hát látod ha egyszer nem olvasol vissza a témában…
igen itt is sokan beléjük futottak már… általában rossz tapasztalattal…
hát látod ha egyszer nem olvasol vissza a témában..
igen itt is sokan beléjük futottak már.. általában rossz tapasztalattal..
De ezt akkor sem tehetik meg, fizettünk a szolgáltatásért. Micsoda dolog ez? Hogy fogják és letiltanak? Bár nem tudom bizonyítani a szándékosságot, de tudom, hogy szándékos mondhatom merényletet követtek el az oldal ellen. Miattuk elveszítünk jó pár olvasót, ezt meg hívhatjuk szándékos károkozásnak.
A domainzona.hu tárhely szolgáltatót mindenki kerülje el messzire. Ãrtam nekik egy panasz levelet, erre letiltották a hozzáférésemet és az oldalunkat sem tudjuk elérni. És ez tuti, hogy szándékos a részükről. Nem válaszolnak a leveleimre és fogalmam sincsen, hogy mit lehet ilyen esetben csinálni. Tiszta ideg vagyok. :angry:
2010 nov 04. 0:00 Új napra virradtunk. Semmi nem megy domain zónáéknál. A k.... anyjukat!!!! F@szt képzelnek ezek.
Megmondom mit lehet csinálni. Benzin, gyufa.
A domainzona.hu tárhely szolgáltatót mindenki kerülje el messzire. Ãrtam nekik egy panasz levelet, erre letiltották a hozzáférésemet és az oldalunkat sem tudjuk elérni. És ez tuti, hogy szándékos a részükről. Nem válaszolnak a leveleimre és fogalmam sincsen, hogy mit lehet ilyen esetben csinálni. Tiszta ideg vagyok. :angry:
2010 nov 04. 0:00 Új napra virradtunk. Semmi nem megy domain zónáéknál.
inkább moderálom amit írnék róluk...
ÓVATOSAN rendeljen bárki tárhelyet, eddig a mysql nem bírta és a statikus oldalak simán bejöttek. Most már sikerült elérniük, hogy semmi nem megy náluk.
...sszák meg.
Ezt hostolják mindenkinek, viszont gyorsan betölt: :D
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Olcsó húsnak híg a leve…“talán” érdemes lenne kezdeményezést indítani egy normális serverre (vps/dedikált) amin mindenki a befizetett díjának -sok kicsi sokra megy- megfelelően használhatna a winyo/proci/ram-ból…
pl hostgator itt lakik: http://www.theplanet.com/
Olcsó húsnak híg a leve.."talán" érdemes lenne kezdeményezést indítani egy normális serverre (vps/dedikált) amin mindenki a befizetett díjának -sok kicsi sokra megy- megfelelően használhatna a winyo/proci/ram-ból..
pl hostgator itt lakik: http://www.theplanet.com/
Ez jó ötlet én személy szerint támogatom. Most már a domainzona oldalát sem lehet elérni, ez kész. Hónapok kemény munkáját tették tönkre egy pillanat alatt. Reménykedjenek benne, hogy soha nem futnak össze velem. :angry:
Ami érdekes, hogy az ftp viszont megy.
vagyis csak a webkiszolgáló van leállítva…
de pld named-ed is megy mert el tudod érni a domaint 
Úgy látom némi mocorgás tapasztalható a szervernél. Mintha próbálnák kijavítani a hibát. Reméljük, hogy hamarosan újra indul az oldal. De az biztos, hogy egy kliensüket elveszítették, mert én ahogy tehetem más kiszolgáló után nézek.
Ez most nekünk nagyon rosszul jött ki, tegnap produkáltuk a legforgalmasabb napot, köszönhető az egyik webáruházzal kötött partnerségünknek és a fejlődő tartalomnak. Ami gáz, hogy már jó pár napja nem mentettem adatbázist sem…:S
Egy kicsit túl reagáltam és volt bennem egy kevés üldözési mánia is. Nem tiltottak le csak egyszerűen ilyen ratyi a szolgáltató. De ez akkor sem állapot.
Na jó ez cicki!
Most vagy én vagyok a hülye, vagy ez az üzenet valóban csak ma került ki? 
Rövid hírek, aktualitások
*
A mai napon ügyfeleink weboldala 23 órától karbantartás miatt nem üzemel.
2010. november 03.
Mert én ezt tegnap még nem láttam. De ha igen, akkor miért nem lehet egy kurca emailt küldeni, hogy karbantartás lesz, ne spanoljátok magatokat.
Nem írnak ilyet. Én is tegnap indítottam el a domain átregisztrációt. Meguntam a fehér hibalapokat.
Hamarosan mi is követni fogjuk a példádat. Hova költözteted az oldaladat?
Akár az anyjukba is elküldhetném őket, akkor sem méltatnának válaszra. Nem értem miért jó az nekik, hogy szép lassan elveszítik az össze kuncsaftjukat? Vagy hogy egyre rosszabb lesz a hírük. Na mindegy, amíg nem találok normális szolgáltatót, addig valahogy kihúzzuk itt.
Nekem kell a magyar tárhely uh. magyar oldalam mediacenternél van. A com-os oldalak pedig hostgatoron.
Nektek még van gond vele? Nekem tegnap reggel óta WP-s oldalamra ezt irja ki: Error establishing a database connection
És azóta semmi…
Nekem már nincs. De csak azért mert elköltöztettem az oldalam onnan. Itt nem tárhelyszolgáltatás volt, hanem csak domain parkoltatás. Válts t eis másikra szerintem. Amit meg kiir az szimplán annyi, hogy behalt a mysql.
Mostanában mennek a dolgok rendesen ahogy elnézem náluk.
Egyébként ott tartok velük, hogy ha bármi probléma van, lemegyek, megverem a taknyot, szerintem elég leszek egyedül 
Na és persze videóra veszem az egészet. Majd nyitok egy jó oldalt, ahol a tárhelyesek összevert videóit lehet feltenni 
A probléma, hogy nem 1 tárhelyem, oldalam van náluk 
Mostanában mennek a dolgok rendesen ahogy elnézem náluk.
Egyébként ott tartok velük, hogy ha bármi probléma van, lemegyek, megverem a taknyot, szerintem elég leszek egyedül :D
Na és persze videóra veszem az egészet. Majd nyitok egy jó oldalt, ahol a tárhelyesek összevert videóit lehet feltenni :D
A probléma, hogy nem 1 tárhelyem, oldalam van náluk :)
Ez jó ötlet, csatlakozom hozzád.:D Egy jó kis rendszergazda verés mindig jót tesz az anyagcserének.:D