A bbPress!

Keresés: ékezetes felhasználónév.

Még mindig: ékezetes domain már van egy ideje, de gyakorlati haszna nincs(SEO-n kívül… bocsánatot kérek az össze SEO gurutól)

Ékezetes felhasználónév technikai dolgok miatt még mindig nem nagyon divat…

De pld webre feltenni kívánt tartalomnál(file-ok) sem egészséges ékezetes karaktereket használni azok nevében…

Ez oké de lehet félre értjük egymást. Én csak azt szeretném ha vki regisztrálni akar a fórumra és kéri mi legyen a felhasználóneve ott lehessen ékezetes betűt használni. Egy simple usernak, hogy magyarázod meg, hogy ha kérdezik a felhasználónevet azt írja be hogy “bela” a “Béla” helyett. De itt is van olyan fórumozó akinek van ékezet a nevében. Vagy bbPress ezt nem tudja csak más pl: phpbb?

Na találtam valami how to -t. Plugin -el lehet valószínűleg megcsinálni. Majd otthonról próbálkozom, megírom milyen eredménnyel sikerül.

ez NEM phpBB hanem IP Board…

'hgrg' wrote on '2010-05-03:

ez NEM phpBB hanem IP Board..

Jajj bocs, hogy megsértettelek! De én azt írtam ,hogy "...csak más PL: phpbb?" írhattam volna azt is, hogy: "PL: mint itt az IP Board"

Tudom, hogy IP Board -al működik itt a fórum....

Egyébként működik a dolog ha valakit érdekel:

http://bbpress.org/forums/topic/accents-in-username#post-19037

Az oldal közepén van egy plugin ezt fel kell tölteni a my-plugins könyvtárba aktiválni és kész. Ezután a regisztrálásnál elfogadja az ékezetes neveket.

stiletto egy kicsit túlérzékeny vagy… én nem sértődősködök főleg ha nincs mire hisz a tények beszélnek. örülök hogy működik…abból amit írtál másra következtettem. tévedtem [pont] ez emberi dolog… de hogy minek kapod fel rögtön a vizet…

szóval még egyszer: a lényeg hogy működik…

Azért mégiscsak hgrg-nek kell igazat adni; a számtech. nyelve - tetszik, vagy sem - anglikánus. Ebből fakadóan, igyekeznek ugyan bűvészkedni, de alapjában véve szarnak másokra - köztünk ránk is. Ránk, akik gyakran használunk ékezeteket.

Írd ki a felhasználónak, hogy ne használjon ékezetet, te is jobban jársz, mert egyszer kétszer van ahol elomegy, de általában defekt van belőle és meg fogod szívni, mint az torkos borz. :slight_smile:

És tényleg kár felszívnod magad; hgrg (és mások is) jó szándékkal mondják amit mondanak.

BBpress menyire lesz kompatibilis a Wordpres 3.0-ás verziójával?

ez szerintem holnap kiderül.

Nem változott semmi olyasmi ami a bbPress kompatibilitást befolyásolná.

Holnap végleges verzió?

Nem, ma a végleges verzió… :smiley: :smiley:

de ő azt tegnap írta szóval tegnap=ma :slight_smile:

A “tegnap” a megjelenés előtti nap volt, a “ma” pedig a megjelenés napja. És én “ma” írtam a jó kis vicces(nek szánt) válaszomat, ami nem tegnap volt. Így már érthető pihent elmeállapotom? :smiley:

[off]Győző: aludni is szoktál néha? :wink: [/off]

hátperszehogy :slight_smile:

Olyan sok jót írtatok már erről a bbPressről, hogy ki kell próbálnom (úgyis fórumra van szükségem). Mindent elolvastam, viszont valami nem világos előttem.

Lehet most ettől nem leszek túlzottan népszerű, de hová kell telepíteni??? Ezt is lehet a wp-pluginok közé? Vagy hogyan?

Írtátok azt is, hogy nem tartozik szorosan a wp-hez, így most egy kicsit elbizonytalanodtam…a weblapomat meg érthető okokból nem akarom elszúrni egy esetleges figyelmetlenséggel.

Ha fórumra van szükséged, ezt ajánlom: http://simple-press.com/

Minden tud, egy kapcsolóval össze lehet kapcsolni a WP userekkel, és még magyarul is tud.

És ezt pluginként kell telepíteni.

(ezt használom én is, nagyon nagy, privátban ha kéred, megmutatom hogyan és hol)

Üdvözlet mindenkinek!

Sikeresen feltelepítettem a bbPress-t azonban a telepítés után némi gond adódott a rendszerrel.

A problémám konkrétan az lenne, hogy a fórumba regisztráló felhasználók nem kapják meg email-ben a jelszavukat, így sajnos nem tudnak belépni a fórumba. Az admin panelon látom ugyan, hogy regisztráltak de a fentebb említett adatokat nem küldi el a rendszer. :frowning:

A kiszolgálón amelyre telepítettem a bbPress-t van egy wp blog is, ami gond nélkül üzemel. A fórum és a blog nincs integrálva, tehát ez sem lehet a probléma forrása.

Ha tudtok kérlek segítsetek!

Hali! Wp magusok. egy kis segitsegre lenne szuksegem.

VAn egy ilyenem : WordPress 3.0.1 , meg egy bbpress beleintegralva, mukodunk. csak egyetlen problemam, hogy wp-ben uj user feliratkozo lehet viszont egy feliratkozo nemtud irni a bbpress-be, csak a kozremukodo? hogy allithatnam ez be? hogy a feliratkozonak is legyen joga irni bbpress-be?

Elore is koszi;]