YARPP kizárása bizonyos postokból

Sziasztok!

A Yet Another Related Post Plugin-t használom az oldalamon, ami szerintem kimondottan jól működik. Viszont van egy-egy Post, ami maga is más Post-okat ajánl egyfajta áttekintés végett. Ide nincsen szükségem kapcsolódó oldalakra, hiszen az már tartalmazza egyszer őket.

Mit tudok tenni? Ki lehet zárni valahogy a YARPP-ot egy adott Post-ból?

Köszönettel!

Attila

Szia!

Ha a sablonodból működik a yarpp itt egy megoldás:

(Google első találat)

Link

Direct link

Tehát custom fieldel tudod majd eltüntetni.

Üdv!

Ahogy nézem használ ez a plugin saját template-eket a kapcsolódo bejegyzések különböző megjelenítési módjaihoz. Itt van erről egy blog-bejegyzés.

Gondolom nem lehet túl nehéz készíteni egy olyan templétet, amelyből egyszerűen kiveszed azt a részt ahol listázza a kapcsolódo bejegyzéseket és azt beállítani az ilyen típusú bejegyzésekhez.

Aztán persze lehet, hogy ennél van sokkal egyszerűbb módja is a dolognak, én nem használtam még, ezért nem tudom milyen beállítási lehetőségei vannak. De gondolom azokat te is átnézted, mielőtt írtál.

/*látom miközben írtam érkezett kompetensebb szakértő, ezt ignorálhatod :slight_smile: /

'codee47' wrote on '2010-09-09:

Szia!

Ha a sablonodból működik a yarpp itt egy megoldás:

(Google első találat)

Link

Direct link

Tehát custom fieldel tudod majd eltüntetni.

Köszönöm az információt. :)

Kicsit hibásnak érzem magam, hogy a "disable yarpp in specific post" kifejezésre pont nem kerestem rá, pedig tényleg az első találat tartalmazza a választ. Legközelebb majd körültekintőbben keresek!

Üdv,

Attila