Ismeri valaki a byethost.com-ot? megtelt a hostgatoros tárhelyem és még egy ilyent nem szeretnék bérelni ennek a legolcsóbb csomagja 3 dolcsi valakinek van véleménye vagy tapasztalata?
Nekem nincs tapasztalatom velük kapcsolatban, de az ingyé’ hosting vegyél csomagot tárhelyek nem a legjobbak szerintem. Én napokban veszek itt: fatcow.com Egyébként mi a baj a hostgatorral?
Vazz, hogy telt be neked a korlátlan hostgator?
Még nem telt be hisz korlátlan de amióta már 22 gb adat fent van nagyon belassult és sokszor ftp sem érhető el de a legrosszabb mikor 500-as hibákat dobogat ki a szerver.
Egyébként meg semmi bajom nincs a hostgatoral hisz az oldalamat itt fogom futtatni továbbra is csak kell egy másik tárhely a letöltések számára hogy az oldal ne lassuljon be.
Egyébként már saját ip címen futnak az oldlaim lehet ez a balhé?
Az FTP -re feltöltött adatmenyiség nem hiszem hogy befolyásolna bármit is. Ha letöltős oldalad van és egy időben 800-an nyomják szét az uplinkedet akkor az már vezethet lassuláshoz.
500 errort sok gatoros oldalon tapasztalok mostanában.
Saját IP cím? Én úgy látom a 174.120.29.116 ip-n még a tiéden kívül 3 oldal hostolódik, persze lehet az is a tiéd. Ennek sincs semmiköze a lassuláshoz. Már ha azon a szerveren a scriptek nem nyúzzák halálra az erőforrásokat.
hogy lehet megnézni hogy azon az ip-n milyen oldalak futnak? Egyébként meg csak cms rendszereket használok (joomla, Wordpress,és ccms) ezeken kívül nem futt más róla
Ez fizetős szolgáltatás. Egyébként domaintoolsban.
ezt évente kell fizetni nem?
Igen egy vagy két évre. De 66 dollár szerintem nem is sok.
hát nem majd mond el milyen ha kipróbálod:D
De lehet kedvezményeket is kapni, pl ha valük intézteted a domainreged
te már próbáltad?
Hát, én 1 vagy 2 hónapja regisztráltam byethost-on, free tárhelyre.
Azóta semmi baj nincs vele. A tárhely gyors, megbízható, reklámmentes. Ha néha karbantartás van, azt is nagyon gyorsan elintézik. Ha jól emlékszem, 5 gigát adnak ingyen, nekem mondjuk ez elég, ezért én jobbat nem is találhattam volna. Egyébként aki 22 gigát akar eltárolni, annak hülyeség azt mondanom, hogy vegyen egy winyót?
Az ingyenes tárhelyüket én is próbáltam max 5 mb os lehet egy fájl ha ennél nagyobb már törölték is egyébként meg ha vennék vinyot akkor azt sokan nem tudnák a nap 24 órájában gyorsan elérni.
Akkor ez is olyan mint a többi ingyenes. Magyarul sz…t se ér.
Egy darabig bionyára jó lesz…, ez a csali :lol:
En a “jot” sem tudtam megtapasztalni, eleg hamar toroltek onnan :S Ingyenes tarhelyem volt ott, de egy levelet megereszthettek volna elotte…
Ingyen tárhelyesek és a törlés előtti levelezés? :lol:
Hasonlo jelenseggel talalkoztam mar De tegyuk fel, hogy kiprobalod mielott fizetsz erte. Torolnek, es az indokot nem tudod meg. Ketlem, hogy a bizalmad mellett penzt fektetnel bele.
Sziasztok,
Sokat olvastam már itt, most szólok is
nekem kb egy éve van fizetős accom a http://byethost.com/ -nál. Teljesen korrektek szerintem. Kicsit én néha lassúnak találom de olcsóbb, mint a Hostgator.
A napokban jár le az 1évem, de egyelőre nem merek váltani.
Mo-i sebesség tekintetében van valakinek adata mind a két szolgáltatóról? Nagyon jó lenne.