Tud valaki valami használható megoldást a sablonba integrálásról. Iframe működik, de nem az igazi a magassága probléma miatt, az include fügvényt pedig nem igazán sikerült beizzítanom. Mint fentebb írtam így próbálkoztam:
hát az a para hogy telepítve lett már… cookiekat is beállítottam… de azt nem vágom hogy index.php helyett mért index2.php van… mert előtte átneveztem index2.phpnak… de azóta visszaneveztem index.phpra és azóta újra is raktam… és ftp szerveren is index.php van
Nekem is ugyan ez a problémám… sehogysem tudom, úgy szeretném hogy a fejléc megmaradjon és alatt a fórum… ezt hogy kell, vagy lehet megoldani, a nyelvi fájlokat is betettem a könyvtárba amit létrehoztam de így sem lett magyar:S
nem témába illő kérdés de van olyan plugin vagy kiegészítés amivel lehet a postokat értékelni?
A bbpress főkönyvtárában van egy config.php nevű fájl ( lehet nem jól írom , telefonról vagyok és nem tudom megnézni ) javítson ki valaki . Abban van egy olyan sor hogy : define('bblang','') , oda írd be hogy hu_HU , hogy ilyen legyen : define('bblang',hu_HU) . Ui : nem tudom pontosan , javítást kérnék
avagy, mivel úgyis csak egyszer szerepel:(ha többször illeszted be akkor is csak egyszer hívja be(nevéből értelemszerűen adódik, általában kapcsolathívásoknál stb használatos..)
Látom nem nagyon “él” ez a téma, úgyhogy gondoltam, kicsit felizzítom itt a dolgokat. Mielőtt bele nem “csapnék” a lecsóba, ahogyan a mondás is tartja, elmondanám, hogy végignyálaztam az összes lehetséges oldalt, fórumot…stb-t, de nem találtam kielégítő, illetve megfelelő választ a kérdésemre, ezért is tenném fel itt. Vagy csak én voltam figyelmetlen, nem tudom. Szóval adott ugye, a legújabb wordpress és a legutolsó kiadású bbpress. Mindkettő szépen és rendesen feltelepítve, integráció megcsinálva, tehát ha a felhasználó beregisztrál az oldalra és belép, akkor ilyenkor a fórumba is belépteti és fordítva is érvényes.Kilépéskor pedig szintén érvényes. Na és itt jön a “probléma”, amiről fentebb írtam. Sehol sem találtam megoldást arra, hogy hogyan lehetne a saját témámba beépíteni. Iframe-s megoldás nem jó és nem is szép.Elméleti síkon megoldottam már magamnak és azt is tudom, hogy kellene egy teljesen új témát csinálnom neki, de soha sem csináltam ilyet, így kicsit tehetetlen vagyok. Néztem új fórum után, de sajnos egyiknél sincs ilyen jó bridge a két rendszer között, ezért is választottam ezt. A fizetős meg kizárt sajnos, még… Valami kezdőlépéssel esetleg, vagy egy leírással nem tudnátok szolgálni, ha szépen kérlek titeket? :unsure: :rolleyes:
Próbálok rájönni miként tudom beilleszteni a wp témámba bbp-t vagy fordítva bbp témájába beletenni a wp témámat de nem megy nincs valami integráló plugin hozzá vagy iframe?
Theme = Sablon. Vagyis, azt szeretnéd, hogy a WP-hez egy fórumot szeretnél, amelynek kinézete a wp kinézetéhez hasonlít? (vagy fordítva?). A kiszemelt fórum a bbPress. A WP és a bbPress összefűzhető, a hogyanja a bbPress oldalán olvasható.
Theme = Sablon. Vagyis, azt szeretnéd, hogy a WP-hez egy fórumot szeretnél, amelynek kinézete a wp kinézetéhez hasonlít? (vagy fordítva?). A kiszemelt fórum a bbPress. A WP és a bbPress összefűzhető, a hogyanja a bbPress oldalán olvasható.
e is
Igen Győző a kiszemelt fórum a bbpress és azt szeretném,hogy az én sablonomban legyen a bbpress magát az összefűzést megcsináltam tehát aki regisztrál az wp-be az rögtön regisztrál a bbpress be is de a sablon összefűzéséről semmit sem találtam a hivatalos oldalon.
Olyan értelemben, ahogyan a wp és a bbpress integráció történik, nincs lehetőség a sablonokat is integrálni (értsd: pár kattintással egyik nem veszi fel a másik kinézetét). Azt sajnos némi kézimunkával kell elérni (CSS legfőképpen).
Olyan értelemben, ahogyan a wp és a bbpress integráció történik, nincs lehetőség a sablonokat is integrálni (értsd: pár kattintással egyik nem veszi fel a másik kinézetét). Azt sajnos némi kézimunkával kell elérni (CSS legfőképpen).
Persze ezt én gondoltam is ezért kértem a segítséget itt hátha valaki már csinált ilyet .Nekem csak header+footer cseréjébe kellene a segítség a többit megoldom..
A párom MU-jához fel van téve a bbFórum és integrálva is van. A MU-n ki kellett kapcsolnia a regisztrációt (idegenektől), mert egy időben meglepték és boldog-boldogalan regisztrált blogot. Igy nem tud, csak ha emailban kér regisztrációs lehetőséget. Ez tehát megoldott.
Viszont most jöttünk rá, hogy aki a bbFórumra regisztrál, az az integráció miatt lazán tud blogot is regizni … Szeretném valahogy a bbFórumban kikapcsolni a regisztráció lehetőségét, de sehol nem találok ilyen opciót …
Kezdő vagyok a témában de nagyon teszik ez a bbPress. Felküzdöttem, beállítottam, mükszik is. Annyi gondom van, hogy ha regisztrálni akarnak a fórumra akkor a felhasználónévnél nem enged ékezetes betűt használni. Találkozott már valaki ezzel? Van erre megoldás?