Apróhirdetés-plugin: létezik?

'charlie' wrote on '2009-09-23:

tö kegyszerű, mivel ami nincs benen a magyar fájlban, kódként jelenítődik me,g azt be kell az angolból másolni a magyarba és lefordítani, aztán kész.

Légyszi írd le nekem kicsit részletesen, hogyan kell összevetni a két fájlt. Nem igazán értem :huh:

köszi

Réka

google://diff

Üdv !

Ha jól látom a PSPad tud összehasonlítást végezni.

Aloha!

kicsit vidám de annál érdekesebb… [s:31g8x177]plugin[/s:31g8x177]… sablon… [s:31g8x177]hack[/s:31g8x177]… passzolom!

De, az tuti hogy apróhirdetés itt a demo http://wpclassipress.com/demo/

Szóval a classipress igaziból úgy megy, hogy témaként kell telepíteni és a letöltésben találsz egy pdf-et ahol le van írva mi kell hozzá a teljes működéshez. Illetve itt a bejegyzés válik hirdetéssé. ugyanez van webshop formában már hogy ilyen módosított téma, de ez az apró topik :smiley:

Sziasztok! Nekem az ár megadása után .00-ra kerekít! Hogy lehet eltüntetni a .00-át az ár mögül?

ClassiPress 2.0.6?

Payments > Pricing Options > Hungarian Forint

de tuti nem ez a verzió…, anélkül meg csal megy a találgatás.

Esetleg ha az oldalad nem is mutatod, egy fotót mellékelhetnél…, vagy valami ilyesmi.

jöhetnek a tippek

Sziasztok!

Az Another Wordpress Classifieds Pluginban, hogy kell beállítani, hogy a feladott hirdetés árát ne kerekítse .00 -ra?

Fontos lenne…

Előre is köszönöm!

NE ÍRJ LE EGY KÉRDÉST KÉTSZER. Ha fontos AKKOR SE

Sziasztok,

kuzdok en is az AWPCP-vel. Az alert ablakokat sajnos meg mindig az awpcp.php-ban kell atirni, es egy csomo helyen a latin2(sved)-rol utf8 generalra valtas sem ment meg a kalapos o, u hasznalatatol. Nalam az sql turkaszasa sem javitotta meg az osszeg formatum javitasat, tovabbra is ket tizedesig jelenik meg, viszont az. 1.0.6.9-es verzioban a penznem valtas mar mukodik, ha bekapcsolod a payment gateway tesztuzemmodot, igaz, ilyenkor is at kell irni a fuggvenykonyvtarban a sorrendet, hogy ne Ft xxx,xxx.xx legyen, hanem xxx,xxx.xx Ft. Egyenlore hagyom igy, ambar kaszalasra erdemes lenne a plugin, mert elkepesztoen lassu. Mindenesetre itt az en forditasom, ha esetleg segitseg valakinek. Sem nem preciz, sem nem teljes, de hatha.

Köszi szépen nagy segítség ez nekünk! Már csak egy nem megy. Ugye elkészítettem a .mo fájlt. Ezt bemásoltam a főkönyvtárban! WP-telepítésemnél a nyelv: hu_HU. Akkor AWCP-hu_HU.mo névvel mentem a nyelvi filet? mert nem akar működni! Nem kell létrehozni neki valami könyvtárat? De lehet a filenévvel leszek bajban! Köszi a sok segítséget!

Üdv: mimu

Sikerült! csak rosszul mentettem mindig a fájlt! Köszi! most már az űrlapok amik le vannak fordítva szuperül működnek! Egyre nem jövök még rá a menüpontokat hogy tudom átnevezni? az oldal lapok nevét pl: ad place ? ugyebár van egy lehetőség a vezérlőpult awp plugin beállításában írja is:Name for place ads page. [CAUTION: existing page will be overwritten] : ennek a neve Place Ad, na én ezt a place Adot ha átnevezem meg is jelenik magyarul az oldalon, csak akkor nem navigál oda ahova kéne, az elérési útvonala megváltozik! Ebben tud valaki segíteni? remélem jól leírtam!

Mimulus, közkézre bocsájtod a mo fájlod? Nekem is jól jönne, meg szerintem páran örülnének neki.

Köszi!

itt van harommal elobb a zipben a po

Sziasztok!

kb 2 napja megjelent a Another Wordpress Classifieds Plugin frissítése a 3.0 motorhoz. sajnos a View Categories menüpont nem jön be kiírja hogy nincs ilyen oldal! Az awpcp.php fájlban kutakodva ezt találtam:

'pathvalueviewcategories', '2', 'If the menu link to view categories layout is not working in SEO Mode change value until correct path is found. Start at 1', '11','1'),

Ez pontosan mit mond? nem értem sjanos! a közvetlen linkeket átállítottam majd vissza alapértelmezettre de semmi nem történt!

Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

Pedig pont a kategóriát fejlesztették: http://www.awpcp.com/announcements/awpcp-supports-wp-30-category-ordering/

Próbáld meg, hogy kikapcsolod a permalinket, majd ha az nem jó, akkor próbálj lekapcsolni mindent, a plugint is visszaállítani angol szövegre. (widgeteket is kapcsolgasd le)

Ha teljesen lekapcsolt funkciók mellett sem jó, akkor egy friss wordpress-re telepítsd fel, nézd meg, hogy ott is jelentkezik e a probléma. (ha nem tudsz újabb teszt wordpress telepíteni, szólj, és adok egy friss telepítést)

'hitetlen' wrote on '2010-07-01:

Pedig pont a kategóriát fejlesztették: http://www.awpcp.com/announcements/awpcp-supports-wp-30-category-ordering/

Próbáld meg, hogy kikapcsolod a permalinket, majd ha az nem jó, akkor próbálj lekapcsolni mindent, a plugint is visszaállítani angol szövegre. (widgeteket is kapcsolgasd le)

Ha teljesen lekapcsolt funkciók mellett sem jó, akkor egy friss wordpress-re telepítsd fel, nézd meg, hogy ott is jelentkezik e a probléma. (ha nem tudsz újabb teszt wordpress telepíteni, szólj, és adok egy friss telepítést)

Köszi!

Sajnos nem oldódik meg sehogy! De a permalinket nem tudom hogy kell kikapcsolni, csak átváltani másra, de akkor sem megy!

Magyarosítás nincs fent mert teljesen újra telepítettem! Widgeteket meg nem használom! mivel frissítés után azt hittem a frissítéssel lesz gond!

Esetleg más tipp ?

Köszi még egyszer!

phitetlen[kukacka]gmail.com írhatsz nekem levelet (olvastam, hogy nem tudsz privátot küldeni)

(de én nem ismerem ezt a plugint, csak tesztelhető szűz WP tudok adni)

'mimulus' wrote on '2010-06-16:

Sikerült! csak rosszul mentettem mindig a fájlt! Köszi! most már az űrlapok amik le vannak fordítva szuperül működnek! Egyre nem jövök még rá a menüpontokat hogy tudom átnevezni? az oldal lapok nevét pl: ad place ? ugyebár van egy lehetőség a vezérlőpult awp plugin beállításában írja is:Name for place ads page. [CAUTION: existing page will be overwritten] : ennek a neve Place Ad, na én ezt a place Adot ha átnevezem meg is jelenik magyarul az oldalon, csak akkor nem navigál oda ahova kéne, az elérési útvonala megváltozik! Ebben tud valaki segíteni? remélem jól leírtam!

mimulus!

Nekem is ez a problémám, és még kezdő vagyok a WP-ben, hiába böngészem a doksikat, nem jövök rá a megoldásra. Neked sikerült megoldani?

Ez most már sikerült, mármint a menük átnevezése, de a magyarosított nyelvi fájl nem működik. Valaki tudna segíteni? :frowning:

'mimulus' wrote on '2010-06-16:

Szia! Az oldalaknál nevezd át az oldalakat és műxik.Ami a kezelőfelületen van név azt meg hagyd meg neki érintetlenül.

Nekem így sikerült.