Zárt WP oldal?

arra keresnek megoldast hogy csak a regisztralt tagok olvashassak a blogot. letezik vmi ilyesmi? gondoltam olyanra hogy kapasbol a bejelentkezo kepernyo jelenik meg ha nem vagy “megjegyezve”

az egész blogot akarod zárva tartani, vagy csak oldalakat, ill. néhány bejegyzést?

az egeszet. jelenleg nincs aloldal, de majd lesz egy az is jo lenne ha lakat alatt lenne :slight_smile:

ilyesmire gondolsz?

http://butlerblog.com/wp-members/

“WP-Members turns your wordpress blog into a members-only premium content site by giving you the ability to block content based on user login.

User data is maintained seperately from the main WP user database. Registration fields can be changed from required to not required and there are 5 user defined fields available. Other user customizable settings are included.

Installation package includes examples of how to implement the plugin into the WP default theme. This process can be easily duplicated in any WP theme. All user viewable output from the plugin is maintained in seperate include files providing for seamless integration into any theme.

Future versions will include newsletter to registered members, trial periods, date-based expirations, paypal integration, and more.”

hmmm, jonak tunik. most mar csak azt kell megfejtenem mit is csinalt pontosan a single.phpban, mert en nem a default themet hasznalom…

koszonom szepen!!!

Na hát érdeklődés szinten arra lennék kíváncsi,hogy meg lehet e oldani hogy néhány bejegyzést lakat alá tenni úgy,hogy csak a regisztrált tagok láthassák?

Esetleg a regisztrációnál kapott levélben benne lehetne a zárt bejegyzések jelszava.

Persze, csak mint ötletet tudom adni, megvalósításra biztosan akad itt vki.

Ez engem is érdekelne, hogy melyik az a file, amihez ezt hozzá kellene toldani.

Ezt igazából egy űrlappal lehetne megoldani, ahol bekéred az adatokat (felhasználónév, email) és az adatokat az űrlapfeldolgozó elküldi neked levélben. Az adatok alapján Te magad létrehozod a regisztrációt és értesíted a kérelmezőt, hogy milyen névvel és jelszóval léphet be. A kezdeti jelszót te találod ki, a felhasználó pedig megváltoztathatja az első belépés után.

emx wrote:

arra keresnek megoldast hogy csak a regisztralt tagok olvashassak a blogot. letezik vmi ilyesmi? gondoltam olyanra hogy kapasbol a bejelentkezo kepernyo jelenik meg ha nem vagy "megjegyezve"

Ezt nézted már?

http://blog.taragana.com/index.php/archive/angsumans-authenticated-wordpress-plugin-password-protection-for-your-wordpress-blog/