Contact Form 7

Spam-be nézted? Email küldés mehet a tárhelyről?

Már írtam, hogy néztem a spamok közt, és nem volt ott. A hozzászólások alapból tiltva vannak, de gyorsan engedélyeztem és csináltam egy próbakommentet, amiről nem érkezett e-mail értesítő. Ezek szerint nagyon nem megy az e-mail küldés. Az admin felületen csak egy sima e-mail cím beállítást látok, semmi SMTP meg ilyenek. Rossz helyen keresgélek?

Lehet, hogy a szolgáltatód nem támogatja a mail-küldést, akkor kell valami smtp-s bővítményhez fordulni. Nemrégen a Fórumon is volt róla szó, keress rá itt, vagy a Google-ban:

wp smtp mail

Megérdeklődtem, és valóban nem támogatja sajnos! :frowning: No de mit lehet ilyenkor csinálni? Nem nagyon tudok ingyenes SMTP szolgáltatóról! Akkor mégis hogyan töltsem ki a wp-smtp-mail plugin konfig részét, hogy működjön? :unsure:

'Kimmuriel' wrote on '2011-11-28:

Sziasztok! Előre bocsátom, hogy nem vagyok egy WP mágus, és ahogy elnézem, már másnál is fölmerült a probléma, én mégsem tudom megoldani. Adott egy Contact Form 7-tel elkészített űrlap, amin keresztül egy bizonyos termék megrendelését szeretném lebonyolítani. (User kitölti, hogy hány darabot kér, és milyen szállítási címre.) A plugin szépen le is generálja a formot, kitöltöm, ráklikkelek az elküldésre, ki is írja, hogy sikeresen elküldve. Ennek ellenére mégsem kapok semmilyen e-mailt! Biztos, hogy jól írtam be az e-mail címet, és megnéztem a kukában és spam üzenetek között is az e-maileket, de sehova nem érkezett semmi. Mi lehet a gond? Az admin felületen is ez az e-mail cím lett regisztrálva, de ezek szerint mégsem lenne jól beállítva valami? Mit kéne még megnéznem a beállításoknál?

Hello,

Nem tudom megoldódott-e a problémád, de talán ez segíteni fog.

Szóval, ha mindent beállítottál, akkor az alján kell megadni a címzettet,tárgyat, feladót, stb.

A címzetthez a saját e-mail címedet add meg (alapból beállítja a beállított e-mail címre egyébként)

A feladóhoz: [your-name] párosítást. Feltétele, hogy a formban is, ahol a mailt kéred be a [your-email] kód legyen beadva.

A többit értelemszerűen kell kitölteni

E-mail 2-nél (ez megy ki az ügyfélnek)

címzett: [your-email]

feladó: [your-name]

tárgy: amit akarsz

Ennyi!

Így van beállítva, de nem működik, mert a szolgáltatóm nem támogatja az e-mail küldést. Valaki tudna segíteni, hogy a fent említett wp-smtp-mail plugint hogyan kell felkonfigolni? Ismertek ingyenes SMTP szolgáltatót?

gmail?

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miként tudom azt megoldani, hogy egy jelölő négyzetre aktiválódjon mondjuk egy vagy több beviteli mező?

Köszi

Szerintem ilyen cf7-ben nincs. Legfeljebb, ha megcsinálod hozzá a js-t.

http://www.gravityforms.com/ én mindenhol ezt használom. Ugyan nem ingyenes, de nagyon megéri. Mindent tud!

Köszi azért a segítséget. Megoldom akkor máshogy! :slight_smile:

Üdv!

Kinek van valami ötlete, miként csinálhatnám meg, hogy egy email küldő űrlapot (ContactForm7-eset) lightbox-ba jelenítsek meg?

clearbox jól paraméterezhető

Sziasztok

Nem találom a problémámra a topicokban választ, ezért leírom, hátha valaki tud segíteni:

Leszedtem a ContactForm7-et, installáltam.

Ha widgetbe szúrom egy szövegdobozba, akkor működik. De ha oldalba (szerettem volna egy kapcsolattartási lapot), akkor csak a kódot mutatja, nem magát az űrlapot.

Hol rontok? :S

Amúgy pofon egyszerűnek tűnik, idáig egyik pluginommal sem volt gondom, de most megakadtam.

Elnézést, hogy ismét írok (és ez most nem is contact formos probléma), de kapcsolódik hozzá, az előző hozzászólásom meg nem tudtam javítani.

Semmi sem működik, ami ezzel kezdődik: [

Egyik parancs sem, márpedig a contact form így néz ki: [contact-form-7 id=“32” title=“1 kapcsolati űrlap”]

Ahogy például a kép alá írás parancsa is. Az is ahelyett, hogy végre hajtaná az utasítást, szövegként jelenik meg a bejegyzésben.

Megtaláltam a megoldást közben:

kikapcsoltam az összes plugint és úgy minden hiba nélkül működik, tehát összeakadt valamelyikkel.

Elnézést a 3 hozzászólásért, ami mint kiderült felesleges volt, bár talán jó lesz valakinek jótanácsnak. :slight_smile:

(a plugin kikapcs ötletet itt a fórumban találtam alternatív megoldásként.)

Sziasztok!

Szeretnék a form elküldése után egy “köszönöm” oldalt megadni, de az itt leírt megoldás nálam nem működik: http://contactform7.com/redirecting-to-another-url-after-submissions/ .

Erről az oldalról lenne szó: ketszerecsen.hu

Az is elég lenne, ha elküldés után csak a “sikeresen elküldve” üzenet jelenne meg ugyanazon az oldalon, de sajnos a form egy teljesen új oldalt generál.

Esetleg a template beállításoknál lehet a gond?

Segítséget előre is köszi.