Zinmag Tribune

Sziasztok!

Nagyon tetszik nekem ez a sablon, de sehogy nem tudommegjeleníteni a kisképeket a főoldalon, se fent a postok váltásánál a nagyképeket. Csak ha belépek kategóriákba, simán a postokba, akkor jelennek meg a képek.

Beállításoknál nekem nincs az amit ez a fórum ír http://web2feel.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=78, ennek az alján a :

3. How to setup Thumbnails

3. How to set images for the gallery

beállítási lehetőség.

Tudtok segíteni ebben nekem?

Köszi

Ahogyan azon a képen is látszik, a bejegyzésed írásakor/szerkesztésekor le kell gördülni a szerkesztősor aljáig, ahol a saját mezők vannak. Rákattintasz a saját mező megadásra, majd beírod, hogy screen és értéknek megadod a kívánt kép útvonalát. Kis és nagybetűk számítanak.

A következő alkalommal a saját mező hozzáadására kell kattintani, ahol már a screen benne lesz, rákatt és tovább úgy, mint az előzőekben.

A másik mező hasonlóan működik.

Belinkelted a teljes leírást. Az, hogy nem érted nem wp gond, hanem angol nyelvprobléma!

Köszönöm kedves mano, **************??? irritated.gif

Azért túlzásokba ne essél. irritated.gif

Adott egy teljes és pontos leírás, hogy mit hol és hogyan. Még egyszer megnéztem, tényleg mindenre ott a válasz amit kérdeztél!

Biztos totál el vagy kényeztetve az asszonykórussal… :smiley:

Kedves Győző!

Köszönöm szépen a segítségedet, és a "“szájbarágós” leírást, sikerült is. Tényleg elkerülte a figyelmemet hogy a post írásnál van ez a beállítás, meg voltam győződve hogy a többi alatt kellene lennie :slight_smile:

Kösznöm mégegyszer!

Kedves mano!

Nem esem túlzásokba, valamennyire értem is az angolt, csak figyelmetlen voltam, és nem ott kerestem ezt a beállítást ahol van. Ennyi.

Győző írása pedig segített.

Kórust rég hallottam már :slight_smile: a macik viszont jó fejek:)