Nem lehet mindig csak a kódokat bújni és dolgozni. Valahogy amikor múltkor néztem a csillag születiket, páromnak és nekem is megtettszett ez a dal. Remélem lesz még folytatása. Sok sikert kívánok ezúton is Popovics Györgynek és Németh Ferencnek! Valahogy amikor ezt a zenét hallgatom megnyugszom és ki tud kapcsolni kicsit az agyam. Mondhatni kiránt a hétköznapokból…
Egyébként ennek a műsornak ilyenkor van szerintem értelme. Voltak olyan esetek, amikor nem tudom valaki miért jut be, vagyis mi lesz vele később. Ez a hibája ennek a műsornak. Mivel nincs meghatározva mi kell, ezért ahogyan látszik is jön mindenki, mindenféle dologgal. Nehéz dolog ez, mert hogyan hasonlítod össze a kosarasokat vagy a sörös dobozt harapdáló családot egy ilyen énekessel. Egyébként volt a kerekesszékes fiatalember. Nekem az is tetszett és a párom is azt mondta, hogy jó lenne ha bejutna. De nem pedig abba is lett volna fantázia. És nem azért, mert úgy hozta a sors, hogy kerekesszékbe kell élnie. Hanem, mert tényleg élet volt a hangjában és lehetett érezni, hogy nem csak énekel, hanem énekel és az szívből jön. De hát kinek mi…
Nekem a tegnap esti produkció is nagyon tetszett. Sajnos nem jutottak be, de nagyon remélem hallani fogok még róluk. Ha lesz lemezük én biztos vevő vagyok.
Ja és had tegyem hozzá, hogy szerintem tud ez énekelni amúgy, csak az angolkiejtés sajátos és sok szerencsét és sikert kívánok ennek a fazonnak, mert valljuk be egy igazi jelenség.
Nem tudom, miről beszélsz azt leszámítva, hogy mostanában komolyabb kommunikációs csatornám lett, mint az e-mail, vagy MSN Bár az igazi FB függő az még mindig Laci szerintem