XML export = nincsenek címek

Hello,











szeretnék egy kis segítséget kérni, mert elakadtam.











Adott egy WP 2.2.3, kb. 1700 bejegyzés + oldalak. Nagyon kéne az upgrade 2.8.x-re. A helyzet az, hogy az adatbázis nagyon szemetes, tele van irreleváns adatokkal pl. korábbi plugin telepítések/törlések miatt, meg a sorozatos 1.5 -> 2.2.3 upgrade-ek is megtették a magukét.











Szeretnék tiszta lappal indulni. Ehhez a legjobb az XML export -> import lenne egy szűz 2.8.1 WP installba és egy kiürített adatbázisba.











A gond az, hogy az XML export esetén minden bejegyzésnek és oldalnak elveszik a címe (title). Namost 1700 cikknél ez nagy gáz. Látom az export fájlban hogy “” szerepel mindenütt. A többi adat többé-kevésbé szépen itt van, persze én is szívok az üres kategóriákkal, de azt majd megoldom, csak legalább az exportált fájl lenne OK.











Kérdés: találkozott már valaki hasonló problémával? Hiába kerestem végig a net-et, semmi …











Ráadás probléma: anno angol WP-vel kezdet, majd ahhoz adtam hozzá a magyar nyelvi támogatást. Eredmény: tele vagyok wp_hu… táblákkal, pl. wp_hulinks, wp_hucategories, stb. Feltettem egy szűz magyar WP 2.8.1-et és megnéztem hogy létrejönnek-e ezek a táblák - NEM. Lehet hogy emiatt van az export hiba is, de mi a teendő ilyenkor? Vagy nem kell aggódni emiatt?











Zűrös ez az upgrade de muszáj… :frowning:

Ebben látatlanul senki sem fog tudni segíteni.

talán timeout miatt nem tudja rendesen legyártani az xml fájlt. amúgy elég az, ha az új telepítésbe átrakod a régiból a wp_options kivételével a táblákat.

mikor utojára találkoztam ekkora adatbázissal a kövekező segített:





teljes mysql dump > import localhoston > php timeout stb limitek kegyetlen méretűre növelése (értsd amekkorával már elmegy) és ott darabonként exportálgatni, majd importálgatni a webes felületen az új helyre.

Uhhhhh…











Látom ez komoly szívás lesz. Az van, hogy timeout határértékek eddig is max.-on voltak a memóriakorlátokkal együtt, és így gond nélkül tudok sikeres export-ot csinálni.











A teljes export fájl struktúrája valid meg sikeresen importálható, de mindenütt üres a .











Az eszem megáll, még a végén tényleg kézzel kell megcsinálnom, kiszámoltam - 1 hónap lenne :frowning:


hgrg wrote:

mikor utojára találkoztam ekkora adatbázissal a kövekező segített:


teljes mysql dump > import localhoston > php timeout stb limitek kegyetlen méretűre növelése (értsd amekkorával már elmegy) és ott darabonként exportálgatni, majd importálgatni a webes felületen az új helyre.








Bocs, de hogy lehet tartományonként exportálni?


Én a WP 2.2.3 admin panelen csak szerzőkre tudok szűkíteni, pedig pl. kipróbálnám hogy napos/havi exporttal mire jutok. Van erre valami plugin vagy egyéb megoldás?

Kell rá írni egy külön scriptet :slight_smile: ha elküldöd az SQL file-odat akkor megcsinálom (slugot beteszi a post címének a "-"k helyére space-t tesz és nagy betűvel kezdi a címet (bár ez más pseudo css inkább…)