A WordPress telepítése

Nagyon hasznos bejegyzés,elsőre sikerült zökkenőmentesen telepíteni, így hát hamarosan indulhat a blog! Hálás köszönet!

Kedves Győző!

Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis telepítés után egy hitelesítő ablak ugrott fel és nem tudok sehogy se belépni a wp-login felületre, a következőt írja:

http://vorosflavonoidok.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „WORDPRESS TÁMADÁS ELLENI VÉDELEM! A lenti felhasználónévhez és jelszóhoz írja a wp / wp szavakat (2x a wp szót)”

Már mindent próbáltam, de nem tudom, hogy mit is kér tőlem pontosan. Pl. próbáltam wp / felhasználónév és wp / jelszó, de fogalmam sincs, hogy mit is kellene beírni, mert sem simán, sem így nem fogadja el és nem enged belépni a kezelőfelületre…

Köszönöm előre is!

Szia ! Látván a problémákat és sikeres javításokat én is egy problémával fordulok Hozzátok. Van egy SQL adatbázisom és egy hacker támadás után újra akarom telepíteni a wordpresst, de ezt írja ki : “Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során”. A telepítésnél pedig azt, hogy egy vagy több adatbázis hiányzik, javasolja a javítást, amit le is futtatok ilyenkor, de nem lép tovább utána.
Az alábbi tábláim vannak:

wp_backgrounds
wp_commentmeta
wp_comments
wp_galleries
wp_links
wp_options
wp_postmeta
wp_posts
wp_terms
wp_term_relationships
wp_term_taxonomy
wp_usermeta
wp_users

A szolgáltatót próbáltam kérdezni, de ők sem okosabbak és már jó pár ezzel kapcsolatos oldalt elolvastam, de nem lettem okosabb.
Ha van ötletek a megoldásra, előre is köszönöm!

Közben megoldódott a problémám hosszas utána olvasás és érdeklődés után :slight_smile:

Millió köszi!!!(: szuper vagy