Automatikus frissítés hiba

Ha csak ezt a témát átböngészted volna, akkor hamar eljutottál volna magad is a felelethez: http://dokumentacio.word-press.hu/frissites-21-vagy-az-utani-verziora :wink:

Sziasztok

Felfrissítettem a WP-t 3.1.3-ra de ha belépek a médiatárba, akkor a képernyő tetején ez a hibaüzenet fogad: Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/…/public_html/wp-includes/query.php on line 2399

Ez a sor így néz ki a query.php-ban: if ( in_array( $status, $q_status ) ) {

Mi lehet a baja?

Sziasztok!

Már jó ideje használok Wordpresst több honlapom működtetéséhez, eddig gond nélkül, de most beleszaladtam egy problémába.

Egy régebbi (2.9.2) Wordpresst frissítettem automatikus frissítéssel a legújabb 3.1.3-as verzióra. Előtte persze mindenről csináltam biztonsági mentést (fájlok, db), kikapcsoltam az összes bővítményt, elindítottam az automatikus frissítést, ami rendben le is zajlott, legalábbis hibaüzenetet nem kaptam, a szokásos “minden rendben” üzeneteket írta csak ki.

Ezután jelentkezett az a probléma, hogy az egyes oldalakhoz tartozó oldalsablonokat nem tudom átállítani. Az oldal szerkesztésénél korábban volt egy ilyen legördülő opció, ahol a témámhoz tartozó sablonok közöl az oldalhoz tudtam rendelni a kívánt egyedi sablont, de ez az opció eltűnt. Gyorsszerkesztés nézetben megjelenik, de csak az “alapértelmezett sablont” lehet választani.

Próbáltam az összes bővítményt ki-bekapcsolni egyesével, de nem vezetett eredményre. Arra gondoltam, hogy esetleg az automatikus frissítés során keletkezhetett valami baki, mert amikor localhoston felrakok egy friss telepítésű 3.1.3-ast akkor gond nélkül látja a sablonomat és az egyedi oldal sablonokat is a szokott módon tudom állítani.

Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani a legegyszerűbben? Mondjuk valami olyan opcióra gondolok, ami újra lefuttatja az automatikus frissítést ugyanarra a verzióra, hátha akkor rendben lefut.

Bármilyen ötletet, segítséget hálásan fogadok!

Előre is köszönöm!

képernyőn jobb felül van egy “fül”, nem az alatt rejtőzik annak a tömbnek a kapcsolója, ami épp most ki van kapcsolva és ezért nem találod! :o

Igen, azzal is próbálkoztam, de hiába kapcsoltam be minden “dobozt” mégsem jött elő.

Viszont sikerült végül megoldani, természetesen bővítmény hiba volt. Mint utóbb kiderült, nem volt elég kikapcsolni őket, a törlés is kellett hozzá. Vagy a Robots Meta, vagy a My Page Order bővítmény okozta a hibát. Mivel ezekre már amúgy sem volt szükségem, töröltem őket, és utána megjelent a sablonválasztó legördülő menü a helyén.

Köszönöm a segítséget!

sziasztok,

A WP megadta magát. Frissíteni akartam pár plugint, amit meg is tett, de ezután kiírta, hogy:

Language (.mo) file doesn't exist or accessible

Se az oldal, se az admin nem jön be. Már felülírtam a language könyvtárban a fájlokat, amire hivatkozik, de semmi nem történt.

Kérlek segítsetek. Köszönöm.

kázi frissítés:

• wp letölt

• zip kicsomagol

• ftp-n feltölt

köszönöm a gyors választ. És egy- az egybe mindent írjak felül? A pluginokat is? Gondolom a feltöltött cikkek nem fognak eltünni, mert az adatbázisban van tárolva, ugye?

Minden wp fájlt felülírsz, ami a wp-csomagban van.

Igen, az adatbázisban tárolódnak az adatok. :slight_smile:

szia

feltöltöttem minden fájl, illetve felülírtam, ahogy írtátok, de sajnos az oldal továbbra sem elérhető. Bár a hiba mostmár nincs, de egy üres fehér lap jön be. Ha be akarnék lépni az adminra, akkor egy másik oldalam admin oldalára lép, ami szintén Wordpress.

Tanácstalan vagyok. :frowning:

sziasztok,

Köszönöm a segítséget. Kis külső segítséggel, de sikerült az oldalamat visszarakni adatvesztés nélkül.

Ez egy jó tanulópénz volt arra, hogy mielőtt frissítek mentek. Meg kicsit átnézem a pluginokat és a feleslegeseket törlöm FTP-ről.

Köszönöm még egyszer a segítségeteket.

Péter

SOS -segítség kellene

Frissítettem a weboldalam, ezáltal elveszítettem adatokat (beépített táblázat, flash bannerek) ezeket honnan tudnám visszaállítani?

Hol találhatok back up verziót?

Ha csak a rendszert frissítetted, esélytelen, hogy elveszitetted a bannereket, táblázatokat. Visszaállítani csak backupból tudod, ha valami elveszett, amit vagy te csináltál, vagy a hoszting szolgáltató.

[font=helvetica, arial, sans-serif:1m9baul3]"Hol találhatok back up verziót? "[/font:1m9baul3]

[font=helvetica, arial, sans-serif:1m9baul3]ezt mi honnan a jó?!%*-ból tudjuk?[/font:1m9baul3]

[font=helvetica, arial, sans-serif:1m9baul3]aki erre válaszolni tud neked: szolgáltatód ill. TE ha csináltál magadnak[/font:1m9baul3]

[font=helvetica, arial, sans-serif:1m9baul3]backup=biztonsági mentés… nem automatikus…sehol…[/font:1m9baul3]

Ugye úgy értetted a “[font=helvetica, arial, sans-serif:38wa8no1]backup=biztonsági mentés… nem automatikus…sehol…” kiszólást, hogy amennyiben nincs beállítva a biztonsági mentés/másolat készítése, akkor nem is készül, mert egyébként van néhány bővítmény, amely bizonyos időközönként automatikusan készít pl. adatbázis mentést, vagy tárhelyszolgáltató is elkövet ilyent (pl. ahol én vagyok, a Maxer, ott éjjelente ezzel (is) szórakoznak… :slight_smile: ).[/font:38wa8no1]