Jó reggelt!
A div-hez azt kellett pontosan megadni, amit én leírtam Neked (<div class=”beagyazott_termek”>…</div>. Ugye egyedi css-ben adtunk neki stílusokat, ezért amit ez közre fog, arra érvényesek lesznek az ott leírtak. Így most az osztálynak adtad meg az URL-t, ami nem vezet eredményre. Mindenesetre szerintem akkor kezdjünk valami könnyebbel
Ha simán a bejegyzésbe beilleszted a shortcode-t, akkor ott meg fog jelenni a kívánt termék/termékkategória.
A Te esetedben, mivel egy-egy termékről beszélünk, így erre van szükséged:
[product id=“99”]
A 99-es szám helyére annak a terméknek az azonosítóját kell beírni, amelyiket szeretnéd megjeleníteni. Egy termék azonosítóját (ID) a Woocommerce->Termékek menüpont alatt akkor látod, ha
1.) felé viszed az egeret a terméknek (ekkor alul megjelenik az url-je, és ott a post= utáni számra van szükséged, vagy
2.) a termékre kattintva (azt szerkesztve) fent a böngésző címsorában a fentebb említett módon kinézed az url-ből (http://3dxv6eufwq121b0b4ahxf9o0q-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/06/woocommerce-productId.png)
Ha reszponzív a sablonod, akkor ez a beágyazott termék is az lesz. Amennyiben több terméket akarsz megjeleníteni, akkor így néz ki ez a shortcode:
[products ids=“1, 2, 3, 4, 5”]
Ha pedig egy egész kategória termékeit akarod beszúrni, akkor ezt kell használnod:
[product_category category=“kategoria_slug”]
itt a “kategoria_slug” helyére annak a kategóriának a slug-ja kerül, amelyiket szeretnéd megjeleníteni. Ezt a termékkategóriáknál találod meg a leírás oszlop mellett.
Remélem ez alapján sikerülni fog tájékozódni, ha nem, akkor kérlek írj privátot, és az egyik oldalon szemléltetem Neked, hogy utána tudd alkalmazni.