Semmi különöset nem kell csinálni. A csomag tartalmazza a nyelvi fájlokat (sok egyéb nyelv mellett). Azon a nyelven fog megszólalni (üzemelni), ami a wp-config.php fájlodba nyelvként meg van adva.
Az All in one SEO pack jelenleg (2 perccel ezelőtt ) az 1.4.6.14-es verziónál jár. A csomagban felülről a 8. a magyar .mo fájl (8363 bit hosszúságban).
Ha jól telepítetted a wp-t, magyarul beszélget, akkor ez a bővítmény is úgy fog.
Kapcsold be a bővítményt, az admin mezőben meg kell jelenjen, ahol tudod állítgatni (és magyarul beszél).
Ha mégsem, akkor győződj meg róla, hogy a wp-content/plugins/all-in-one-seo könyvtárba bontottad-e ki, nem egy szinttel lejjebb?
Hát kb 7. oldalt telepítem de nem magyarodik ez sehogy, pedig az újratelepítéseket is megcsináltam. Én asszem feladom végül is nem bánt, hogy angol, csak kíváncsiság miatt érdekelt volna.
Csendben megjegyzem, hogy nálam sem beszél magyarul továbbra sem. Azóta fel lett rakva más szerverekre is, de mindenhol angol maradt… Mondjuk nem is próbálkoztam már kideríteni mi lehet a gond vele… (vagy én mit csinálok rosszul)
én is próbálgatom, de nekem sem sikerült még magyarul állítgatnom, annyira nem gond, de ha már itt annyian írogatják, hogy létezik a magyarítás (ami látom hogy ott is van a könyvtárában), hát bizony jó lenne.
Nagyon fasza, imádom, viszont elég jól hozza be a googli a tags oldalaimat is. Nem szeretném egyenként megadni a meta adatokat, mert 6000 van weboldalanként:) Szóval van e arra valami megoldás, hogy generáljon hozzá kulcsszavakat a plugin.
Én arra gondoltam, hogy mindig az éppen listázott postok tagjait venné, és az 5-6 legnépszerübbet tenné be keywords-nek vagy ez hülyeség? esetleg erre valakinek megoldása, hogy tags oldalak rendben legyenek ilyen téren?
Az All in One SEO Pack azért nem lesz magyar mert a készítő vagy a fordító (cenzi) nem rakta bele a .po fájlt csak az .mo van benne.És mert nem akarok nagy hülyeséget írni nekem eddig csak akkor ment rendessen ha mindét fájl ott volt a helyén!Ha esetleg valaki vette a fáradságot és csinált egy magyarítást akkor ne habozzon tegye közkincsé: Vagy esetleg keresse meg cenzit.
A megnyitás linuxon macerás, mert binárisnak tekinti a fájl eleje miatt. De belenéztem terminálban cat -al. Már a moonlight theme -be nyelvi fájljába is belenéztem így. A fájlok eleje bináris csak. Utána értelmes szöveg látható. Köztük egy egy különleges elválasztó karakterrel. Ugyanígy van a plugin esetén is. Ãgy ebből nem jönni rá, hogy hibás-e. Lehet majd kipróbálom valamikor, mi történik, ha újrafordítom a tartalmat poedit-tel.
OKÉ Charlie! Ott az 1 pont!Tényleg hibás.De ha időm engedi ma megcsinálom és közzé teszem valahogy!Hátha másnak is jól jönne.Persze nem ígérek tökéletes és hibátlan munkát de legalább mindenki érteni fogja.