cformsII űrlap készítő plugin

Egyéni űrlapokat gyárthat az ember ezzel a szuper pluginnal.Lehet, hogy másnak nem újdonság, de most találtam rá erre az oldalra, ahol egy szuper súgó van a pluginról: http://www.life-univ.net/ubh/cforms_sugo/cformsii_sugo-wordpress.htm

Tényleg nagyon jó, talán a legjobb! Én nagyon megszerettem…

Csak kisebbfajta pilótavizsga kell hozzá… :slight_smile:De tényleg jó, én is próbálgatom.

Egy jó ideje én ezt használom , szerintem elég könnyű pedig nem vagyok pilóta de még repülni sem repültem . Ha csak nem a melóhelyen megtanítanak egyszer.

Jó! Akkor mondjuk, hogy nehézsége közepes. :slight_smile: Úgyis ez egy relatív fogalom… :wink:


Farkas Győző wrote:

Csak kisebbfajta pilótavizsga kell hozzá... :)

De tényleg jó, én is próbálgatom.

Magyarul a pilóta vizsga is könnyebb, átláthatóbb. ;)

Arra céloztam, hogy az átlagos bővítmény (plugin) tudásához, beállítási lehetőségeihez képest ez a bővítmény jóval többet tud.

Ezzel több feladatot is meg lehet oldani, a mintán kívül saját magunk is szép számmal állíthatunk össze űrlapokat, nem csak megjelenésében sokfélét, hanem funkciójában is, az egyszerű hozzászólástól a szállásrendelésigAz, hogy a magyar fordítás is elérhető, igen sokat dob a kezelhetőségen.

Egyetértek a pilótavizsgás hasonlattal, mert valóban számos olyan lehetőség van benne, melyet mezei felhasználó nehezen tud csak kiaknázni…

Azt hiszem, Bidu közel jár a teljes igazsághoz.Próbálgatom, csűröm-csavarom - bizony, oda kell figyelni.

Alaphasználatra, alapfunkciókat tekintve nem annyira vészes (hacsak eszünkbe nem jut, hogy a visszaigazolás-értesítőt más címről akarjuk küldeni). :slight_smile:Amit eddig felfedeztem az, hogy összeakaszkodik a cForm bővítmény javascriptes dátumválasztója az Events Calendar-ral, az események megjelenítésével. A hiba elhárítása folyamatban (legalábbis írtam mindkét szerzőnek, és a cForms-Fórumba is. (Az más kérdés, hogy meg fogják-e érteni a rossz angolságomat? :))Amúgy pedig, összességében érdemes elmolyolni ezzel a plugin-nel. Szerintem.

Aki már itt van az nem mezei user:))), én sok hasznos dolgot “lestem el” itt, ezeken az oldalakon! Hát első ránézésre és hátradöltem a fotelban, hogy akkor most mi is van?! De tényleg ugy alakitod ahogy szeretnéd.

Szeva’ toecksimbo!Dehogynem, dehogynem, de bizony a többség igenis egyszerű felhasználó. :slight_smile: Néhány jószívű-jólelkű profi és sok egyszerű és/vagy átlag felhasználó alkotják a Fórumot.

Azzal, hogy valaki össze tud állítani egy sablonnal valami pofás kis oldalt, még nem olyan nagy kunszt a WordPressel. Utána jön a tanulás időszaka. Na abból vagyunk sokan itt, a tanulókból. :slight_smile:Amúgy pedig teljesen igazad van, én is azért szeretek úgy idejárni, mint a kedvenc kocsmámba. :slight_smile:

Sziasztok!Egy ideje már ismerkedem a Wordpressel,de eléggé kezdőnek érzem magam még hozzá.Segítségre lenne szükségem!Ezt a Cforms plugint használtam már,de még a Wordpress 2.6.1-es verziójával. Minden működött is.Most egy másik oldalon a 2.6.3-as verziót használom. Egy űrlapot szeretnék beilleszteni az egyik oldalamra. Az űrlapomat elkészítettem, a TinyMCE engedélyezve van,de nem jelenik meg az oldalak szerkesztésénél. Próbáltam beilleszteni így is : , de így sem működik! Amit begépelek, az jelenik meg az oldalamon.Esetleg van valakinek valami ötlete? Eléggé fontos lenne!

Előre is köszönöm!Üdv: Hooke


'hooke wrote:

Az űrlapomat elkészítettem' date=' a TinyMCE engedélyezve van,de nem jelenik meg az oldalak szerkesztésénél. Próbáltam beilleszteni így is : , de így sem működik! Amit begépelek, az jelenik meg az oldalamon. [/quote']


Talán a vizuális szerkesztőbe illeszted be. Próbáld meg html nézetbe beilleszteni és úgy nézd meg. ;)

Köszi syska,de nem az volt a gond.

Sikerült megfejtenem: az Internet explorer nem endélyezte,de Mozillával sikerült megoldanom!:slight_smile:

Sziasztok!Contact Form 7 plugint használok - és az lenne a kérdésem lehetséges-e, hogy a submit gomb helyett egy képet használjak?

igen lehetseges

Csak keresd meg a gomb-ot és cseréld ki képre, de a többi maradjon!

css a megoldas, ha nem akarsz a kodban turkalni es inkabb ne tedd ddd;

Ok, köszönöm :slight_smile:

Miért van az, hogy üres fehér lapot küld el ez a plug in? :frowning: