Nem találtam ilyen topic-ot a keresővel, de nem akarok minden kérdésnek új témát indítani (nyugodtam moderáljátok, gyakorlott fórumozó vagyok, és mindenhol más szokások vannak)
Az All in One SEO Pack-ot tettem fel, bekapcsoltam, kitöltöttem, amit kell, de az URL-ek maradtak, amik voltak…
(?cat=5 ; ?p=13 ; stb)
Mit kell még átállítani?
Ha pretty permalinkeket akarsz, akkor tök feleslegesen tetted fel a plugint. Azokat a beállítások > Közvetlen linkek alatt tudod beállítani. Mondjuk kijelölöd a Hónap és név opciót, vagy megadhatsz egyedit is, pl.
Aztán nyomsz egy mentést.
A SEO-plugin csak pl. az egyes bejegyzések header meta kulcsszavait írja be, a permalinkek formáját te adod meg a fenti módon.
szia,
tömören: wp-admin->beállítások->közvetlen linkek-> itt van pár példa, de az oldal egy linket is, ahol számtalan lehetőség közül választhatsz, hogy milyen linkjeid legyenek. Az all-in-one-seo pack nem a linkekkkel mahinál, azt neked kell beállítai - a plugin csak a title/desc/keyw résszel, a kanonikus linkekkel és a fő/szülő oldal jelzésesére szolgál.
üdv
azt hiszem enni infónak elégnek kell lennie
Én sem kapok egyetlen hozzászólást a keresőben az All In On SEO-ra, így itt kérdem meg. Megjelent az új verzió, frissítettem, viszont a Bejegyzés menü alatt az adminban nagyon eltolta a dolgokat, bejöttek a cikkek végén az All In On SEO részei is. Ti tapasztaltatok ott változást?
Köszi Mindenkinek, így már simán megy :rolleyes:
Bejegyzés menü alatt az adminban nagyon eltolta a dolgokat, bejöttek a cikkek végén az All In On SEO részei is. Ti tapasztaltatok ott változást?
Azok eddig is ott voltak.
Azok eddig is ott voltak.
Nálam eddig nem jelent így meg. Csatoltam a képet.
jahhh, valóban.
Akkor most jött el az ideje, hogy dobjuk a kukába ezt a bővítményt, helyette használjuk ezt: Platinum SEO Pack
Van ott egy olyan menüpont, hogy: Migrate from All in one SEO
Ott van egy gomb, arra klikkelve átveszi a All-in-seo plugin beállításait (és leírásait)
De akkor nekem miért nincs ilyen gondom?
nem értek én ehhez … de nem lehet, hogy esetleg tárhely-függő? úgy értem,hogy valami változott a tárhelyen?
A képen az első opció okozza:
Sziasztok
Én ezt is kipróbáltam de vele sem tudtam elérni azt ,hogy google normálisan ,szépen beindexelje az oldalt. Mivel csináljátok? Nekem miért nem jelenik meg úgy a google ban mint prédául a wp.hu nak? Tietek kedves wordpress.hu olyan szép nekem miért nem? Mi a titka?
Ez nem csak ettől függ. Linkek például mutatnak e az oldalra?
na jó, de évekig ezt tanulja egy SEO-s
kb. mintha azt kérdezném: nekem miért nem sikerül a szívátültetés? másnak miért sikerül?
Értelek titeket ,
Efrud úgy érted más oldalról? Nem hinném .
hát látod, akkor eleve nehezebben talál meg téged a google. Mivel mások nem hivatkoznak rád releváns szövegkörnyezetből ezért egyenlőre nem szavaztál nagy bizalmat meg a google-nak. De tényleg elég sokáig kell tanulgatni az ilyet. Vannak erre szakosodott fórumok mint a mox.hu például. Ott sok hasznos infot megtudhatsz és kérdezhetsz is. Ne érts félre nem elküldelek. csak tippet adok a továbblépéshez.
hát látod, akkor eleve nehezebben talál meg téged a google. Mivel mások nem hivatkoznak rád releváns szövegkörnyezetből ezért egyenlőre nem szavaztál nagy bizalmat meg a google-nak. De tényleg elég sokáig kell tanulgatni az ilyet. Vannak erre szakosodott fórumok mint a mox.hu például. Ott sok hasznos infot megtudhatsz és kérdezhetsz is. Ne érts félre nem elküldelek. :) csak tippet adok a továbblépéshez.
Szia
Dehogy értelek férre. Mellesleg ténleg igen hasznos az oldal amit küldtél.
Köszönöm
mox.hu
LOL mit látok :D :lol: :lol:
Változnak az idők mi?