan lehet az egészet frissíteni. hasonlóan mint pár kiegészítőt is.
Szerintetek lesz ilyen?
Továbbá nem nagyon vagyok a kiegészítők híve nagyon régóta de valaki körvonalakban elmondaná, hogy a K2 az valójában mi is?
Köszönöm a segítségeteket!
A K2 egy WordPress sablon.
Vagyis sokak szerint A sablon
Egyébként talán az egyik első sablonok egyike, ami widget támogatással érkezett, plusz tud beépített AJAX-os kommentelést, stb.
Aha!
Köszönöm a válaszokat! Még arra lennék kíváncsi ha már a pluginek is felmerültek, hogy olyan létezik -e amely arra szolgál és ad lehetőséget, hogy egy főoldalon a bevezetőben elhelyezett képet a főoldalon megjelenítsen de a már megnyitott teljes cikkben már az a kép ne szerepeljen?
Vagy van más lehetőség is erre? Vagy nincs egyáltalán?
Nem tudok ilyenről, de plugin írói tapasztalatom alapján gyerekjáték ilyet csinálni
Hmm… micsoda ötletet adtál
Kedves DjZoNe!
Amennyiben megvalósítás küszöbére lép ez az ötlet akkor elsőként értesíts!
A jutalékom pedig csupán 200.000.001 Ft. Ugye emlékszünk erre…
Tényleg írj ha lenne ötleted megcsinálni. Köszi!
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy feltelepítettem a WP 2.6-ot, és az import után olvashatatlan lett minden. Gondolom a kódolással van a baj, de nem tudom, hogy mi, hiszen az előző (2.1.3) verzióm és ez is UTF-8 kódolással íródott. Az meg már csak hab a tortán, hogy Firefox átugorja az admin felületet, és kirak a nagy fehérségbe… De engem főleg a karakterkódolás izgat, úgyhogy ha tudtok valami segítséget, azt szívesen venném Előre is köszönöm.