cforms beállítási probléma

Nos annyit kellene tenned, hogy 1 engedélyezed a hozzáférést a pluginekhez (775 jogosultság) avagy ahogy a szöveg is mondja létrehozol egy filet abspath.php néven tartalommal a plugined könyvtárában.(A szöveg szerint :slight_smile: …de szerintem erre te is rájöttél tehát? :slight_smile: )

Üdv!

Miként lehet beállítani, hogy a levelet html formába küldje? (Admin igazolásnál megvan, de magát az űrlap tartalmát is html-be küldje!) Valahol elállíthattam…

:frowning:

Up1#

Frissítettem 10.3-ra a cforms-t, azonban a beállításnál orbitálisan nagyok a mezők. :S

Kilóg a monitorról, pedig 1240x1024-es felbontásban nézem…

Mi a fene van ezzel? worry.gif

Up#2

Nagy üres fehér lapot küld el… :frowning:

Megoldódott, össze vissza állítgattam. :smiley:

Sziasztok, kijött a Cforms 10.4. Ez tök jó, de lehetséges hogy nem működik? Az submit gomb után odaáig jut el a történet hogy “egy kis türelmet”, és helló. Se kép se hang.

Tapasztalta ezt már veleki rajtam kívül? Bug lenne?

Nálam megy. :slight_smile: (http://www.szivorvos.hu/elerhetoseg/)

Azt mondja, hogy a frissítést úgy kell csinálni, hogy:

1./ Csinálj mentést az állományról (adatbázisról is)

2./ Kapcsold ki a bővítményt

3./ Töröld a régi fájlokat (vagy nevezd át)

4./ Töltsd fel az új verziót (most éppen a 10.4 a legújabb)

5./ Kapcsold be a bővítményt

(Szorgalmi feladatként én egy permalinket is szoktam nyomni neki… )

A szívás a fájlfeltöltésnél volt, mert a feltöltési utat abszolút útként kell megadni.

És még annyi, hogy 10.2-ig van magyar fordítás, a 10.4-ben néhány opció magyarul nem jelenik meg.

Ki kell törölni a .mo fájlt, akkor angolul megjelennek a gombok, elvégezvén a dolgunkat, visszatölthető a magyar fájl.

Uff megint én. :smiley:

Arról szeretnék érdeklődni, hogy ha automatikus visszaigazolást akarok küldeni az űrlap beküldőnek, akkor hogyan tudom kijelölni az email mezőt?

Azt írja, hogy “kell email”-t jelöljek ki, de hogyan? irritated.gif

Nem kell külön mezőt adni, hanem a beállításoknál kell bejelölni az automatikus visszaigazolást, és egy kicsit alakítgatni (bár nem muszáj) a visszaigazoló levelet.

Kétféle visszaigazolás van: az automatikus, illetve kérhet magának másolatot a feladó. Ha utóbbi be van kapcsolva és bejelöli az űrlapon, hogy kéri a másolatot, akkor nem fogja az automatikus visszaigazolást megkapni (de minek is, igaz? :slight_smile: )

Ez eddig érthető. Viszont ha egy email mező van, akkor alapba azt veszi és nem kell “megjelölni” ?irritated.gif

Lassan elkészülök első wp oldalammal, de a cforms-al elakadtam:

1. Ha a user kér másolatot a form-ról, akkor a usernek text-ben megy ki, az admin pedig szép html-ben kapja meg a levelet. Hogyan lehet a usernek is html levelet küldeni automatikusan?

2. Azt sikerült megoldanom, hogy alapból legyen bejelölve, a kérek másolatot, de ezt hogyan tudom eltüntetni, hogy ne látszódjon?

Remélem megoldható, és van ötletetek ezekre. Az is nagy segítség a megfelelő angol kulcsszavakat leírjátok amire kereshetek, mert a wordpress.org-on 400 találat van a cforms-ra. :frowning:

köszi

ad 1.) Figyelmesebben nézd át a beállításokat. Ott van az is az admin levélnél.

ad 2.) Hol látszódik? Nem azzal kevered, hogy a felhasználó számára - ha bejelölöd - akkor az látszódik, hogy ő kér-e saját magának másolatot (és akkor nem kap automatikus visszaigazolást)?

A cforms kérdésekről itt kezdjél keresgélni: http://www.deliciousdays.com/cforms-forum

Köszönöm az infókat, de sajnos nem jutottam vele előrébb, pedig a cforms tud magyarul, mégsem találom, vagy ha igen, nem működik: ez volt alapból is beállítva:

wp-admin/Cforms/űrlap beállítások/admin email üzenet opciók:

admin szöveg és html is ki van töltve és minden be van pipálva, a user, aki kér másolatot, text-ben kapja továbbra is.

2) Nem automatikus választ szeretnék, hanem az űrlapba, a szerkesztésnél hozzáadok egy cc:opció a felhasználónak típust, ezt a nagyítóra kattintva beállítom, hogy legyen alapból pipálva, ezek után az űrlapon szeretném elrejteni.

remélem lesz megoldás, legalább az elsőre, köszi szépen.

(bocs, a postot innen töröljétek ki kérlek:

http://forum.word-press.hu/topic/1017-cformsii-urlap-keszito-plugin/page__hl__űrlap__st__40)

Nem találtam meg ezt a topicot elsőre. Köszi, és bocs!)

Nekem is az email küldéssel van bajom már jó ideje. A szolgáltatóm nem talált semmit, meg vagyok lőve.

Van a csillagekszer.csillagbolcselet.hu, külön WP van rá téve (mint a csillagbölcselet.hu -ra), külön adatbázis, stb.

Az ide felrakott cfromsII plugin gyönyörűen küldi a leveleket számunkra és a beküldő számára is.

aztán a csillagekszer.hu (külön domain, külön WP, külön DB), erre is fel van téve a cforms, na de innen semmilyen levél nem küldődik. Szerintem a szolgáltatónál lesz valami gebasz, de nem találtak semmit, én meg nem értek hozzá… Nem tudom merre induljak.

Annyi a trükk,hogy egy tárhely van a három honlap mögött, így néz ki:

html_public/ --> itt van a csillagbolcselet.hu WP felrakva

html_public/cse/ --> itt van a csillagekszer.csillagbolcselet.hu WP felrakva

html_public/csillagekszer.hu/ --> itt van a csillagekszer.hu WP felrakva

jelenleg a csillagekszer.hu domain át van irányítva a cse.csb.hu -ra.

De amikor nem volt, és akkor teszteltem, akkor a plugin a form küldése közben a waiting… üzenetet írta ki, majd nem csinált semmit.

Namármost, próbáltam a mail settings beállításokkal bíbelődni, hogy SMTP-vel küldjön levelet, de ott is vagy valamit nem csináltam jól, de mindent kipróbáltam: @csillagbolcselet.hu -s címet, gmail-es címet, stb…

És nem volt email küldés.

Mi lehet a gond?

Előre is köszi minden segítséget! worry.giför:

Legjobbakat,

Balázs

ps: friss telepítés után sem megy…

(ps: f****a… most már az eddig működő csillagbolcselet.hu -ról leadott úrlap sem küld levelet, pedig ez eddig csont nélkül ment. Mit mondjak én a szolgáltatónak, minek nézzen utána? Ehhez én már végképp nem értek… mert csak ül a problémám…

A tárhely.eu-nál vagyok, tudtok megbízható szolgáltatót, aki egy profi és nagy site-okat ki tud szolgálni normálisan (mármint nem magamra gondolok, mint profi és nagy site… :slight_smile: )

Köszi,

Balázs

Nos akkor egy tipp az eljövendőkben, ha megfelel a külső smtp server (gmail) ideigelenes megoldásként, amíg nem találsz franko tárhelyet: SwiftThis SMTP plugin

köszi, ki fogom próbálni!

Öööö, ezt két éve nem frissítették, és a 2.2 -ig compatible. Ettől még jó lesz nekem? :slight_smile: (legfrisebb wp)

Kipróbáltam - nem küld levelet.

cím, pw beállítások többször ellenőrizve.

Szolgáltató lehet ludas?

Köszi,

B

Sziasztok!

Azt miként lehet megoldani, hogy:

Van az oldalon elhelyezve egy cform, ehez be is van állítva a style, minden működik ahogy kell.

Azt szeretném, hogy a sidebar-ba rakok egy másik cform-ot.

Viszont a widget ugyanazt a style-t használja, mint a másik form, és az ugye alapban jóval szélesebb, mint a sidebar…

Tehát mi a megoldása annak, hogy a sidebarban lévő widgetes cform másik style-t használjon vagy akármi, hogy elférjen?

És az is kérdéses, hogy hogy adom meg a widgetben, hogy melyik formot tegye oda a sidebarba, ha nem a default-ot akarom?

Előre is köszi a válaszokat.

Ashen

Helló mindenki!

Az lenne a problémám, hogy telepítettem a cforms-ot, és amikor tesztelem, akkor a plugin a form küldése közben a waiting… üzenetet írja ki, majd nem történik semmi. Ezt a cformot már feltelepítettem máshova is, ahol meg tökéletesen működik minden. Nem értem, hogy mi lehet a gond. Van valakinek tapasztalata ezzel a problémával kapcsolatban? Hálás lennék.

Köszi: Ancsi

3x is ellenőrizzed a beállításokat, különben tényleg nem kapod meg a levelet az űrlaptól. A bővítmény beállításait is és az űrlap beállításaidat is szöszmötöld át.

sabloncserénél is ezt csinálja?