Contact form 7 hiba

Sziasztok!Már hónapok óta működik a fenti bővítmény az oldalamon, és egyszer csak el kezdett nem küldeni üzenetet.

Elég kellemetlen, mert látszólag minden rendben van, azt jelzi vissza, hogy üzenet elküldve, de e-mail nem érkezik. frown.gif

Van ötletetek mi lehet az oka? Köszi

Ellenőrizd le, hogy küld e az oldalad email-t. Mondjuk ezzel.

Ha ezzel se, érdeklődj a szolgáltatódnál.

kipróbáltam mással is és nem. .-(

A wp - admin fileok sértetlenek?

Azt tudom még elképzelni, hogy a szolgáltatódról küldött email automatikusan spambe kerül.Vagy egyszerűen nem megy az email szerverük.

Írj nekik.

Spambe nem jönnek. Admin fájlokat, hogy tudom leellenőrizni?

Nézd meg, mikor volt utoljára módosítva. A feltöltéshez képest tudsz viszonyítani.

Amennyiben a fájlokkal (contact form plugin) minden rendben van, és úgy nem kapod meg a levelet, annak oka lehet az is, hogy a szolgáltatód email szervere fekete listára került. Én többször jártam már így, sok esetben nem is a szolgáltató a hibás, hanem az ügyfeleik, mert régi vagy rosszul megírt programokat (php script) tesznek fel, amit ki is használnak - mások - spam küldésre és így kerülhet fekete listára az egész szerver. Ez érinti az összes ügyfelet.Nem tudom, hogy veled is ez van-e.Megoldás lehet az, hogy kipróbálsz egy másik smtp-n keresztül küldeni.Ha van gmail-es fiókod, akkor használhatod a Google smtp szerverét küldésére, így ha a szolgáltatód szervere a “ludas”, akkor ki lehet kerülni.Tedd fel a WP-Mail-SMTP plugint. Ezt aktiválni kell, ha kész vagy akkor a bővítmények listájában a WP-Mail-SMTP - nál van egy “settings”.Ott be tudod állítani az új smtp-t: (ugye kell egy gmail-es fiók, ha nincs, akkor készíts egyet)Amit be kell jelölni: Send all WordPress emails via SMTP. (ez legyen kiválasztva)

SMTP Host -> smtp.gmail.com

SMTP Port -> 465

Encryption -> Use SSL encryption. (középső)

Authentication -> Yes: Use SMTP authentication. (kijelölni)

Username -> tegmailescimed@gmail.com

Password -> (gmail-es fiókod jelszava, amit megadtál)Majd el kell menteni.Így a contact form 7 plugin már ezen a gmail-es fiókon keresztül küldi levelet, és a feladó is a gmail-es fiókod lesz.Ez nálam bevált, ha van kedved, próbáld ki. (A beállítások alatt van egy teszt levélküldés is, feltétlenül érdemes tesztelni, hogy mindent jól adtál meg.)

Köszönöm, ez szimpatikus megoldásnak tűnik. Nagyon valószínű, hogy szolgáltató oldalon van a hiba, mert jeleztem nekik, és hamarosan elkezdtek megérkezni a leveleim. Még nem jeleztek vissza, hogy mi volt az ok.

Azt meg lehet oldani, hogy a gmail felől is és a szolgáltatón keresztül is küldjön?

Szerintem ezt megoldani ezekkel a bővítményekkel nem igazán lehet. (Több smtp használatát úgy lehetne esetleg, hogy az űrlapok feldolgozó részét meg kellene írni és akkor a phpmailer-t használva már több stmp-n keresztül is lehetne küldeni, de ez macerás)Bár nem kapcsolódik szorosan a kérdésedhez, de hátha hasznát veszed: van egy Contact Form to DB Extension nevű bővítmény, ez azt csinálja, hogy adatbázisba is elteszi a contact form7 -ről jövő bárminemű érdeklődést.Ez nem küld levelet, inkább arra használható, hogy időnként meg lehet nézni, hogy melyik űrlapon milyen érdeklődő volt, és lehet ellenőrizni, hogy volt-e olyan üzenet, melyet nem kaptál meg ténylegesen levélben, lehet látni visszamenőleg mindent érdekelődést az űrlapról.

Sziasztok!Nekem más milyen problémám lenne a CF-el.Szóval, ha radio vagy jelelő négyzet van és nem nyúlok hozzá tehát se pipa se bejelölésnél, akkor a levelemben a [változó] íródik bele. Ha bepipálom vagy bejelölöm, akkor persze az értéke (igen vagy nem).A régebbi verzióval nem jött el ez a hiba, ott simán üresen maradt ez a rész.Van erre megoldás?Köszi

Sziasztok!Nekem az a problémám hogy amikor elküldök egy levelet a Contact Form 7-tel akkor a feladó neve a Wordpress, ez nem teljesen szép.Mi lehet a probléma? Eddig nem találtam rá megoldástVárom a javaslatokatKöszi

szóval a helyzet az, hogy a fórumunknak van ám keresője, sőt, teljesen ingyenesen lehet használni, szóval legközelebb légy oly kedves próbálkozz meg vele! :wink:http://forum.wpm.hu/topic/6915-contact-form-7/page__view__findpost__p__77361

Az enyémre nem tudnál esetleg megoldást?

úgy néz ki általános hiba, vélhetően a következő verzióban javítják.

Kösz! Sejtettem, hogy valamit elszúrhattak, ha eddig jól működött :smiley:

hehe. javítottak rajta, azaz mostmár nem a [változó] jelenik meg a kitöltetlen mezők helyén, hanem egy sordobás…

Köszi, hogy szóltál már frissítettem is.

Sziasztok!

Az imént szerettem volna frissíteni a Contact Form 7-et, még egy korábbi verzió volt telepítve egy oldalon, de telepítés után összeomlott az oldal, Fatal error-t írt ki… Sajnos elfelejtettem kimásolni a hibát, és már visszaállítottam az adatbázist. Tapasztalt esetleg már rajtam kívül más ilyet?

Köszi előre is a segítséget!

NEM

ftp-n nevezd át a contact form könyvátát, ezzel a wp ki fogja kapcsolni és visszatér a nyugalom. Ha ez okozta a hibát…