3x is ellenőrizzed a beállításokat, különben tényleg nem kapod meg a levelet az űrlaptól. A bővítmény beállításait is és az űrlap beállításaidat is szöszmötöld át.
Akár hányszor szöszmötölöm át, mindig ugyanaz az eredmény... Nem először tettem fel cformsII plugint, és ugyanilyen űrlapot csináltam a másik helyre is. Minden beállítás ugyanaz, mégsem működik... ötlet?
Hol van WP-d? Ha nem a főkönyvtárban, mint ahogy nekem is volt, kell az abspath.php, ezt írta hgrg a topik elején:
Nos annyit kellene tenned, hogy 1 engedélyezed a hozzáférést a pluginekhez (775 jogosultság) avagy ahogy a szöveg is mondja létrehozol egy filet abspath.php néven tartalommal a plugined könyvtárában.(A szöveg szerint …de szerintem erre te is rájöttél tehát? )
Nekem is waiting-elt, aztán így már küldi.
Az enyém így néz ki:
PHP jelek között: $abspath = '/home/hostgatoros fő domén név/public_html/oldalak/oldal neve.com/';
Az utókor számára, írd már le akkor légyszíves, hogy mi volt a hiba. Hadd tanuljon és okuljon más is ebből.
Bocsi. Szóval egyszer már letöltöttem a cformsII bővítményt, és azt tettem fel egy előző oldalra. Ott működött is rendesen. Ennél a mostani oldalnál meg hiába kerestem rá a WP-n belül, nem adta ki. Ezért kimásoltam az előző oldalról. Persze nem vettem figyelembe, hogy az előző oldal nem főkönyvtárban volt. Ezért másolásnál a abspath.php file nem azt tartalmazta, amit kellett volna.
Miután kitöröltem azt a file-t, kijelezte, hogy hiányzik, és leírta, hogy mit kell bele tennem :) És voila!
De erre magamtól tuti nem jövök rá...
Ancsi
PS: Azt tudja valaki, hogy ezt a plugint mért nem lehet most már megtalálni WP plugin kereséssel?
Na, ilyenkor mi van? Az abspath OK, működött is, most meg jelezték, hogy nem működik a form, csak várakozás van Ránéztem, valóban csak vár, csak vár és semmi. A Delicious-fórumon nem reagál senki. Egy másik oldalomon meg működik! Igaz ott is csak akkor, amikor kivettem a CAPTCHA ellenőrzést, de legalább megy. Az elő oldalon adatokat kérek be és fájlt lehet feltölteni, nem is volt CAPTCHA, a másikon meg csak simán adatok jönnek, mostmár ellenőrzés nélkül.