All in One SEO Pack

Kezdem én!All in One SEO Pack:Szinte minden WordPress oldalamnál használom. Ez a kiegészítő arra jó, hogy a blogunk meta adatait sablontól függetlenül helyesen jeleníti meg.Következőket állíthatjuk vele:Home Title: Külön címet adhatunk a nyitólapnak.

Home Description: Külön leírást írhatunk csak a nyitólapnak.

Home Keywords: külön kulcsszavak a nyitólapon.Titles: Az blogunk részeinke a címeit optimláisabban írja ki. Előre veszi az adott rész címét, aztán maga a blog címét.Példa:Code:

WordPress 2.5.1 - Jelszó csere | WordPress Magyarország

Ez a megoldás keresőoptimalizálási szempontból sokkal szerencsésebb.

Auto-Generate Meta Descriptions:


Ez az egyik kedvencem, beállíthatjuk vele, hogy magától generáljon Meta Descriptions-t. Ez nagyon hasznos funkciója.

Természetesen számos egyéb funkciója is van, de ezek a lényegesebbek.

Fejlesztő oldala: http://wp.uberdose.com/

Letöltés: http://downloads.wordpress.org/plugin/all-in-one-seo-pack.zip

Neked sikerült beüzemelni a magyarítást hozzá? És ha igen, akkor hogyan?

Semmi különöset nem kell csinálni. A csomag tartalmazza a nyelvi fájlokat (sok egyéb nyelv mellett). Azon a nyelven fog megszólalni (üzemelni), ami a wp-config.php fájlodba nyelvként meg van adva.

Felraktam az innen letölthető 6.2-es magyar wp-t. Aztán ezt az All in One SEO Pack-et. De nem akar magyarul kommunikálni velem… frown.gif

Magyarul kommunikál veled alapból a wp?Az All in one SEO pack jelenleg (2 perccel ezelőtt :slight_smile: ) az 1.4.6.14-es verziónál jár. A csomagban felülről a 8. a magyar .mo fájl (8363 bit hosszúságban).Ha jól telepítetted a wp-t, magyarul beszélget, akkor ez a bővítmény is úgy fog.Kapcsold be a bővítményt, az admin mezőben meg kell jelenjen, ahol tudod állítgatni (és magyarul beszél).Ha mégsem, akkor győződj meg róla, hogy a wp-content/plugins/all-in-one-seo könyvtárba bontottad-e ki, nem egy szinttel lejjebb?

  • wp magyarul beszél
  • jó helyen vannak a file-ok
  • be is van kapcsolva
  • magyar .mo file is megvan
  • a pack admin része is megvan (angolul)

    mondjuk nem annyira fontos a dolog, mert könnyen megértem én angolul is, csak érdekelne mi lehet a probléma…

hm. valami pedig megsérülhetett. A SEO adminja is rögtön magyarul karattyol.Szerintem zúzd le, telepítsd újra a bővítményt. Olyan nehezen képzelhető, hogy minden megvan, minden jó, oszt csak félig megy. :slight_smile:

Hát kb 7. oldalt telepítem de nem magyarodik ez sehogy, pedig az újratelepítéseket is megcsináltam. Én asszem feladom végül is nem bánt, hogy angol, csak kíváncsiság miatt érdekelt volna.

Mindegyik oldalnál használom ezt a bővítményt, és sehol nem beszél idegen nyelvül. :slight_smile:El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gondod? Az egy kicsit gyanús, hogy nálad 7 oldalon nem üzemel magyarul, valami szerver kurfirc lehet???

Csendben megjegyzem, hogy nálam sem beszél magyarul továbbra sem. Azóta fel lett rakva más szerverekre is, de mindenhol angol maradt… Mondjuk nem is próbálkoztam már kideríteni mi lehet a gond vele… (vagy én mit csinálok rosszul)

Nálam sem a magyar nyelvezet jelenik meg. :frowning:

Hmmm. Ahhoz képest, hogy csak 0 meg 1 lehetőség van, elég bonyolult ez a számítástechnika… :frowning:

én is próbálgatom, de nekem sem sikerült még magyarul állítgatnom, annyira nem gond, de ha már itt annyian írogatják, hogy létezik a magyarítás (ami látom hogy ott is van a könyvtárában), hát bizony jó lenne.

Lenne egy kérdésem a plugin-el kapcsolatban:Nagyon fasza, imádom, viszont elég jól hozza be a googli a tags oldalaimat is. Nem szeretném egyenként megadni a meta adatokat, mert 6000 van weboldalanként:) Szóval van e arra valami megoldás, hogy generáljon hozzá kulcsszavakat a plugin.Én arra gondoltam, hogy mindig az éppen listázott postok tagjait venné, és az 5-6 legnépszerübbet tenné be keywords-nek vagy ez hülyeség? esetleg erre valakinek megoldása, hogy tags oldalak rendben legyenek ilyen téren?Előre is köszönöm!

Sziasztok!

Az All in One SEO Pack azért nem lesz magyar mert a készítő vagy a fordító (cenzi) nem rakta bele a .po fájlt csak az .mo van benne.És mert nem akarok nagy hülyeséget írni nekem eddig csak akkor ment rendessen ha mindét fájl ott volt a helyén!Ha esetleg valaki vette a fáradságot és csinált egy magyarítást akkor ne habozzon tegye közkincsé: :slight_smile: Vagy esetleg keresse meg cenzit.Üdv

Bily

Própálkozom tehát vagyok.

http://litkei.hu/blog

nem, azért nem lesz magyar, mert hibás a MO fájl.

Ha csak a magyar lenne hibás, akkor az átnevezett német nyelvi fájlt megértené. De arra sem reagál. De engem már nem zavar.

szerintem azok se jók. vagy túl régiek. nézz bele valami szerkesztővel. ha olvasható szöveget látsz, nem jó.

A megnyitás linuxon macerás, mert binárisnak tekinti a fájl eleje miatt. De belenéztem terminálban cat -al. Már a moonlight theme -be nyelvi fájljába is belenéztem így. A fájlok eleje bináris csak. Utána értelmes szöveg látható. Köztük egy egy különleges elválasztó karakterrel. Ugyanígy van a plugin esetén is. Így ebből nem jönni rá, hogy hibás-e. Lehet majd kipróbálom valamikor, mi történik, ha újrafordítom a tartalmat poedit-tel.

OKÉ Charlie! Ott az 1 pont!Tényleg hibás.De ha időm engedi ma megcsinálom és közzé teszem valahogy!Hátha másnak is jól jönne.Persze nem ígérek tökéletes és hibátlan munkát de legalább mindenki érteni fogja. :slight_smile:Üdv

Billy

Próbálkozom tehát vagyok! :slight_smile:

http://litkei.hu/blog