jaja, sima ügy:
Üdv!
A letöltések oldalon mikor szándékoztok frissíteni a letöltési linket? 3.0.x-es verzió azért nem mai…
A letöltés oldalon a linkek most már a mindenkori aktuális verzióra mutatnak.
többször is leírtuk: http://hu.wordpress.org
Ezt Én tudom, azonban az átlag felhasználók is tudják akik jönnek ide letölteni a Magyar WP-t? Kétlem.
A letöltés oldalon a linkek most már a mindenkori aktuális verzióra mutatnak.
Szuper, hónapokba telt, de sikerült! :D
kezdesz vérnyúl lenni vaze
Szuper, hónapokba telt, de sikerült! :D
Syska! Iszol te eleget? És mit? :) :)
Győző, vizsgaidőszak van és sok meló. Szóval 'piros' hónap van most nálam.
Na, ez meg is látszik; rögtön kibújt belőled a Mano által említett vérnyúl. Különben is egy vizsgaidőszak csak az alvás alól mentesít, és a vedelés isznyákolássá szelídülését feltételezi.
Látod, lesz mit pótolnod mire az utolsó uv-jegyedet is felhasználod.
Most regisztráltam a fórumon. Pár jóindulatú észrevétel.
Először is nagyon klassz az oldal. Szép, igényes, áttekinthető. Viszont a folyamat elején van pár hiba.
Regisztrációs emailben:
“Ezt az e-mail-t azért kaptad ezt az email címet regisztrációhoz használták a fórumunkon.
Ha nem regisztráltál a fórumunkon akkor kérlek tekintsd tárgytalannak ezt a levelet.”
Ez fogalmazzátok át. Valahogy így:
Azért kaptad ezt az emailt, mert fórumunkon a címeddel regisztráltak. Ha nem te voltál, tekintsed tárgytalannak a levelet.
Megjegyzés: Úgy tudom, hogy az email írásmódja pár hónapja hivatalosan is email, kötőjel nélkül. Nemrég fogadták el az ezzel foglalkozó „hatóságokâ€.
A Profilbeállításnál kétszer szerepel a “Település” valamint a „Nemedâ€. A második településnél ez: “Hol laksz te?” nem túl magyaros.
Születésnapnál meg kéne fordítani: év-hó-nap. Ez most usa formátumban van.
Gondolom nem bántottam meg senkit, nem okoskodni akartam, csak segíteni.
Sziasztok!
Van némi gondom. Feltettem egy kérdést egy "témáv"kapcsolatban,de nyom nélkül törlődtem:)
Gondolom rossz helyre írtam. Viszont azóta is hiába keresem nem találok általános “láma kérdések ide” topikokat az adott fő témákon belül. Teljesen kezdő vagyok wp-ben,ezért lenne kérdésem “themes”,és “plugin” témában is,de nem nyitnék ezért új topikot, és rossz helyre sem szeretném írni.
Ötleteket várok!
Előre is köszönöm!
Kedves thommey!
Most őszintén: Mit vársz tőlünk? Nyissunk egy “Thommey kérdései ide” témát a fórumon? Minden fórumtémába?
Azt a kérdést, ha jól rémlik, éppen én töröltem, mert annyira nagyon nem odavaló helyen volt, és nem tudtam onnan máshova átpiszkálni.
Olvasd el a Fórumszabályzatot, és használd az eszedet, legyenek barátaid a keresők. Ha valamiről úgy találod, hogy nem esett róla szó, akkor abban a fórumban, ahova az legjobban illik, nyiss rá egy témát, és reménykedj, hogy valaki arra jár, és segít.
Szia!
Köszönöm a választ. Természetesen olvastam a szabályzatot. Sőt,amikor csak lehet tartózkodom az új téma nyitástól. Lehet,hogy csak nekem túl szerteágazó a fórum,rengeteg nyitott témával.
De elkezdek keresgélni,mert rengeteg a nyitott kérdés még a fejemben.
Hát, akkor nincs más hátra, mint előre: munkára fel!