NEM. szerintem érthetően leírtam hogy a gravatar.com-on lehet. [pont] vége

Igen te teljesen érthető voltál hgrg!

Valószínű, hogy én nem voltam az.

Azt a felhasználót, aki nem ismeri a gravatar.com-ot hogyan tudom oda navigálni az oldalra?

(persze tudom, hogy egy link az egész, de ezt a linket én a profil oldalra szeretném tenni, de nem igazán tom hogyan)

Csupán ennyit szeretnék.

És semmiképpen nem az a célom hogy felháborodást keltsek bárkiben is a hüle problémám miatt.

Elég ha a kommetekhez rakod, ott látható helyen van, és úgy is ott használják. Én így oldottam meg: http://www.sorozatok-foruma.com/shelter.html görgesd le a komment részhez…, és megérted.

Vagy használj saját avatart: http://wordpress.org/extend/plugins/add-local-avatar/

A wordpress.com -al valószínű külön megállapodása van a gravatar oldalnak.

Köszönöm hitetlen!

Nem pont erre a megoldásra gondoltam, de megnéztem és tetszik ez is. Valszeg ezt fogom használni.

Mégegyszer kösz a segítséget!! :icon13:

ui.:

Kedves hitetlen

Ugye nem sértődsz meg ha “ellopom” a te garavatar infos szöveged??

resi: esetleg irsz egy tájékoztatót a látogatóidnak a gravatar.com előnyeiről. Mivel az angol, lehet, hogy egy részük nem fogja érteni. Másik részük meg azért fogja rágni a füled, hogy ő bizony saját avatárt szeretne feltölteni. Megoldás: Add-local-avatar plugin :smiley:

Én ezt már végig játszottam velük :smiley: :smiley:

Köszi varnyu!

Egyelőre maradok hitetlen megoldása mellett, de azért vetek egy pillantást az ajánlott pugin-ra is! :wink:

'varnyu' wrote on '2010-03-02:

ő bizony saját avatárt szeretne feltölteni.

Töltse fel a sajátot gravatarra...ne a te tárhelyedet terhelje már ilyenekkel...

az egyik blogom olvasói életkora 15-től 70 évig terjed. És nem mindenki tud közülük annyira angolul, hogy használni tudná a gravatárt. némelyik meg egyáltalán nem tud :slight_smile: az a 30-40 avatar, amit feltöltenek hozzám, nem fogja a tárhelyemet földhöz vágni :smiley: viszont sokan örültek és megköszönték, hogy találtam nekik ezt a plugint :slight_smile:

Kipróbáltam a plugint és működik is, azonban maradok mégis a gravatar megoldásnál.

Egyszerű okból, mert így tényleg nem kell az én tárhelyemet használni.

Amúgy arra a problémára, hogy nem tud valaki angolul van megoldás:video a gravatar használaárólmagyar nyelven.

(A vidóhoz hitetlen által jutottam, remélem nem haragszik meg hogy betettem ide.)

na szabadkozz resi, családban marad :smiley:

vidd csak, pláne, hogy például a videót itteni fórumtársunk, charlie készítette.

varnyu.

Annyiszor írod ezt gravatar/angol párost… - nem nézted meg azt, amit linkeltem. Nekem még sosem szóltak érte, hogy nem értik (hiszen videó is van hozzá)

2x irtam :stuck_out_tongue:

Köszönjük a videót charlie-nak!! :rolleyes:

Sziasztok!

Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy a hozzászólásoknál megjeleneő avatar méretét hol tudnám átállítani? :unsure:

Kerestem de nem találtam ilyen opciót.

A bejegyzésnél lévő avatar méretét sikerült átállítanom, csak a hozzászóláshoz tartozókat nem.

Köszönöm előre is!

szerintem a sablonban.

Admin > megjelenés > Szerkesztés

kikeresed a hozzászólások fájlt, és abban kikeresed az avatarra vonatkozó részt.

sablonja válogatja … az enyémekben a css-ben van

'hitetlen' wrote on '2010-03-02:

Elég ha a kommetekhez rakod, ott látható helyen van, és úgy is ott használják. Én így oldottam meg: http://www.sorozatok-foruma.com/shelter.html görgesd le a komment részhez..., és megérted.

Vagy használj saját avatart: http://wordpress.org/extend/plugins/add-local-avatar/

A wordpress.com -al valószínű külön megállapodása van a gravatar oldalnak.

Ha a sorozatos fórum a tied! Grat hozzá! Korrekt!

Köszi.

Éppen most lenne itt az ideje, valami igen komoly “közösségi” pluginnak. Ha valakinek van rá egy jó tippje, ne titkolja előlem :smiley:

buddypress :smiley:

de mintha sokat szívnának vele, vagy nem?