Szia Zozeei
.
Ha csak egy egyszerű fórumot szeretnél ajánlom a Mingle fórumot egyszerű tud magyarul is habár van egy két fordítási hiba benne de nem rossz.
Az oldalukról több kinézetet is letudsz tölteni,tehát a kinézetet is tudod állítani de egy kis Css tudással könnyen megoldható az alap stílus megváltoztatása is.
Letölthető itt: http://wordpress.org…s/mingle-forum/
Köszönöm, letöltöttem, használom is, végül egy másik stílust is találtam hozzá, eddig jónak tűnik. Bár a fórum kész, most a lenyíló menüvel vacakolok. Úgy érzem nehéz egyről a kettőre jutni 
Felrakam a fórumot. Hogy tudom berakni a menük közé hogy onnan lehessen indítani, mert jelenleg rejtett csak linkről érem el amit felkínál a view forum gombbal. ?
(egyébként ez beépül a wp-be, szóval ha valaki regisztrál majd a wp oldalra, az automatikusan a fórumot is használhatja az accounttal)?
Sikerült! Akkor marad az alábbi kérdésem, erre nem találtam választ, hogy beépül a wp oldalba teljesen, vagy aki regisztrált az oldalra, külön kell a fórumra is ?
Melyik fórumot? Merthogy ez itt a bbPress téma kibeszélője, de az előbb szót ejtettek a Mingle Fórumról is.
Reggelt! A bbPress-t sikerült felraknom. Több helyen olvastam hogy a Mingle-hez már nincs frissítés, és nem elég biztonságos. Ãgy a bbPress felé írányul a kérdésem, hogy egybe épül e a regisztrációval a wp-n, vagy külön kell a fórumra regisztrálni? Még kezdő vagyok de eddig ugynézki hogy egybeépül, igazam van?
A Theme My Login-nak van egy menübe beillesztő sora, egy egyszerü oldalba van beszúrva ez a kód:
[theme-my-login]
A BBpress-nek is van ilyen ? amivel betudom illeszteni a menübe, mert az elöző megoldás már nem működik ennél a sablonnál, viszont ha van ilyen kód az jól jönne.
Nah közbe megtaláltam itt-> http://codex.bbpress.org/shortcodes/ SHORTCODES, hátha valakinek szüksége lesz még rá:)
Error 404 - Destination Not Found
Szerintem ez még bbPress 1-hez volt. Nagyon félrevezető, hogy keveredik a dokumentációban az egy és a kettő.
Tud valaki megoldást arra, hogy hogyan tudom megfordítani a topikokban a válaszok sorrendjét? Tehát úgy szeretném beállítani, hogy a legfrissebb bejegyzés legyen fölül.
Próbáld ezt ki:
add_filter('bbp_has_replies_query', 'modify_replies_query');<br />
function modify_replies_query($bbp_r) {<br />
<br />
$bbp_r = 'DESC';<br />
return $bbp_r;<br />
<br />
}
```<br />
Csak simán add hozzá a sablonod functions.php-jához.
Nem jó, így kapok egy hibaüzenetet, a fórumba pedig valahogy a hírek kerülnek… 
Warning: extract() expects parameter 1 to be array, string given in /users/udinese/www/wp-content/plugins/bbpress/includes/replies/template-tags.php on line 97