Éééés megjelent! Itt a WordPress 2.6!

Ja, és bocsánat, de nem tudom szerkeszteni az előző hozzászólásomat. Még a kategóriáim is eltűntek… Mit tegyek? Állítsam vissza az előző (2.1.3) verziót?

Hello ideggyogyo!

Ez a fehér admin felület nekem kicsit gyanús. Ingyen tárhelyen vagy? Csak mert, ha igen, modjuk az extránál, akkor azért is lehet. A 2.5.1-es verziót sem lehetett rendesen használni náluk, ha jól tudom.

Hello Fridrik Béla!
Igen, az extra szerverén vagyok. A 2.5.1 nekem se ment, ezért használtam a régebbi verziót. Mást nem tudok tenni, írok az extrának, hátha rá tudom őket venni, hogy csináljanak valamit. De ez még nem is zavarna, mert azt mondom, akkor megoldom, hogy IE-vel böngésszem a blogot, de ez a karakterkódolás már nagyon idegesít… Megnézheted a blogom, de sokat nem fogsz belőle érteni, mivel még mindig rosszul jeleníti meg…

A fórumon erről bővebb infot itt tudsz találni: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?id=578
Remélem ez megoldja a problémát.

Köszönöm a tippet :slight_smile: Arra már én is rájöttem, hogy ha kijavítom a postot, vagy egy újat írok, az jó lesz, de embertelen meló lenne az összes bejegyzést újraírni… Mindegy, azt még megoldanám, de ami nagyon zavar, az a kategóriák eltűnése… Emlékezetből felidéztem őket, de mintha nem stimmelne a számuk… Megpróbálom magam összeszedni, talán sikerülni fog. Köszönöm az eddigi segítséget :wink:

Ezzel a pluginnel UTF8ra tudod konvertálni a nem UTF8 karaktereidet. Sokat kerestem én is anno, de ez megoldja. Előtte azért mentsd le az adatbázist! Kiabálni fog hogy nem kompatibilis, de én 2.5.1-en próbáltam, működik.

Köszönöm a tippet, habár a postokkal már végeztem, a Wordben írogattam át őket :S Mindegy, a kommenteknél még hasznát vehetem :slight_smile:

Hmm… Feltettem a plugin, aktiváltam, végigfuttattam, figyelmen kívül hagytam a kompatibilitási figyelmeztetést. Kiírta, hogy sikeres volt a konvertálás, azonban semmit sem veszek észre a kommentek soraiban :? Úgy látszik, marad a kézi írogatás… Azért kösz a segítséget, később még hasznos lehet :slight_smile: