Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Letöltöttem és telepítettem az s2Member plagint a wordpress-hez. Sajnos nem értek elég jól angolul. De szeretném beállítani a zárt tartalmam levédését. Ha valaki ismeri ezt a plagint kérem ossza meg velem, hol találok hozzá magyar fordítást, azaz magyar nyelvi fájlokat.
Ha valaki tudja, hogyan kell beállítani a plaginba a követekezőket:
Az egyes kategóriák tagsági szintenkénti levédése,
Az oldalak levédése,
A könyvtárak levédése
Az oldal amihez használni szeretném a következő:
Zárt tagsági oldalam, amihez alkalmaznám az s2member-t >>
A pluginhoz nincs lokalizációs fájl (.po), szóval a fordítás csak a php-fájlok módosításával megoldható (épp ezért nincs is hozzá magyar nyelvi fájl). Viszont mivel bődületes mennyiségű fájlból áll, nem hiszem, hogy valaki nekiesne. Ha lenne hozzá .po, akkor nagyobb lenne rá az esély.
Sajnos magát a plugint nem ismerem/használom, így a beállításokban sem nagyon tudok segíteni. A screenshotok alapján azt mondanám, hogy az oldalak levédése a “Page Access Restrictions” alatt található, a kategóriáké a “Category Access Restrictions” alatt, a könyvtáraké pedig vagy az “URI Access Restrictions”, vagy a “Protected File Downloads” lesz (utóbbival a könyvtárban található fájlok elérését szabályozhatod).
Sziasztok,
tud valaki olyan tagsági plugint, amelynél csak bejelentkezés után látszanak a VIP post-ok, esetleg VIP oldalak? Próbálgattam többet, de mindegyik plugin esetében a blogban a tagsági joggal nem rendelkező látogatóknak látható a VIP post címe, meg hogy nincs jogosultsága a tartalom megtekintéséhez, és ezt én nem akarom. A VIP post-nak még a címe se jelenjen meg a blogban, ne legyen semmi nyoma, csak a tagoknak, mert ez így nem mutat jól.
Köszi előre is!
Keresgéltem tovább, úgy nézem, a user manager access lesz a megoldás, mert ott beállítható, hogy a zárt post, page meg se jelenjen a nyilvános lapon. Üdv!