A bbPress!

Ez érdekes kérdés és én is kiváncsi lennék rá!

Sziasztok!

Sikerült feltelepíteni a bb-press sajnos hibával http://sidrovers.fw.hu/forum/ nos mit kell illenkor tenni , hogy a csúnya hiba üzenet eltünjön onnan felülről?

'codee47' wrote on '2009-10-06:

Köszi charlie! Részben igazad volt! Nem találta a functions.plugin-api.php -t, méghozzá azért mert nem lehetett felmásolni. Vagyis felmásolta (semmi hibaüzenet) de a fájl nem jelent meg a szerveren. Így hát egy cselhez folyamodtam. Átneveztem, felmásoltam, megjelent és visszaállítottam az eredeti nevét. :) Így már tökéletes. Furcsa volt, még nem találkoztam ilyennel.

Poirot2, ha az integrálás alatt azt érted hogy hogyan tudod az oldaladba építeni a bbpress -t akkor a megoldás a következő. Készíts egy új oldalt és hívd meg iframe-el a fórumod. Az url-t cseréld a sajátodra.

Code:

Sorry, your browser doens't support iframe. Please upgrade your browsers.

A fórum bb-templateskakumei könyvtárában nyisd meg a header.php -t és töröld ki a következő soroka. (persze ha nem az alap sablont használod akkor az aktuális template mappában keresd)

Code:

<body id="">

a footer.php -ból pedig ezeket:

Code:

<!--

<?php

global $bbdb;

printf(

__( 'This page generated in %s seconds, using %d queries.' ),

bb_number_format_i18n( bb_timer_stop(), 2 ),

bb_number_format_i18n( $bbdb->num_queries )

);

?>

-->

és takarítsd ki a style.css -ből ezeket:

Code:

#wrapper {

background: #fff url('images/page_header_tile.png') repeat-x 0px -15px;

}

#header {

nem tom mi volt itt

}

Így már működnie kell. Persze html, css korrekciós dolgok lehetnek még, de az már biztos menni fog .

Az angol link

hali

én követem az itt le irtakat de sajna szétcsúszott az oldal és még maradt a forum a jelenlegi helyén nem let be integrálva az oldalba!http://specialunitclan.clans.hu

Sziasztok!

Felraktam ezt a fórumot az oldalamra és azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan bővítmény hozzá ami a WP-n megjelenő blogbejegyzésekhez automatikusan nyit egy topikot? Próbáltam keresgélni a pluginok között de én nem találtam :frowning:

Sziasztok!

en az altalatok kikuldott level altal ismertem meg a bbpress-t :slight_smile: a wp programozassal nincs gondom lazan megy viszont most csunyan elakadtam abban hogy kell feltenni a bbPress-t :slight_smile:

mondjuk van egy wp 3.2-m hozza egy bbPress 2.0.2 -m … megvan a magyarositas is legalabbis ebben a topicban volt egy link ahonnan letoltottem de max leforditom en most nem ez a lenyeg de nem jovok ra hogy kene telepiteni :)))

valaki pliz segitsen … :)))

Thanks by egg

Mellékeltem az akutális 72%-os fordítást.

Ezeket a /plugins/bbpress/bbp-languages könyvtárba kell másolni, és lehet örülni :slight_smile:

Már nem sok kell és kész lesz teljesen a magyar rész :smiley:

Bár mostanra csak a legnehezebbek maradtak…

Két egyszerű kérdés:

1.,Ezt csak Wordpress motor alá lehet telepíteni? Tehát külön nem?

2., Ha WP mellé, akkor csak külön mappában lehet feltenni? Tehát pl. bbpressforum.hu/forummappa, nem pedig csak a bbressforum.hu-ra?

Köszönöm a válaszokat :slight_smile:

Üdv,

Érdemes bővítményként feltenni és nem foglalkozni a régi verzióval amit külön is lehet telepíteni. Szerintem a külön telepítésű bbPressnek meg fog állni a fejlesztése.

Minek vacakolnál a külön telepítővel mikor bővítményként feltelepül?!

Itt egy leírás miként lőheted be:

http://www.kardiweb.org/bbpress-2-0-telepitese-es-testreszabasa/

Sziasztok

most vagy nagyon hüjeséget fogok kérdezni vagy nagy gondok vannak a wp bbpresz kombommal… szóval alap wp felrakva, bbpresz könyvtár bemásolva plugins könyvtárba, admin menüben bővitmények között bbpresz engedélyezve alapbeállításokhoz nem nyultam éééés nincs forum, illetve van de nem tudom menüként kitenni… Létrehoztam új oldalt, annak a linkjét már átírtam(mysql adminban) a forum főoldal linkjére de még igy sem megy mert nem azt a linket kapom a böngészőben 3böngészőn tesztelve, előzmények törölve…

Ilyenkor mi van???

'Lazarevics' wrote:

Ezt nézted?

ez egy nem tudom hány éves cikk.... a bbPres 0,9es változatáról, gondolom akkor még a wp sem 342nél tartott.... JElenleg a bbPress 212es verzióját lehet telepíteni az említett 342es wpbe, amit már mint plugint telepíthetsz azaz a konyvtárat bemásolod a wp plugin mappába engedélyezed és csókolom... ELVILEG... A gond az hogy én telepitettem, sőt egyedi linken el is érem, de nem csinált menüt, SŐT még én sem tudok menüt csinálni neki pedig erősen próbálkozom, de nem jelenik meg... Semmi cicó nincs egyenlőre, sima twenty ten sablon szóval még azt se mondhatom hogy cifráznék...

mondom, van forum csak nincs hozzá menü!!! Sikeresen telepítettem, elérem a beállításokat mindent. Létrehoztam forumot, sőt még topikokat is, de nekem nem csinált hozzá menüt!Részletesen leírtam mit hogy csináltam ha te mindent ugyan úgy csináltál és neked megy nekem meg nem akkor vajon hol lehet a hiba?

sorba beleírom a válaszokat:

'Lazarevics' wrote:

Többféleképp is lehet, de pl.:

A bbpress beállításaiban ott van a slug, alapértelmezetten a fórumnak a forums (így eléred a http://domained.hu/forums címen), a topicoknak pedig topics (így eléred a topikokat a http://domained.hu/topics címen), ha nem tetszik az angol elnevezés átírod az általad preferált névre.

nosz ez az alábbi eredményt produkálta:

Not Found

The requested URL /forums was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

'Lazarevics' wrote:

Létrehozod a menüben az url-re mutató linket

IRtam hogy próbáltam de nem jeleníti meg!!!! Klikk megjelenés/menük -> itt menü neve pl forummenü, oldalt saját linkek, ide beirom a forum közvetlen elérhetőségét. mentem és jéééé nem történik semmi......... :(((

'Lazarevics' wrote:

Vagy

létrehozol pl. alapértelmezetten egy oldalt aminek a neve akármi, a slugja forums, és a menüben ezt az oldalt bepipa, és kész

Az oldalt létre tudom hozni-még ezt is irtam, sőt, beléptem mysql felületre és a linket átirtam a forum linkjére- NEM MŰKÖDIK!!!! ugyan azt az oldalt kapom mint ha nem írtam volna át a linket, visszanézek mysqlbe és ott a link, na erre varjál gombot.... :(

'Lazarevics' wrote:

A htaccess engedélyezve/használva is van?

na lehet hogy ezzel van a baj mert ezt azt sem tudom mi, ezzel nem csináltam semmit.

'Lazarevics' wrote:

Beállítások=>közvetlen linkek=>bejegyzés cime

módosítások mentése

naaaa ez kezd egyre érdekesebb lenni...

ha a hivatkozásokra gondolsz akkor ott a blogtárba tudok felvenni linkeket- de a blogtár nincs bekapcsolva mert az egy widget a jobb oldalon én pedig a kép alá akarok egy menülinket tenni ahogy te is... neked hanyas wp van fennt???? mert szvsz ez nem a 342...

'Lazarevics' wrote:

Ott van, a legalsó menü, Beállítások! Konkrétan erre nem csak gondoltam, hanem le is írtam.

Nem tudom miért gondolnék a hivatkozásokra :S

oké én a beállítások alatt a vezérlőpultot értettem, bocsi.

Megtaláltam átállítottam de semmi változás nincs.

Egyébként nem tudom számit e de neked nem a twenty ten a sablonod hanem a másik-bár nem hiszem hogy ez számítana... nem tudom.

ui:küldtem privit belépési adatokkal, mert kezdem úgy érezni hogy nem hiszel nekem, nyugodtan lépj be és nézd meg mire jutsz...

na akkor ezt majd áruld is el hogy hogy csináltad!!!

Oké látom hogy megcsináltad de hogy??? Mit kellett benne csinálni???

a szerver nem tudom miért lassú, kb 1hete ilyen xar… :frowning:

Légyszives ne tünj el hanem ird le hogy mi volt a gond? Egy részt azért ha más is igy járna másrészt azért ha én járnék mégegyszer igy… Köszi

aha. Értem köszönöm!

Szia,

mivel te segítettél a menű létrehozásában is én meg azóta is kasu vagyok hozzá, ezért hozzád fordulok ismért, illetve bárkihez aki tud segíteni… Megpróbáltam elrejteni a menüpontot úgy hogy csak regisztráltak lássák és senki más ne tudja se olvasni se írni bele, de nem igazán tudom összehozni… :frowning:

Én is beszállnék a fórumosdiba egy kérdéssel. Osztottam szoroztam végül úgy gondoltam, hogy a bbpress a legújabb fejlesztésű fórum amit még a legegyszerűbb integrálni wp-hez. Namármost, az új verziót ha felteszem pluginként, utána megcsinálom ezt a leírást: http://kardiweb.wordpress.com/2012/06/10/bbpress-2-0-telepitese-es-testreszabasa/ és akkor elvileg minden jó lesz? Azt szeretném, hogy az eddig regisztráltak is használhassák, illetve aki frissen regisztrál az is használhassa. Alap wp sablon van fent, mindenből a legfrissebb. Van valami nagy buktatója a dolognak?

Illetve ha szerinetetek ez nehéz, akkor ajánlotok másik beépülő fórum plugint wp alá ami valamennyire magyar és egyszerű? (Nekem egy ilyen is jó lenne ami itt van ezen az oldalon bár sajnos nem tudom ez milyen fajta és nem is tűnik túl egyszerűen feltehetőnek :slight_smile: )