Contact Form 7

sziasztok,

Azért bátorkodtam ezt a topicot nyitni, mert nem találtam még ilyet. Ha igen elnézést kérek.

Van egy problémám. Én ezt a formot használom több oldalamon is, de valamiért egy bizonyos oldalon nem képes működni, vagyis nem küldi el a levelet a formról. A nagyon jó és híres T-…csoda szolgáltatónál van a honlap, és természetesen semmi adatom nincs a levelező rendszerről (SMTP,stb). Szóval nem tudjátok, hogy lehetne életre kelteni a formot?

Köszönöm

A T-online ügyfél felületén menj be az előfizetésed adataiba, és ott kell bejelölni, hogy engedélyezi máshonnan is a küldést.

Sziasztok

Tud valaki segíteni egy blogra felrakni egy feliratkozom hírlevélre vagy ilyesmi témát?

Köszi

Azért, mert többször beírod, attól még nem lesz előbb válasz! Arról nem beszélve, hogy a szabályzat is tiltja. A másik helyről töröltem a témát.

a contactform7.com-on, (bizony, ilyen is van) azt mondják, hogy ez talán (!) segíthet:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/

amúgy meg T-t otthagyni azonnal! :rolleyes:

'Farkas wrote on '2011-06-24:

Azért, mert többször beírod, attól még nem lesz előbb válasz! Arról nem beszélve, hogy a szabályzat is tiltja. A másik helyről töröltem a témát.

bocsi,nem tudtam hogy melyik rovatba illik,mert új vagyok.Keményen kezelitek az újakat,na mindegy........................

nem csak az újakat… :wink:

és ez minden normális helyen így van… :rolleyes:

:slight_smile: az igaz…

minenki egy állat

Hali!

Olyan problémám lenne, hogy minden bejegyzés aljára be akarok rakni egy űrlapot, de úgy hogy az űrlap egyik mezőjének a tartalma az automatikusan azaz oldal legyen ahonnan küldte az üzenetet.

Ezt hogy lehet megoldani contact form 7-el?

Üdv.: Feritas

Sikerült megoldanom a problémát.

Le is írnád, hogy miképpen? Talán mások is tanulnának belőle… :wink:

Köszönjük szépen!

Van egy kiegészítése, amit innen lehet letölteni:

Contact Form 7 Dynamic Text Extension

Ezzel dinamikus mezőket lehet beilleszteni az űrlapba.

Köszönjük szépen! :slight_smile:

en is segitseget kernek szepen, ez a contact form van a weblapom statikus oldalainak aljan, kiprobaltam de az az uzenet sehol nem jelenik meg a dashboardon. A weblap blog reszeben kivaloan megy a commenteles (jon a sok spam)e itt az osszes comment eltunik, tudja valaki hogy hova? Vagy mit hogyan allitsak?

Ezt a weblapot csinalta nekem valaki de sajnos az utobbi idoben nem valaszol az emaileimre :frowning:

a contact beallitasai a kovetkezok:

Quote:

Form:

Name*:

[text* your-name]

E-mail (will not be published)*:

[email* your-email]

Website:

[text website akismet:author_url]

[textarea your-message]

Are you a human?

[captchac captcha-0]
[captchar captcha-0]

[submit "Send"]

"a mail"ben megvan az en emailcimem es azon kivul mas nincs kitoltve.

koszonom a segitseget elore is!

Nem tudom, jól értem-e a dolgot, de Te a Contact Form űrlapjába beírt szöveget szeretnéd hozzászólásként látni?

[*]Ha igen, akkor: A Contact Form nem a commentek kezelésére van kitalálva, hanem egy előre beállított email címre elküldi a Neked szánt üzeneteket. Az így megírt leveleket az oldalon nem fogod látni, csak az email-fiókodban! A kommentek kezelését a WordPress alapból tudja akár statikus, akár dinamikus oldalak esetében. Ehhez nincs szükség külön pluginra, csak engedélyezni kell a hozzászólásokat az oldalaknál.

[*]Ha nem így értetted, akkor ezt benéztem :)

[/list]

gubics

szia gubics,

koszi a gyors valaszt!

Igen en komentelest szeretnek a statikus oldal aljara, akkor ezt elnezte a kedves designer :frowning:

(mindazonaltal egy email sem jott pedig irtam bele)

akkor azt nem tudod hogy tudom engedelyezni a commentet a lapok aljan? Most atragtam a dashboardot de nem talaltam hogy hol lehetne.

az adott oldalakon ki van pipalva az “allow comments and pingbacks”

koszonom

Képernyő beállításoknál keresgélj (oldal teteje, Súgó mellett)

koszi Gyozo,

na pont ez az, ha a screen optionsra kattintok lejjebb jon a sav, de semmi nem irodok ki, kek lesz a “screen options” es a bal felso sarokban megjelenik egy kis negyzet, de hiaba huzkodom az egerel semmi.

a jo hir viszont, hogy elokerult a designer aki a siteot epitette es ha minden igaz megnezi es nem nekem kell itt barkacsolni…

Hali!

Használta már valaki Contact Form 7 to Database Extension ezt a kiegészítést?

Azt szeretném elérni, hogy az üzenetek számozódjanak és az üzenet tárgyában benne legyen ez a szám.

Tudja valaki, hogy ezt hogyan kell?

Köszi, Feritas

Sziasztok! Előre bocsátom, hogy nem vagyok egy WP mágus, és ahogy elnézem, már másnál is fölmerült a probléma, én mégsem tudom megoldani. Adott egy Contact Form 7-tel elkészített űrlap, amin keresztül egy bizonyos termék megrendelését szeretném lebonyolítani. (User kitölti, hogy hány darabot kér, és milyen szállítási címre.) A plugin szépen le is generálja a formot, kitöltöm, ráklikkelek az elküldésre, ki is írja, hogy sikeresen elküldve. Ennek ellenére mégsem kapok semmilyen e-mailt! Biztos, hogy jól írtam be az e-mail címet, és megnéztem a kukában és spam üzenetek között is az e-maileket, de sehova nem érkezett semmi. Mi lehet a gond? Az admin felületen is ez az e-mail cím lett regisztrálva, de ezek szerint mégsem lenne jól beállítva valami? Mit kéne még megnéznem a beállításoknál?