Este megnézem andras7777. Köszi.
Beindítottam, azután meglátjuk…
hxxp://forum.sorozatok-foruma.com kicsit fura (nagyon fura) - de egy esélyt azért kap.
andras7777.
Megnéztem, és ott nekem van generálva kód, és ha arra gondolsz, hogy a bbpress bb-config.php másoljam át…, akkor arra azt tudom mondani, hogy a motor ezt megtette akkor, amikor installáltam a fórumot - szinkronizálásnál kért ilyen adatokat. És még ezen kívül is kért adatokat, azt hiszem azokat is jól adtam meg.
Ãgy néz ki (a szöveg persze más) a két fájl:
define(‘AUTH_KEY’, ‘első kód’);
define(‘SECURE_AUTH_KEY’, ‘második kód’);
define(‘LOGGED_IN_KEY’, ‘harmadik kód’);
define(‘NONCE_KEY’, ‘negyedik kód’);
define( ‘BB_AUTH_KEY’, ‘első kód’ );
define( ‘BB_SECURE_AUTH_KEY’, ‘második kód’ );
define( ‘BB_LOGGED_IN_KEY’, '‘harmadik kód’ );
define( ‘BB_NONCE_KEY’, ‘negyedik kód’ );
Ez utóbbiban ez normális? define( ‘BB_LOGGED_IN_KEY’, '‘harmadik kód’ );
Ha ez így jó, akkor hol lehet a hiba? Az adatbázisban az usereket jól kezeli, ha az egyik helyre regisztrálok, akkor az megtörténik a másik helyen is és fordítva. Csak a sütiket nem kezeli egyszerre.
ui.
Ezek a kódok… (KEY), nálam néhol magyar ékezetes karakter is van benne, az nem okozhatja a problémámat?
ui 2:
Ott lehetek a megoldás szélén, mert már kavarja a sütiket…, ha az egyik helyről nem jelentkezek ki, akkor a másik helyen más néven nem tudok belépni (beléptet az előző user nevén)
Firefoxban nem kell izélni semmit sem? Fülön…, és külön böngésző lapon is jónak kellene ennek lennie?
Visszavonom… - teljesen összeakad a WP sütijével - vendégként nem lehet hozzászólni cikkekhez, mert üres lapot ad vissza. Mindegy, akkor nem lesz összekötve. (újratelepítettem, így most jó)
Figyi
A következőt kell tenni:
1 . telepítetted a WP
2 www.domainod.hu/forum könyvtérba bemásolod a BB telepítő fájlokat.
3 letöltöd innen http://svn.automattic.com/bbpress-i18n/ a nyelvi filet és a forum könyvtárba csinálsz egy “my-languages” könyvtárat oda bemásolod és bb-config.php ba
Ãrd át:
define( ‘BB_LANG’, ‘hu_HU’ ) és magyar lesz.
4 Indítsd el a BB telepítést egyszerüen írd be a fórum domaint.
5. 1 lépés töltsd ki ami ott van.
6. 2 lépés kérd a részletes adatokat és ott írd be a
AUTH_KEY’
SECURE_AUTH_KEY
LOGGED_IN_KEY
ezt úgy deríted ki hogy a sor alatt találsz egy linket és rákattintasz.
AUTH_SALT
SECURE_AUTH_SALT
LOGGED_IN_SALT
A többi az már opcionális
7. utána a WP belépsz és bbPress Integration plugint telepíted és értelemszerűen kitöltöd.
8. .htaccess be felülírod amit kér.
Ennek akkor van bármi értelme amit most csináltunk ha a WP és BB ben is regisztrálni kell,
vagy akkor ha a blog bejegyzéseidből azonnal topikot akarsz csinálni
ezt a WP-ben a WordPress-bbPress syncronization plugin telpítésével
a BB ben a bbPress- WordPress syncronization plugin kell telepíteni tudod megcsinálni.
András
u.i: a BB megy a WPtől függetlenül is csak a menüben redirektelni kell
Sziasztok!
Telepítettem sikeresen a bbpresst, letöltöttem a hozzá való plugint is, bekapcsoltam, beállítottam, de nem működik. Miután kész lettem, nem engedett belépni a wordpresses felhasználóval és jelszóval.
Én hagytam ki valamit?
Sziasztok!
Valaki szánna 10 percet és írna (szerintem nem csak nekem) egy részletes telepítést a bbpressről? Integrációval, mindennel.
Előre is megköszönném!
hátizé, igazából olyan egyszerű, hogy SZVSZ hót felesleges. Ha telepítés előtt bemásolod a magyarítást a megfelelő helyre (my-languages mappába, a mappát neked kell létrehozni), aztán minden csak pár kattintás.
Na igen, és az integrálás? Mert én spec. ott akadtam el.
hát, magyarul írja ki, hogy mit kell. nálam csak annyi volt, hogy bepipáltam, hogy integrálás, megadtam amit kért és kész.
Sziasztok! Telepítési gondjaim lennének. Találkozott már valaki a következő üzenettel az install.php meghívásakor?
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/rkdszeu1/public_html/blog/forum/bb-includes/backpress/functions.plugin-api.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rkdszeu1/public_html/blog/forum/bb-admin/includes/class.bb-install.php on line 116
Fizetős tárhely, bár nem túl tuti. Köszönöm!
hiányosan másoltad fel a dolgokat, nem talál fájlokat.
hát, magyarul írja ki, hogy mit kell. nálam csak annyi volt, hogy bepipáltam, hogy integrálás, megadtam amit kért és kész.
Sőt, ha közös az adatbázis,
akkor a wordpressben tárolt saltokat magától kimenti :)
Köszi charlie! Részben igazad volt! Nem találta a functions.plugin-api.php -t, méghozzá azért mert nem lehetett felmásolni. Vagyis felmásolta (semmi hibaüzenet) de a fájl nem jelent meg a szerveren. Ãgy hát egy cselhez folyamodtam. Ãtneveztem, felmásoltam, megjelent és visszaállítottam az eredeti nevét.
Ãgy már tökéletes. Furcsa volt, még nem találkoztam ilyennel.
Poirot2, ha az integrálás alatt azt érted hogy hogyan tudod az oldaladba építeni a bbpress -t akkor a megoldás a következő. Készíts egy új oldalt és hívd meg iframe-el a fórumod. Az url-t cseréld a sajátodra.
Sorry, your browser doens't support iframe. Please upgrade your browsers.
A fórum bb-templateskakumei könyvtárában nyisd meg a header.php -t és töröld ki a következő soroka. (persze ha nem az alap sablont használod akkor az aktuális template mappában keresd)
<body id="">
a footer.php -ból pedig ezeket:
<!--
<?php
global $bbdb;
printf(
__( 'This page generated in %s seconds, using %d queries.' ),
bb_number_format_i18n( bb_timer_stop(), 2 ),
bb_number_format_i18n( $bbdb->num_queries )
);
?>
és takarítsd ki a style.css -ből ezeket:
#wrapper {
background: #fff url('images/page_header_tile.png') repeat-x 0px -15px;
}
#header {
nem tom mi volt itt
}
Ãgy már működnie kell. Persze html, css korrekciós dolgok lehetnek még, de az már biztos menni fog .
Az angol link
Nagyon köszi ezt a tippet és fel is használom, ha sikerül végre megcsinálnom.
Ugyanis én a bbpress telepítésénél levő integrálásnál akadok el.
Még próbálgatom…
Nagyon köszi ezt a tippet és fel is használom, ha sikerül végre megcsinálnom.
Ugyanis én a bbpress telepítésénél levő integrálásnál akadok el.
Még próbálgatom...
Melyik résznél? Amikor a különböző kulcsokat és saltokat kell megadni?
Remélem ez a video segít!
Egy kérdésem nekem is lenne még a bbpressről. Próbáltam oldal sablonnal és include -al betenni a fórumot de nem igazán sikerült. A pontos include függvényre lenne szükségem.
Ãgy próbáltam:
Köszi a videót is. Mindent úgy csináltam, ahogy a videóban van, mégis ezt írja ki:
És most már kifogytam az ötletekből is...
Azóta próbáltam másképp: átugrottam az integrálást és később az admin panelben akartam integrálni.
Amikor rámentem a beállítások mentésére, kijelentkezett és ha be akarok jelentkezni adminként, azt írja, nincs ilyen felh. név.
Köszi a videót is. Mindent úgy csináltam, ahogy a videóban van, mégis ezt írja ki:
És most már kifogytam az ötletekből is...
Valószínű, hogy a cookie key és cookie saltokkal van a gond. Mikor telepítetted a wp-t beállítottad őket a wp-config-ban? Valahol az alján kell keresni, de ha nézted a videót biztosan láttad. Próbáld meg localhostra feltenni elsőnek. Ingyenes tárhelyen próbálkozol?
Persze, először generáltam key-eket, aztán kimásoltam mindegyiket a megfelelő helyre.
Lehet, hogy azért nem megy rendesen, mert wampon fut a dolog (asztalin tesztelem a honlapot).
Hamarosan elkészül a domain címem, és nekiállok neten megcsinálni.
Ja, és köszi a sok segítséget!