youtube sidebarban

Van e valami plugin (vagy más megoldás), amivel a sidebarba tudok (ha lehet véletlenszerűen) youtube videókat (értelemszerűen egy adott user videóit) kirakni.(mármint, előnézeti képet, aztán rákattint, és bejön a youtube oldal)

Hali! Itt láttam egy ilyen csini megoldást: http://demo.themespreview.com/?wptheme=001/wp-max Media Browser. Ilyenre gondoltál?

inkább ilyesmire, mint amit ez csinál: http://www.cnet.ro/wordpress/picasa-widget/

http://pluginscatalog.com/plugins/random-youtube-video.html

Itt nekem kell megadni a videókat :frowning:

áááá, a youtube magától is tud ilyet.http://www.google.com/uds/solutions/wizards/videobar.html


'charlie' wrote on '2009-02-16:
áááá, a youtube magától is tud ilyet.

http://www.google.com/uds/solutions/wizards/videobar.html
Sziasztok!


Lehet hogy nálam van a baj, de mikor megadom az adott csatornák nevét, és bemásolom a kódot más videók is megjelennek a kívántak mellett. Hogy köszöbölhetném ezt ki? Illetve megoldható hogy több videó jelenjen meg egyszerre a mostani négynél?

Úgy hogy készítesz magadnak egy YouTube Channels-t, (azt hoszem ez a youtube felhasználói fiókkoddal azonos, ha nem, akkor nézz szét mert már magyar a youtube adminfelülete is, és ott biztosan találsz a csatornákra valami gombot) - ott összegyűjtöd magadnak a videókat, és annak a Channels (csatorna) nevét rakod bele a html generátorba: http://www.google.com/uds/solutions/wizards/videobar.htmlDe mondom, szerintem valakinek a csatornája egyben a felhasználóneve is (vagy valami ilyesmi, próbálgasd)Meg ezer egy weblapon lehet ilyeneket (meg jobbakat) generálni, keresgélj hasonlókat:

http://www.google.hu/#hl=hu&q=youtube+generator&fp=d457c9a54985f4c2pl: http://www.youtubereloaded.com/


'hitetlen' wrote on '2010-07-02:
Úgy hogy készítesz magadnak egy YouTube Channels-t, (azt hoszem ez a youtube felhasználói fiókkoddal azonos, ha nem, akkor nézz szét mert már magyar a youtube adminfelülete is, és ott biztosan találsz a csatornákra valami gombot) - ott összegyűjtöd magadnak a videókat, és annak a Channels (csatorna) nevét rakod bele a html generátorba: http://www.google.com/uds/solutions/wizards/videobar.html
Ez már sikerült!Már csak annyi a problémám hogy a footerbe raktam és meg lehet-e oldani hogy sablon szélességét kitegyék a videók, tehát a mostani négy helyett, mondjuk 7 videót jelenítene meg egymás mellet.

azt szerintem ezzel a generátorral sehogy.

Talán ha keresel egy hasonló generátort.illetve még megpróbálhatod a kódban ezt módosítani, mit mutat rá?Code:

width : 320px;

height : 260px;

Szélesség-magasság

Én ezt használom és szerintem elég jó: wordTube