a páromnál az van fenn. 3-assal is muzsikál
Nekem ezt írja ki
Pedig megvan a mappa!
Albhu: ha az Add local Avatarról irod, akkor mondom: 2-3 napja próbáltam felrakni a legújabbat. Irtam is itt egy másik topicba. Megvan a mappa, olyan, mintha fel is töltené, nekem hibát se ir ki, de üres marad a mappa. Megpróbálam egy régebbi verzióval azzal is ezt csinálja.
Albhu: ha az Add local Avatarról irod, akkor mondom: 2-3 napja próbáltam felrakni a legújabbat. Irtam is itt egy másik topicba. Megvan a mappa, olyan, mintha fel is töltené, nekem hibát se ir ki, de üres marad a mappa. Megpróbálam egy régebbi verzióval azzal is ezt csinálja.
Igen az ALA-ról írom! nem hozta létre saját maga a mappát , így létrehoztam én , adtam jogot is neki , de OFF :S ! Most frissítettem, de még mindig :( ! Gravatar marad már csak , persze ha tudtok megoldást :P ... :D Kellemes napot!
Üdv!
Szeretném megváltoztatni az oldalamon a hozzászólásokhoz tartozó kis képeket. Ha jól tudom ez az avatar. Már minden beállítást végignéztem, de sehol sem találom. Korábban én állítottam be a jelenlegit, de most mégsem találom.
Valami ötlet, hogy hol keressem? A megjelenésben nem találtam. De már belezavarodtam kissé a menükbe.
Erről az oldalról lenne szó: llaszlo.wordpress.com
Köszi a segítséget.
Laci
Az miért van, hogy ez jelenik meg az avatarok helyett a kommenteknél? KÉP
Csak az admin (én) avatarja jelenik meg…
Köszi előre is.
Nem látom a képet.
Ez a baj, hogy ez a kis ikonocska jelenik meg az avatarok helyett.
Akkor meg miért nem azt írtad, wazze! Feleslegesen kattintgattatod a népet a semmiért! :mad:
Tolnál egy linket és/vagy sablonnevet? Nem localhoston gyakorolsz?
Azt írtam az jelenik meg… 
Linket sajnos nem adhatok, mert még nem publikus az oldal, a sablon nevet pedig nem szívesen árulnám el :rolleyes:
Nem localhost, rendesen a neten van.
Köszi előre is
Ha nem mondasz meg semmit, akkor nem tudunk segíteni! Nézd meg az elérési utat, járj utána a codexben.
Ha a comments.php-t bemásolom (vagy valahova feltöltöm) jó?
Most erre mit mondjunk? Sportszerű nehezítés? Segítséget kérsz, csak azt nem mondod meg, hogy mihez. 
- engedélyezve van a megjelenítés?
- van avatarja a felhasználónak?
- arról a címről szól hozzá, amihez csatolva van az avatarja,
- jók az elérési utak (bár ezt Efrud is írta már - de a kép el nem érése azt sejteti, hogy ez lesz a legközelebb a lehetséges megoldáshoz)?
- saját avatar? (akkor pláne az előző lehetőség)
No tudja valaki a megoldást?
Úgy tűnik megoldódott…
Ezt:
'55', 'callback' => 'imbalance_comments' )); ?>
kicseréltem erre:
és működik… 
Sziasztok!
Én az avatar méretét szeretném átállítani nagyobbra a komment részben. Megnéztem a sablont, és a
Style.css-ben találtam egy ilyet:
div.avatar span.overlay { display: block; position: absolute; top: 0; left: 0; width: 41px; height: 41px; background:
Valamint a comments.php-ben egy ilyen sort:
Mindkét helyen megpróbáltam azt, hogy átállítottam nagyobb értékre, de semmi nem változott.
illetve megpróbáltam még azt is, hogy a
sort lecseréltem erre:
melynek eredménye az lett, hogy ugyan nagyobb lett végre az avatar mérete de a reply gomb eltűnt teljesen, és a hozzászólás dátumát is furán jelezte ki.
No, most már tudom miért romlott el a reply gombom legalább:
Azért mert nekem a teljes sorom ez:
'reply_text'=>'Reply')); ?>
Leírná valaki, hogy ezt mire kellene átírnom, hogy változzon az avatar méret de minden más megmaradjon?
Senkinek nincs ötlete, hogyan tudnám az avatar méretét megnövelni?

Azóta még tettem néhány kísérletet a megoldás érdekében, de nem jött össze.