No, remélem, ezen téma megnyitásáért nem leszek elküldve sétálni a Golgotára, nem volna trendi:D
(Volt ilyesmi valamerre? Nem találtam, s amúgy is csak ide passzolna kategorizálásilag. Ha van ilyen, hol-mi, s bocsi.)
- Ötletem & kérésem: lehessen utólagosan is szerkeszteni a fórumon tett hozzászólásokat.
Alig nyitottam ki itt kis csipám, de már mocskos szpemmernek érzem magam. Más fórumoknál hozzászoktam, hogy amenyiben az enyém az utolsó beírás is, azt szerkesztve bővíthetem a mondanivalómat, ha nem így teszek, kivégzés általi halál.
Olyan rossz, hogy mindig találok valamit az eredetileg általam felvetett WP-s probléma megoldásához, de azt újabb és újabb hozzászólásokban oszthatnám csak meg, ettől pedig rossz kislánynak érzem magam, a legújabb felfedezésem már emiatt nem merem odaírni:) Egy villanásnyi ideig láttam a Szerkesztés gombot, szerkesztettem is az adott írásom, elmenteni már nem engedte, mert nincs jogosultságom.
- Vélemény & kritika: Évek óta suttyomban mászkálok az oldalon és mindig tök jó probléma-megoldás párosokba ütköztem, örültem is, mint majom a farkának. Aki ezt freudi bizonyos irigységnek tudná be, jöjjön ki a hóra. Szánkózni:D Tehát szerintem nagyon jó az oldal, én megelégedéssel használom, a WordPress meg vitathatatlanul a világ jelenlegi (és jövőbeli:D) legjobb [s:1uzgbixm]blogmocija[/s:1uzgbixm] CMS-e, olyan kódja van, hogy még laikusként is élvezeti értéket ad, az egész felépítés páratlanul jól átgondolt, csak imádni lehet. A közösség szerintem a legjobb a többi hasonló tartalomkezelőjéhez képest [pl. joomlásoknál a kezdő júzerek néha eléggé alázva vannak, s sokszor jogtalanul (értsd: nem tök hülye kérdést tesznek fel, s a kereső is barátjuk) - bár ez jópár éves tapasztalat már, talán azóta javult, megjegyezendő azonban, hogy pl. a Novoportal vagy melyik nagyon rendes és felhasználóbarát]. Tehát részemről további ilyen sikeres és barátságos működést kívánok az oldalnak és segítőinek.
- Kérdés: nem vagyok egy pro forma WP-s témákban, de szoktam pluginokat fordítgatni (mániákus vagyok, így esett, hogy habira pölö az IPB 2.8-nak is nekiestem, mint részeg a kerítésnek, hiába no, egy darab angol szótól is rosszul vagyok), jó hack-keket gyűjtögetni (ritkán gyártani), s ezeket majd saját oldalamon közzé is szándékozom tenni, de biztos van egy olyan hely, amely ezeket egyesíti WP esetén, ezzel biztosítva, hogy a közösséghez - jóval nagyobb eséllyel - eljussanak. Ti erre melyik oldalt ajánlanátok? WPMagazin?
Bocsi a hosszú irományért, nő vagyok, mert megérdemlem:)