Szia!
Nekem az volna a kérésem mi a teendő olyan esetben, ha már van egy működő, bejáratott ingyenes wordpress blogom, de telepítettet szeretnék, mert az ingyenesen nem lehet javascript meg reklám. ilyen esetben az egész korábbi munkám, a korábbi posztok mind el fognak veszni? ilyen módon csak új blogot lehet indítani? előre is köszi a választ.
Kedves wilwaren!
Nem fog elveszni semmi, ha figyelmesen végzed a WordPress költöztetését az új tárhelyedre. 
Szervusz!
Először is köszi, hogy létrehoztad ezt a kis ismeretterjesztő oldalt, nagyon hasznos és érthető.
FTP-kapcsolattal lenne gondom, minden regisztráció addig a lépésig sikerült, FTP Login and Upload Details is megvan, azonban az új ftp-kapcsolat létrehozása után a kapcsolódáskor ennyit ír ki: nem találom a kiszolgálót…
Mi lehet elrontva?
Köszi!
Kedves Szilágyi Sándor!
Valami el lett akkor írva; kisetű, nagybetű, minden pont és alulvonás, meg miegymás nagyon is számít. 
Fuss neki mégegyszer. 
Köszönöm a választ, közben sikerült is megoldani.
Nagyon tetszik egyébként ez a wordpress dolog, és az itteni leírások érthetőek és követhetőek. Úgy tudom, teljesen egyedi oldal is létrehozható a wordpress-el, fizetős tárhely, add-to-cart, facebook és tumblr plugin-ok is érdekelnének.
Ezekkel kapcsolatban nem találtam még itt írásokat, és érdekelne, összefoglahatom-e privátban, mire lenne szükségem. Lehet, hogy nem lesz hozzá türelmem/időm, hogy mindent maga csináljak meg, ezért megrendelésben is gondolkodok.
Címemet megadtam a bejegyzéskor.
Köszi!
Szia,
Szupi a leírás! Segítségre lenne szükségem. Az a helyzet, hogy már feltelepítettem egy wordpress-t egy tárhelyre. Minden működne is csak egy baj van, nem tudok feltölteni képeket wp-én keresztűül, a képek nem haladják meg a 2M-át. A domainnak a tárhelye, úgy van ki alakítva, hogy egy ftp felhasználonak, több domainja van, tehát az én adott könyvtáram egy adott domain nevű folderben van. De ennek a foldernek nem tudok külön ftp felhasználót adni, így oda kellene vezetnem a wp szerintem, de nem akar sikerülni. A wp-ben nem volt uploads könyvtáram sem, de csináltam. Magán a config php-ben egyébkén nem is volt ftp meghatározó rész, meg pass hely, de azt is írtam bele, de ugye, az csak a főkönyvtárba visz. Tudnál nekem ebbe segíteni? Képet egyenlőre csak úgy tudok megjeleníteni, hogy URL-le adom meg, de ez nem jó a wp stílusához. A másik bajom, hogy nem tudok themeseket sem felinstallálni, mert a akkor is azt írja, hogy nem éri el a foldert. Ezt már feltöltöttem ftp-én keresztül, de ugye pont a galériahoz ez nem jó.
NAGYON HÁLÁS LENNÉK, HA TUDNÁL SEGÍTENI!
Üdv,
Andrea
Kedves Kirko!
Kedves Andrea!
Köszönjük szépen a dicséretet, és a bizalmat, mellyel a kérdésed kapcsán hozzánk fordultál.
A feltett kérdésedre/kérdéseidre leginkább a WordPress Magyarország Fórumán találhatsz válaszokat.
A leírás alapján az a nagy gyanú, hogy nincs megfelelő módon/megfelelő helyre telepítve a WordPress, ezért ez a sok kalamajka.
A WordPress-t nem kell sehova sem “vezetni”, a telepítésből ő nagyon jól tudja, hogy hol az ő helye. Úgy gyanítjuk, hogy a tárhely egy public_html nevű könyvtárában van telepítve a wp, és a több domain okán van több könyvtár, ahova mindegyik könyvtárba kellene telepíteni egy-egy wp-t (mindegyik domainhez), hacsak nem MultiSite-ot használsz.
Nagyon ritkán van az, hogy meg kell adni a wp-nek az FTP tárhely adatait, de azt nem a wp-config.php fájlba kell megtenni. (Ez lenne a frissítésekhez/telepítésekhez.)
Látatlanban, a leírások alapján az a véleményünk, hogy vagy az egészet, vagy egy részét újra kellene telepíteni; azaz leradírozni előtte mindent, és újra nekifutni. Ha nincs még fenn vagonnyi tartalom, akkor érdemes ezt az utat járni, hogy később ne legyenek alapvető gondjaid.
Sokat segítene, ha mondanád a tárhelyszolgáltatódat, mutatnád a honlapod/honlapjaid domain címét, a WPHU Fórumán is úgy fognak majd tudni segíteni neked.
Köszönöm a segítséget és a hozzászólást! Ma frissítettem a wordpresst és minden probléma megoldódott. 
Üdv,
Kirko
Szia,
Koszonom a segitseget nagyon jol vegigvezettel, szerintem ez az iras nelkul nem ment volna. Egyenlore meg csak ismerkedem a rendszerrel.
Megegyszer gratulalok az irashoz.
Ilad
Hogy is kezdjem… Egyszerű bölcsészként, vénen mint az országút… ment a dolog…
Nagyon köszönöm a szájbarágós magyarázatot, ez nekem nagyobb segítség volt, mint bármi más… CSak a köszönetem tudom kifejezni…
Igazán örülök Dimitrij, hogy segíthettünk. Reméljük, hogy többször is visszatérsz bennünket olvasgatni! 
Hali!
Nekem egy olyan hülye kérdésem lenne hogy ha van egy word press alapú honlap sablonom, akkor én azt hogyan tudom feltenni tárhelyre?
Kedves Igor!
Nyakon ragadsz egy FTP programot, és a /wp-content/themes könyvtárba felmásolod vele a sablonod fájljait, majd a Vezérlőpultodra lépsz, ahol a Sablonok menüpontra kattintás után láthatod a létező sablonok között. Kiválasztod, majd aktíválod (bekapcsolod az adott sablont).
Köszi szépen a segítséget!! Sikerült!!! :))
Kedves Igor!
Hurrráááá és hurrráááá! Egyszer nekünk is sikerülhet egy jó tanácsot adni!

És - ugye - nem azt jelenti, mert sikerült, hogy többé felénk sem nézel?

Kösszépen!
Jól a számba rágtad 
még ráadásul műxik is!!!
Kedves István!
Én is bíztam benne, hogy - legalább egyszer - nekem is bejön valami. 
sok örömet, sok sikert, jó tanulás és jó szórakozást a wordPress-szel!
Hát nekem nem megy, fél napja csinálom. Többszöri nekifutásra tölti csak fel a tárhelyre, aztán hibát ír ki. Most meg már nem is enged letörölni két könyvtárat, és az oldal beírásánál ezt a bentragadt könyvtárszerkezetet hozza fel. Hogy töröljem?
Kedves Rita!
Melyik tárhelyen, és melyik wordpress-t szeretnéd feltenni? (Remélhetőleg, a legfrissebbet…
)
Ugye, a feltöltés előtt nem felejtetted el kicsomagolni a letöltött csomagot?
Mivel próbálod feltölteni?
Ha nem engedi törölni, akkor lehet, hogy nem jó helyre tetted; pl. nem a www könyvtárba kell feltenni egyes tárhelyeken, hanem a public_html könyvtárba, és onnan is kell törölni.
Kedves Rita!
Ha követed lépésről-lépésre a leírást, akkor sikerülnie kell! 
Ha pedig továbbra sem boldogulsz, akkor nézz körül a Fórumon, és ott tedd fel a részletekről szóló kérdéseidet.