Zárszó

Ez pedig az én wordpress blogom:http://zarszo.tk

szép lett. egy dolog hiányzik róla: egy kis hivatkozás lenn a footerban a wordpress.org-ra :slight_smile:

Huhha varnyam… Azt úgy illik? :smiley:

Mellesleg te sosem alszol? :stuck_out_tongue:

Némi info a cuccról:Tárhely: www.000webhost.com

Sablon: zarnew (Saját készítésű, Artisteer2 -vel)

Előtte már volt egy zarszo sablonom, azért lett ez zarnew. :slight_smile:

Domain: www.dot.tk (Tokelau-szigetek ingyen domain)

Lehet, hogy kicsit gáz, hogy nem .hu de ez ingyé van és ad emil címet is. Egy gond van vele, hogy aloldalakat nem jelenít meg, tehát így nem működik, hogy www.zarszo.tk/?p=855. Ezért tartottam meg a try.hu címet is, az tudja ezt a funkciót és jóljön ha linkelni kell egy aloldalt, cikket.

Mindkettő csak forgalom függő. Látogató: 25/90nap, email 10db kapott/90nap.

Enyém: info@zarszo.tk

A domainhez nem kötelező mélt is regisztrálni és a 3havonta 25 látogatót produkálni szerintem akkor is gyerekjáték, ha egyedül te látogatod. :smiley:

Az a WP-link tényleg hiányzik… Legalább az impresszumban benne lehetne - mármint ha lenne impresszum, ha már magazin. :smiley:

Vagy a word-press.hu-ra, vagy a hu.wordpress.org-ra ahogy mi szoktuk :slight_smile:

Rendben , megcsinálom, ahogy ti szoktátok, csak most egy kicsit nincs időm semmire és fáradt vagyok :slight_smile:

No, mégiscsak rászántam magam. Most nézzétek meg, ott a lap alján. :slight_smile:

És köszönöm mindenkinek az építő kritikát. Egyébként nem tudtam, hogy így szoktátok, csak a kérdéseket olvasgattam eddig, a blogshowt nem. :slight_smile:

igy mán teljesen OK :wink:

Nem mondanam, hogy szokas – sokkal inkabb etika. Ha van egy kesz, ingyenes szoftvered, aminek az alkotoi sok szaz (ha nem ezer) orat oltek bele, akkor mar az illem is ugy diktalja, hogy megtiszteljuk oket egy visszalinkkel… :slight_smile:

Megkapták. :slight_smile:

Egyébként az ilyen ingyé szoftok fejlesztőit mi motiválja? Szeretnek dolgozni? :smiley:

Itt egy interjú Matt Mullenweggel:http://honlapozo.com/interju-matt-mullenweg-el-a-wordpress-alapitojavalMagic: te mér kezdted el tanulni? És miért kezdtünk el jó páran (akiket te és én ismerünk a wapról) ingyen letöltős wapoldalakat csinálni? :wink: szerinem kihivás, szórakozás, hobby, karitativ cselekedet az emberiség jólétéért, stb, stb, válassz :smiley: :smiley:

Huhha Varnyam. Én végülis asszem tanulási vággyal kezdtem php-zni. Úgy éreztem ez már programozás egy kicsit. :slight_smile:

Nahh… csináltam egy szíp új ződ sablonkát. Ezt is nézzétek majd meg. :slight_smile:

nekem jobban tetszik, mint a kék :slight_smile:

Ezt akarom fennhagyni.

nálam nem jön be az oldal…

elköltözött?

Elköltözött Geri, de a cím ugyanaz, a régi tárhelyen nagyon sok volt az ilyen átmeneti szerverhiba. Találtam egy megbízhatóbbnak tűnőt.

Kit érdekel, hogy mire van optimizálva? Főleg milyen felbontásra.

Ha egy hülye ember oda ül a gép elé és az oldaladra kerül, azt se tudja, hogy mi az a firefox, felbontás, flash. Nehogy már azzal zaklasd, hogy mi hogy van technikailag. Őt csak az érdekli, hogy milyen tartalom van és milyen szolgáltatások.

Egyáltalán nem gondolom azt, hogy ezek az információk nem lehetnek hasznosak. Csak úgy gondolom, hogy nem mindjárt ezt kéne látnia az új látogatónak. Ne vegyél az új látogatótól több időt, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy megállapítsa az oldal tartalmát, célját, szolgáltatásait ás használni tudja. De ez csak az én véleményem. :slight_smile:

Lehet, hogy mondasz valamit. :slight_smile: