byethost.com

Ismeri valaki a byethost.com-ot? megtelt a hostgatoros tárhelyem és még egy ilyent nem szeretnék bérelni ennek a legolcsóbb csomagja 3 dolcsi valakinek van véleménye vagy tapasztalata?

Nekem nincs tapasztalatom velük kapcsolatban, de az ingyé’ hosting vegyél csomagot tárhelyek nem a legjobbak szerintem. Én napokban veszek itt: fatcow.com Egyébként mi a baj a hostgatorral?

Vazz, hogy telt be neked a korlátlan hostgator?

Még nem telt be hisz korlátlan de amióta már 22 gb adat fent van nagyon belassult és sokszor ftp sem érhető el de a legrosszabb mikor 500-as hibákat dobogat ki a szerver.

Egyébként meg semmi bajom nincs a hostgatoral hisz az oldalamat itt fogom futtatni továbbra is csak kell egy másik tárhely a letöltések számára hogy az oldal ne lassuljon be.

Egyébként már saját ip címen futnak az oldlaim lehet ez a balhé?

Az FTP -re feltöltött adatmenyiség nem hiszem hogy befolyásolna bármit is. Ha letöltős oldalad van és egy időben 800-an nyomják szét az uplinkedet akkor az már vezethet lassuláshoz.

500 errort sok gatoros oldalon tapasztalok mostanában.

Saját IP cím? Én úgy látom a 174.120.29.116 ip-n még a tiéden kívül 3 oldal hostolódik, persze lehet az is a tiéd. Ennek sincs semmiköze a lassuláshoz. Már ha azon a szerveren a scriptek nem nyúzzák halálra az erőforrásokat.

hogy lehet megnézni hogy azon az ip-n milyen oldalak futnak? Egyébként meg csak cms rendszereket használok (joomla, Wordpress,és ccms) ezeken kívül nem futt más róla

Ez fizetős szolgáltatás. Egyébként domaintoolsban.

'Efrud wrote:

Nekem nincs tapasztalatom velük kapcsolatban' date=' de az ingyé' hosting vegyél csomagot tárhelyek nem a legjobbak szerintem. Én napokban veszek itt: fatcow.com Egyébként mi a baj a hostgatorral?[/quote']

ezt évente kell fizetni nem?

Igen egy vagy két évre. De 66 dollár szerintem nem is sok.

hát nem majd mond el milyen ha kipróbálod:D

De lehet kedvezményeket is kapni, pl ha valük intézteted a domainreged

te már próbáltad?

Hát, én 1 vagy 2 hónapja regisztráltam byethost-on, free tárhelyre.

Azóta semmi baj nincs vele. A tárhely gyors, megbízható, reklámmentes. Ha néha karbantartás van, azt is nagyon gyorsan elintézik. Ha jól emlékszem, 5 gigát adnak ingyen, nekem mondjuk ez elég, ezért én jobbat nem is találhattam volna. :slight_smile: Egyébként aki 22 gigát akar eltárolni, annak hülyeség azt mondanom, hogy vegyen egy winyót?

'Moderátor wrote:

Kértünk mindenkit' date=' hogy feleslegesen ne idézzen! :rolleyes: [/quote']

Az ingyenes tárhelyüket én is próbáltam max 5 mb os lehet egy fájl ha ennél nagyobb már törölték is egyébként meg ha vennék vinyot akkor azt sokan nem tudnák a nap 24 órájában gyorsan elérni.

Akkor ez is olyan mint a többi ingyenes. Magyarul sz…t se ér.

Egy darabig bionyára jó lesz…, ez a csali :lol:

En a “jot” sem tudtam megtapasztalni, eleg hamar toroltek onnan :S Ingyenes tarhelyem volt ott, de egy levelet megereszthettek volna elotte…

Ingyen tárhelyesek és a törlés előtti levelezés? :lol:

Hasonlo jelenseggel talalkoztam mar smile.gif De tegyuk fel, hogy kiprobalod mielott fizetsz erte. Torolnek, es az indokot nem tudod meg. Ketlem, hogy a bizalmad mellett penzt fektetnel bele.

Sziasztok,

Sokat olvastam már itt, most szólok is :slight_smile:

nekem kb egy éve van fizetős accom a http://byethost.com/ -nál. Teljesen korrektek szerintem. Kicsit én néha lassúnak találom de olcsóbb, mint a Hostgator.

A napokban jár le az 1évem, de egyelőre nem merek váltani.

Mo-i sebesség tekintetében van valakinek adata mind a két szolgáltatóról? Nagyon jó lenne.