Magyarok magyar terméket! Szóval, itthon is nézzetek szét, mert vannak korrekt szolgáltatók.
kb. évi 100 dolcsiért tudsz hasonlót? megyek is…azonnal, mert magyar vagyok 
Addig meg próbálok kijönni abból, amim van…
“hasonló”, mint Hostgator vagy Byethost…szolgáltatás tekintetében.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nincs jó magyar, de az itthoni árak sajna elég drágák a nemzetköziekhez képest, mint minden más.
De ezzel támogatnád Magyaroszágot és az itt sínylődő több tízezer munkanélküli további munkanélküli segélyét. 
“tejóég” mennyit tudsz offolni :rolleyes:
de most, hogy mondod átgondolom
18ezer bruttó sokkal kevesebb, mint a 100 dolcsi (asszem) :) { És ebben már 1 db magyar.hu domain is benne van.}
Nem is Neked szólt csak a magyar terméket, hanem azt untam el, hogy keresek jó ingyen, vagy ócsó szolgáltatás ürügyén fel sem merül egy magyar szolgáltató sem. Pedig vannak. Nem sokan, de nem is kevesen.
Nekem van Hostgatoros is, Maxeres is, de a kettő közötti különbésg, hogy a Maxernek nincs (még) cPanelje, és nincs nonstop chat-helpje. Illetve nekem van; MSN-en. .. :) :)
Bocsi zup, nem teljesen Neked szólt!
Értem én, egyébként igazat adok.
Mindenki az igényeit felmérve keressen és opcionálisan mindenképpen nézzen meg magyar szolgáltatót is!
(pláne ha nem tud jól angolul, cseszheti a helpdesket a hostgatoron stb.)
Szóval témához visszatérve, ha valakinek van adata az előbbiekben említett két szolgáltató magyarországi elérési sebességeiről, azt szívesen venném. köszönöm
Hostgator, oda-visszaút átlagosan 163ms (minimum 160, maximum 168)
maxer.hu - 19 ms (minimum 18, maximum 22)
Hostgator is csak egy a sok jó szolgáltató közül - az éremnek van egy másik oldala. Mégpedig a honlapépítő. Létezik olyan sablon (!) és plugin is, amivel ki lehet fektetni a hostgatort is - napi 10-20 látogatóval is. Joomla-ról meg már nem is beszélek… De “normál” WP-vel olyan sebességet ad a hostgator, amivel bármelyik 8. kerületi szervert veri sebességben…
Illetve a hostgator 1 weblapnál “drága” (kinek mi drága, igaz?) - de ha több weblapot csatolsz a meglévő egy csomagodhoz, a költségek úgy oszlanak el…
Magyar szolgáltatót meg kipróbálhatsz, csak próbálj olyat keresni, ahol nem kell egy évet kifizetni előre, mert úgy sem bírod ki az egy évet :lol: Napi 1000 látogatónál már sikítanak a hazai szolgáltatók, hogy a tervezett 1000 weblapot nem tudja elfutattni miattad azon az egy szerencsétlen osztott tárhelyen :lol:
Ha mindenképp át akarsz jönni Európába, legközelebb egy holland szerveren van egy baromi jó hely, magyar supportal… Ãrak egyedik, tehát a te igényedhez külön árat kapsz (csak ugye akkor jelezd előre, mi az igényed…) bővebben, keresd: TLoF barátunkat: http://seo.forum.hu/webtarhely-f48/kuldoldi-szerver-t3198/
Hmm… részben igazad van.
A Maxer.HU-n 14 domainem lakozik, amit mértem, az éppen átlagos napi ezer egyedi látogatóval bír.
Egy nyikkantás nincs, sem gyorsaság, sem rendelkezésre állás, sem support ügyben.
maxer.hu - 19 ms (minimum 18, maximum 22)
naigen, plusz elég sok magyar szolgáltatónak botrányos a külföldje.
ahol én vagyok ott többezres látogatottságú oldalak vannak és semmi para. (igaz, megkérik az árát magyar viszonylatban, de hát ugye a minőséget meg kell fizetni).
Nekem van egy ingyenes tárhelyem ott , amolyan próbaképp (működik a .htaccess).
Ennél lassabb tárhelyszolgáltató nincs. de próbálgatni jó.
azért az ingyenest ne hasonlítgassuk a fizetőssel szerintem, teljesen más szerveren fut.
Sziasztok! Én ma raktam fel a WP-t byethost9.com-ra, de az itteni hozzászólásokból ítélve, lehet, hogy rosszul döntöttem? Szerintem azért arra jó, hogy megtanuljam a WP használatát.
hát hogy rengeteg hibakezelést kell megtanulnod/önerőből megoldanod az mindenesetre biztosítva lesz 
Nekem is bytehostom van még… Eddig semmi probléma nem volt vele, és eléggé jol megy…
Kivéve az FTP-t, ami katasztrófa… És a mail függvénynek is kell pár nap amig kézbesit, ha egyáltalán kézbesit…
Csak nálam van hiba vagy tényleg furcsa dolgokat művel a tárhely?
eltűnt a MySQL adatbázis amit csináltam, és hiába csinálok újat, nem tudok rá belépni.
szép…