Keresés: ékezetes felhasználónév.
Még mindig: ékezetes domain már van egy ideje, de gyakorlati haszna nincs(SEO-n kívül… bocsánatot kérek az össze SEO gurutól)
Ékezetes felhasználónév technikai dolgok miatt még mindig nem nagyon divat…
De pld webre feltenni kívánt tartalomnál(file-ok) sem egészséges ékezetes karaktereket használni azok nevében…
Ez oké de lehet félre értjük egymást. Én csak azt szeretném ha vki regisztrálni akar a fórumra és kéri mi legyen a felhasználóneve ott lehessen ékezetes betűt használni. Egy simple usernak, hogy magyarázod meg, hogy ha kérdezik a felhasználónevet azt írja be hogy “bela” a “Béla” helyett. De itt is van olyan fórumozó akinek van ékezet a nevében. Vagy bbPress ezt nem tudja csak más pl: phpbb?
Na találtam valami how to -t. Plugin -el lehet valószínűleg megcsinálni. Majd otthonról próbálkozom, megírom milyen eredménnyel sikerül.
ez NEM phpBB hanem IP Board…
ez NEM phpBB hanem IP Board..
Jajj bocs, hogy megsértettelek! De én azt írtam ,hogy "...csak más PL: phpbb?" írhattam volna azt is, hogy: "PL: mint itt az IP Board"
Tudom, hogy IP Board -al működik itt a fórum....
Egyébként működik a dolog ha valakit érdekel:
http://bbpress.org/forums/topic/accents-in-username#post-19037
Az oldal közepén van egy plugin ezt fel kell tölteni a my-plugins könyvtárba aktiválni és kész. Ezután a regisztrálásnál elfogadja az ékezetes neveket.
stiletto egy kicsit túlérzékeny vagy… én nem sértődősködök főleg ha nincs mire hisz a tények beszélnek. örülök hogy működik…abból amit írtál másra következtettem. tévedtem [pont] ez emberi dolog… de hogy minek kapod fel rögtön a vizet…
szóval még egyszer: a lényeg hogy működik…
Azért mégiscsak hgrg-nek kell igazat adni; a számtech. nyelve - tetszik, vagy sem - anglikánus. Ebből fakadóan, igyekeznek ugyan bűvészkedni, de alapjában véve szarnak másokra - köztünk ránk is. Ránk, akik gyakran használunk ékezeteket.
Ãrd ki a felhasználónak, hogy ne használjon ékezetet, te is jobban jársz, mert egyszer kétszer van ahol elomegy, de általában defekt van belőle és meg fogod szívni, mint az torkos borz. 
És tényleg kár felszívnod magad; hgrg (és mások is) jó szándékkal mondják amit mondanak.
BBpress menyire lesz kompatibilis a Wordpres 3.0-ás verziójával?
ez szerintem holnap kiderül.
Nem változott semmi olyasmi ami a bbPress kompatibilitást befolyásolná.
Holnap végleges verzió?
Nem, ma a végleges verzió…

de ő azt tegnap írta szóval tegnap=ma 
A “tegnap” a megjelenés előtti nap volt, a “ma” pedig a megjelenés napja. És én “ma” írtam a jó kis vicces(nek szánt) válaszomat, ami nem tegnap volt. Ãgy már érthető pihent elmeállapotom? 
[off]Győző: aludni is szoktál néha?
[/off]
hátperszehogy 
Olyan sok jót írtatok már erről a bbPressről, hogy ki kell próbálnom (úgyis fórumra van szükségem). Mindent elolvastam, viszont valami nem világos előttem.
Lehet most ettől nem leszek túlzottan népszerű, de hová kell telepíteni??? Ezt is lehet a wp-pluginok közé? Vagy hogyan?
Ãrtátok azt is, hogy nem tartozik szorosan a wp-hez, így most egy kicsit elbizonytalanodtam…a weblapomat meg érthető okokból nem akarom elszúrni egy esetleges figyelmetlenséggel.
Ha fórumra van szükséged, ezt ajánlom: http://simple-press.com/
Minden tud, egy kapcsolóval össze lehet kapcsolni a WP userekkel, és még magyarul is tud.
És ezt pluginként kell telepíteni.
(ezt használom én is, nagyon nagy, privátban ha kéred, megmutatom hogyan és hol)
Üdvözlet mindenkinek!
Sikeresen feltelepítettem a bbPress-t azonban a telepítés után némi gond adódott a rendszerrel.
A problémám konkrétan az lenne, hogy a fórumba regisztráló felhasználók nem kapják meg email-ben a jelszavukat, így sajnos nem tudnak belépni a fórumba. Az admin panelon látom ugyan, hogy regisztráltak de a fentebb említett adatokat nem küldi el a rendszer. 
A kiszolgálón amelyre telepítettem a bbPress-t van egy wp blog is, ami gond nélkül üzemel. A fórum és a blog nincs integrálva, tehát ez sem lehet a probléma forrása.
Ha tudtok kérlek segítsetek!
Hali! Wp magusok. egy kis segitsegre lenne szuksegem.
VAn egy ilyenem : WordPress 3.0.1 , meg egy bbpress beleintegralva, mukodunk. csak egyetlen problemam, hogy wp-ben uj user feliratkozo lehet viszont egy feliratkozo nemtud irni a bbpress-be, csak a kozremukodo? hogy allithatnam ez be? hogy a feliratkozonak is legyen joga irni bbpress-be?
Elore is koszi;]