Sziasztok,

Tud e valaki egy olyan avatar plugint amivel a felhasznalok feltolthetik a sajat kepuket amit szeretnek persze egy bizonyos meretig? Nekem volt egyszer egy, de az en feltoltott kepem utan mindenkinek az en kepem jelent meg, ez miert volt? :rolleyes:

Koszi elore is.

Talán ez: Add local avatar

Bár én nem értem, hogy miért nem a gravatart használjátok ilyenekre, amikor egyszerűbb…

Ez pl arra van:http://wordpress.org/extend/plugins/add-local-avatar/

Az hogy neked miért jelent mindenkinek szerintem valami beállítási gond lehetett, hogy azt adtad meg alapértelmezettnek vagy ilyesmi.

szerk: most Balou te voltál gyorsabb. :smiley:

'Magyar' wrote on '2009-10-18:

...mindenkinek az en kepem jelent meg...

Lehet, hogy a klónjaidon kívül másoknak is engedélyezhetted volna a belépést! :evilgrin:

Egyébként talán már inkább át kéne térni a gravatarok használatára, sokkal egyszerűbb dolog!

'mano' wrote on '2009-10-18:

Lehet, hogy a klónjaidon kívül másoknak is engedélyezhetted volna a belépést! :evilgrin:

Egyébként talán már inkább át kéne térni a gravatarok használatára, sokkal egyszerűbb dolog!

Mondjatok mar miert egyszerubb es miert jobb hasznalni a gravatarokat? Milyen avatarok vannak benne?

Magyar.

Nekünk weboldal tulajoknak nem egyszerűbb (de nem is nehezebb a dolgunk), hanem a látogatónak egyszerűbb a gravatart használni (pl. mert egyszer feltölti a képet, majd azt több weboldalon használhatja)

Avatar képek meg nincsenek benne (vagy én nem emlékszem hogy lenne), hanem az ez esetben is a látogató tölthet fel saját avatart (és online szerkesztheti).

Bővebben: http://hoppare.com/gravatar-hasznalata.html

Egyszerűen összefoglalva, nekem weblap üzemelőnek “teljesen mindegy”, ki hová mikor hogyan tölti fel az avatart, ám a gravatar használta esetében az esetek x%-ban megkönnyítem a látogató avatarhoz jutásához dolgát.

Még gyorsan sem tudom utólag szerkeszteni az előző hozzászólásom :angry: - na mindegy, annyit akartam még, hogy:

• na jó, nekünk is egyszerűbb ezt használni, mert nem kell pluginokkal “szenvedni”, csak be kell kapcsolni ezt az opciót.

'Balou' wrote on '2009-10-18:

Talán ez: Add local avatar

Bár én nem értem, hogy miért nem a gravatart használjátok ilyenekre, amikor egyszerűbb...

Ez a plugin egy kicsit ilyet irt ki:

Warning: move_uploaded_file(/home/bmwpower/public_html/su dscf6430_small.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/bmwpower/public_html/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php on line 698

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php7jkXAf' to '/home/bmwpower/public_html/su dscf6430_small.jpg' in /home/bmwpower/public_html/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php on line 698

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bmwpower/public_html/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php:698) in /home/bmwpower/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865

Ugyhogy a szenvedes helyett hasznalom a gravatart, vagyis megprobalom. :)

'hitetlen' wrote on '2009-10-18:

Magyar.

Nekünk weboldal tulajoknak nem egyszerűbb (de nem is nehezebb a dolgunk), hanem a látogatónak egyszerűbb a gravatart használni (pl. mert egyszer feltölti a képet, majd azt több weboldalon használhatja)

Avatar képek meg nincsenek benne (vagy én nem emlékszem hogy lenne), hanem az ez esetben is a látogató tölthet fel saját avatart (és online szerkesztheti).

Egyszerűen összefoglalva, nekem weblap üzemelőnek "teljesen mindegy", ki hová mikor hogyan tölti fel az avatart, ám a gravatar használta esetében az esetek x%-ban megkönnyítem a látogató avatarhoz jutásához dolgát.

Meggyoztel, megprobalom a gravatart beallitani.

Koszi.

Magyar.

Egyszerűen összefoglalva, nekem weblap üzemelőnek "teljesen mindegy", ki hová mikor hogyan tölti fel az avatart, ám a gravatar használta esetében az esetek x%-ban megkönnyítem a látogató avatarhoz jutásához dolgát.

Kiderult hogy mar reg van gravatar felhasznaltsagom :) csak nem tudom hogyan, na de mind1 nem is ez a lenyeg. A lenyeg az hogy nem jon ki a kep amit feltoltottem, kell valamifele beallitas v. csak a temaba kellene valamifele kod?

Gravatar beállítás az adminban: hxxp://domain.com/wp-admin/options-discussion.php

1. Avatarok mutatása

2. Maximális értékelés G — Korosztályra való tekintet nélkül megtekinthető.

Hát ezután kiderül, tudja e a sablonod…

Gravatar beállítás az adminban: hxxp://domain.com/wp-admin/options-discussion.php

1. Avatarok mutatása

2. Maximális értékelés G — Korosztályra való tekintet nélkül megtekinthető.

Hát ezután kiderül, tudja e a sablonod...

Hat ugy latszik nem tudja. Hogyan tehetem azza, hogy tudja? :) Minden ugy van beallitva, ahogy leirtad.

Itt találsz a codexben leírást a gravatar használatáról,hogy hogyan mit kell benyomni a sablonodba: Bökj ide

'Balou' wrote on '2009-10-18:

Itt találsz a codexben leírást a gravatar használatáról,hogy hogyan mit kell benyomni a sablonodba: Bökj ide

Raboktem, de nem nagyon ertettem de talaltam egy linket: http://www.themelab.com/2008/05/09/add-gravatar-support-to-your-wordpress-comments/

ezen jobban el tudtam igazodni.

Na most az egyik oldalmon bejon a kepem: http://seo.in.rs/blog/istorija-bloga-a.php#comments

a masikon nem: http://bmwpower.rs/blog/vesti/novi-bmw-cs.php#comments

ugyan ugy csinaltam mindent, meg tudja valaki mondani, hogy miert nem jelenik meg a masik oldalon? :(

esetleg nem ugyanaz az E-mail cím…

esetleg nem ugyanaz az E-mail cím...

Erre nem is gondoltam, de logikus.

Koszi.

Sziasztok!!

Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy én is gravatart használok, ami működik is. Azonban azt nem tudom, hol vagy hogyan lehet beállítani, hogy egy felhasználó mikor belép a profil oldalára, akkor ott tudjon gravatart létrehozni, módosítani meg hasonlók. Jelenleg ez nem elérhető.

előre is köszi a segítséget!!

gravatart csak a gravatarnál lehet globálisan állítani. ez a lényege neki.

Gravatart létrehozni a GRAVATAR.COM on lehet máshol NEM

köszi a gyors választ!

Az oké, hogy a gravatar.com-on lehet létrehozni, én is ott hoztam létre. Amit szeretnék az az, hogy a felhasználóim akik esetlegesen még életükben nem hallottak a gravatarról, azok tudjanak a profiljukon keresztül létrehozni.

A kérdésem, hogy létezik e olyan megoldás, hogy a gravatar.com beállításait elérjem az blogom profil oldaláról úgy mint pl a wordpress.com -on is.

Persze minden más megoldásnak is örülök.

Előre is köszi