Youtube video beágyazása középre

Sziasztok,



Teljesen kezdő Wordpress felhasználó vagyok és a saját weboldalam szeretném megfaragni egy letöltött template felhasználásával (Flat Metro). Rendkívül sokat bénázok egy sima youtube video középre beágyazásával, ami konkrétan sehogyan sem akar össze jönni:

http://new.winchester.hu/#PC/laptopéskülsőlemez



Ez az alábbi kóddal “értem el”:

<br />
<td style="text-align: middle;"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/ej8PLl54GQQ" width="560" height="315" frameborder="0"></iframe></td><br />

```<br />
Pedig sima jpg képet az alábbi szintaxissal be tudom szúrni középre, de youtube videót sajna nem:<br />
<a href="http://new.winchester.hu/#Macintoshadatment%C3%A9s">http://new.winchester.hu/#Macintoshadatmentés</a><br />
 <br />
<div><br />

```


Valaki esetleg tudna segíteni egy jól működő kóddal vagy plugin beágyazással, amivel szélesség és magasság, valamint középre igazítást tudnék elérni?


Másik kérdésem, hogy hol lehetne Google barát URL -t beállítanom a klf. WP oldalaimhoz?
A backend admin felületén a "beállítások/közös beállítások/bejegyzés címe" -van bejelölve, ennek ellenére pl. így (# -kezdéssel és ékezettel) jelenik meg az adott lapom:
http://new.winchester.hu/#Cégtörténet


Hálás köszönet előre is ha valakit megihlet a fenti problémám és segíteni tudna,
üdvözlettel: BodegaB

A kettőskereszt a sablon felépítéséből fakad, a demo oldalon is ez látszik. Mivel fizetős sablon, ehhez a fejlesztőn kívül az tud hozzászólni érdemben, aki találkozott már a sablonnal. Lehet, hogy hamarabb kapsz választ a fejlesztőtől.

Nem értem a kódodban a td elemet. Valami táblázatba akarod beszúrni?

A demo oldal css-ében meg van határozva a videóhoz egy iframe elem 100% szélességgel és 322px magassággal. Az általad megvásárolt sablonban is benne van. Próbáld meg ott beállítani azt a méretet, amit szeretnél.