jah, állam leesett élből :lol:
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a SEO telepítése után, mikor beállítom, ezt a hibaüzenetet írja ki:
/home/********/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop.class.php on line 1387
Valaki tudna segíteni? Teljesen kezdő vagyok…
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni tőletek, hogy az All in One SEO esetén, mik az optimális beállítások? Nagyon megköszönném a tanácsot.
Új bejegyzés esetén ugye a lap alján található az All in One ablaka, ahol megtudunk adni különféle dolgokat. Azonban itt 1-2 dologgal nem vagyok tisztában.
A Title esetén, ugye a címet kérné, de nem tudom, hogy ott a bejegyzés címre gondol vagy mire? Hiszen azt már egyszer megadtuk fent.
Következő a Description elvileg ugye a leírás. - A beállításoknál nekem be van kapcsolva az “Autogenerate Descriptions”, akkor elvileg magától fogja generálni nekem és nem kell törődnöm vele, mikor új bejegyzést csinálok?
A másik pedig Keywords pedig a kulcsszavak. - A beállításoknál ezt szintén bekapcsoltam a “Use Tags for META keywords” kipipálásával, szóval ha megadok meta kulcsszavakat, akkor azokat fogja használni. Bár pár helyen úgy olvastam ez nem túl előnyös.
Még lenne pár kérdésem ehhez kapcsolódóan, de örülnék, ha valaki megtudná mondani, hogy mik a helyes! beállítások a Beállítások->All in One SEO-nál.
Főleg azokra gondolok amik a “Post Title Format”-től kezdődnek lefelé. Elsősorban ez nekem azért lenne nagyon fontos, mert rengeteg közreműködő lesz az oldalon és naponta rengeteg bejegyzés fog felkerülni, amit nagy meló lenne végig chekkolni, ezért is lenne jó egy kiegészítő, ami kicsit automatizálja a dolgokat. Itt persze meta,descreption stb automatikus generálására gondoltam.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Én ezekhez bemásolom a bejegyzés címét és kulcsszavait mindig. 5 másodperc munka, jobban bízom benne, mint az automatizálásban. Ennyit meg a bejegyzőid is meg tudnak tenni, ha már képesek egy bejegyzést létrehozni, formázni.
Én a honlapomnál - http://kiadolakas.city.hu - automatizáltam a rendszert és csak néhány oldalnál bíráltam felül a beállításait, mivel azt tapasztaltam, hogy többségében jól töltötte ki. Szerintem nyugodtan te is automatizáld, egyszerűbb és sok hibát nem fog véteni, ami hibát meg vét, annyit lehet, hogy a felhasználóid is beletennének. 
Sziasztok,
most egy olyan problémával fordulok felétek amit nem igen tudok megoldani.
Legfrissebb wordpress, Graphene theme és Seo all in one pack.
Graphene Headerjében is belőttem a főoldalra vonatkozó meta tag-eket (ami nincs benne pl all in-ben) és a pluginon belül is. Az a gondom hogy több külföldi nagyobb SEO oldalnál hibásan jelennek meg az ékezetes karakterek. Megpróbáltam átírni headerben (á á) ilyen módon, és kitöröltem mindent all in one-ból, és beraktam exclude-be a főoldalt, de így sem működött. Beírtam (á á) ezen a módon a pluginba is, elmentettem majd átírta az ezeknek megfelelő ékezetes karakterekre, viszont a külföldi seo oldalakon továbbra is hibásan jelenik meg, és nem releváns az oldal meta része emiatt. Tudtok ebben segíteni? A főoldal lenne nagyon fontos, az nem érdekel már hogy al oldalakra miket fog generálni nekem a plugin.
sziasztok, telepítettem a platinum SEO-t ahogy itt javasoltátok. Beállítottam a home title-t, descriptiont, és a keywordsöket. Ha megnézem egy meta tag ellenőrzővel, pl. seotools.hu oldal, akkor nem írja ki, vagy nem azt írja ki, amit beállítottam. Ez vajon miért lehet?
Köszi
Sziasztok, Én egy csomó hibát találtam a ebben a pluginban nem tudom miért nem javítja ki a fejlesztője. :S
- Címkék és kategóriák oldalhoz nem tesz ki meta descriptionst, hiába van kitöltve pl a “Címke módosítás”-nál a leírás.
- Szintén címkéknél és kategóriáknál nincs semmi fix descriptions se kulcsszó megadási lehetőség se, nem hogy auto generált lenne.
- Ha van megadva a bejegyzésnél a kivonat szövege, akkor azt rakja be automatikusan meta descriptionsnak, evvel semmi baj sincs csak nem vágja le 160 karakternél és akármilyen túl hosszú leírást is berak.
polly Nézd meg az oldal forrásában is, mert van mikor a téma miatt 2x kerül bele a meta leírás és kulcsszó.