Apróhirdetés-plugin: létezik?

Kedves Emberek!

Létezik e olyan plugin, amivel apróhirdetéseket lehet kezelni: felad, képet tölt fel, keres stb…

Valaki?

http://wp-plugins.net/ én itt szoktam keresgélni, de nem jött ki semilyen értelmes találat a classified ads kifejezésre.

Egyébként meg egy ilyet találtam, nézegesd meg:

http://demo.junxter.com/wordpress/2.1

“classified ads” - esküszöm nem jutott eszembe, hogy így van az apróhirdetés angolul - már ez is segít. (csak odáig jutottam, hogy “ads” - ez sorra hozta a Google Adsense pluginokat)

Kösz a linket is, jónak tűnik.

Sikerült egyébként ilyet találni? Működik?

Aztán nem mentem tovább ezen az ügyön, de akkor nagyon jónak tűnt ez: http://demo.junxter.com/wordpress/2.1 de nem próbáltam ki

azt el is hiszem hogy nem próbáltad ki, mert szerintem le se töltötted, ugyanis nem lehet:) ha rákatta a download ikonra, akkor NOT FOUND… :slight_smile:

Szóval ez nem jó.

Csak a leírást néztem, azt tűnt jónak, a NOT FOUND-ig nem jutottam el. Bár mostmár az is lehet, hogy összetévesztem valami mással…

Tudom, régi topik, de témába illik és nem akarok újat nyitni…

Felraktam a wpclassified plugint.

Amit akartam (magyar nyelv, mezők kiegészítése) megcsináltam.

A végére elakadtam.

Van benne egy útkövető (ez jó jomlásra sikerült szó, de gondolom, tudjátok miről van szó). Ennek sehogy nem találom a magyarrá varázsolásának a lehetőségét. Amit az admin felületen felviszek kategóriát az magyar - kivéve ő betű = kérdőjel -, és így nagyon rondán néz ki.

Pl. Main > Ingatlan Budapest > Lakás > Edit ad

Meglehet, hogy a hozzáértésem hiányából fakad, de már kétszer végignyálaztam a fájlokat, és nem találtam a megoldást…

Ha valaki ismeri a plugint és tudja a megoldást, ne kíméljen.

A functions.php és a settings.php-ben is bújkálnak… :wink:

Mi lenne velünk nélküled? :slight_smile:

Sokadik nekifutásra csak előkerültek azok a szövegrészek a fenti két fájlban.

(Igaz, én már a bosszúságtól nem látva az orromig tegnap a _functions.php-t bogarásztam az includes könyvtárban.)

Köszi :slight_smile:

Mi lenne, mi lenne? Sokkal gördülékenyebben mennének a dolgok… :slight_smile:

Azért köszönöm, köszönjük! :wink:

És örülök, hogy sikerült. Ha elkészültél a magyarintással, tedd közzé valahol léccí. :wink:

Ha nem gond, hogy csak a frontend lett teljesen magyar és a lang-en.php-ból kiindulva lett egy lang-hu.php is, akkor kiteszem majd.

Egyébként az automatikus frissítés jól felülírja :slight_smile: Most aktuális, tegnapi verzióm van, ami a látogató felé már magyarul beszél.

De találtam benne egy hibát, amit előbb ki kellene javítani. Csak a php nekem még mindig nagyon kínai, így ezt sem tudom merre keressem.

A gond a keresés tesztelésénél jött elő, ahol 1969.12.31 a kiírt beküldési dátum.

A szép az az egészben, hogy máshol ugyanez a kód, helyes eredményt hoz.

Ilyenkor merre lehet gond?

Róla van szó:

Code:

date);?>

Szia seonyar2008!

Én is a héten töltöttem le a wp-classifieds plugint, nálam minden oké, de ha hirdetést szeretnének feladni, akkor az ő és ű betűk helyett mindenféle karakterek vannak. Hogy a fenébe lehet ezt kijavítani, vagy átírni, egyátalán hol? A wp-ben, vagy a classifieds-ben?

A választ előre is nagyon-nagyon köszönöm mindenkitől aki válaszol!!

…Ha nem gond, hogy csak a frontend lett teljesen magyar és a lang-en.php-ból kiindulva lett egy lang-hu.php is, akkor kiteszem majd.

Egyébként az automatikus frissítés jól felülírja :slight_smile: Most aktuális, tegnapi verzióm van, ami a látogató felé már magyarul beszél…

Sziasztok!

Szeretnék egy apróhirdető rendszert az oldalamra. Rá is találtam a wp-classifieds bővítményre, de sajnos nem találok rá magyarítást. Itt ebben a topikban olvastam, hogy több tag is ígérte - ugyan már több évvel ezelőtt - hogy megcsinálja, de itt nem derül ki, hogy lett-e belőle valami.

Már megint csak kérni jöttem tudom, de ti mindig tudtatok nekem segíteni. :slight_smile:

Szevasztok én is láttam ezt a Plugint, elkezdtem átirogatni, de teljesen más gondom akadt menet közben.

A hirdetés felvétele során nem adja hozzá a hirdetést. Menéztem az attribútumokat 777 re állítottam a megadott mappákban … mégse.

Nem tudna valaki segíten, hogy mi lehet az oka?

A magyar fájl félig kész, de még sokat kell rajt csiszolgatnom, de ha nem tudom működés képessé tenni akkor felesleges.

Apropó most látom az enyém nem is az a plugin az enyém a WpClassifeds, de most letöltöm azt is és megnézem.

Szerintem ugyanarról a pluginról beszélünk. Nekem sem működik, már a kategóriákat sem adja hozzá. Viszont letöltöttem egy másikat Another Wordpress Classifieds Plugin , ami működik is. Szerintem nézd meg, jónak tűnik. Nekem csak a felhasználói felületet kéne magyarra varázsolnom, mert az admin felületén eligazodom. Majd lassan nekiállok, de én csak olyan fapados fájlokban átírogatós módszerrel tudom. Ha majd érdekel elküldöm neked, ha kész lesz. :slight_smile:

A következő karakter kódolási problémába ütköztem a fenti program fordítása közben. A wp sablonszerkesztőjében írogatom át magyarra az angol kifejezéseket, tudom amatőr módszer, de csak így megy. Minden ékezet jól jelenik meg, kivéve azokat a mondatokat, amiket e-mail-ben küld ki a program a felhasználóknak. Szerkesztőprogramom Dreamweaver Cs3 van, de azért nem ott csináltam, a fordítgatást, mert akkor sem volt jó a kódolás. Ott alapban Utf-8-ban menti a fájlt, de mégsem jó.

Lehet a sendmail elé valami kódot írni amitől megfelelő lesz a karakter a kiküldött mail-eknél??? :frowning: :rolleyes:

a gond az utf-8 BOM-ja.

Program amit ajánlani tudok: Notepad++ + Hexa editor a bom törléséhez, majd Np++al Alakítás Utf-8ra(BOM NÉLKÜL)

Letöltöttem a Notepad ++. A Hexa editor-t mint bővítményét még külön le kell tölteni? Vagy az egy másik program. Megnyitom a Hexa -editor-ban átírom a szöveget, megint magyar ékezetekkel , utána bom törlése, majd megnyitom Notepad-ben és elmentem utf-8 ra Bom nélkül?? Jól értem???

3 napja már ezen szenvedek, köszi, hogy segítesz… :slight_smile:

Szia Réka!

Én úgy szoktam csinálni, hogy encode in UTF-8 without BOM a format menüben az ansi alatt és utána mentés.

A fordítás egy kicsit gyorsítja a keresés csere menüje. Beírod az angol szöveget amit cserélni akarsz a magyart alá és csere vagy csere mind. Csak vigyázni kell nehogy olyat is átírjon amit nem szeretnél. Van rajta FTP így közvetlenül a tárhelyről tudod megnyitni a filet azt letölti szerkeszted a mentésnél automatikusan feltölti. Kipróbálod ha nem lett jó újra megnyitod és a visszavonás ikonokkal visszavonod ameddig jó volt a módosításod.

Bobojsza