Ide is.
Hello!
felraktam az xlanguage-t de amint hozzáadok egy nyelvet, mondjuk a magyart, akkor a widgetek angolul jelennek meg. sad(
Valakinek valami ötlet?
tenx
Nem kell véletlenül megadni neki, hogy melyik legyen az alapértelmezett? Gondolom ő alapban az angolt jelöli meg alapértelmezettnek…
Egyébként hova még? Szerintem ez a téma inkább a pluginekhez tartozik, de ott nem láttam…
ide még http://forum.word-press.hu/topic/1934/password-protect-page-forditasa/ itt találtam xlanguage-ről bármit is.
Rakjam át a pluginokba?
átrakva
A ‘nagy érdeklődésre’ való tekintettel megosztom a tapasztalataimat.
Tehát az xlanguage-be nem lehet felvenni a magyar nyelvet hu_HU formában, arra azt mondja hogy not valid. Ha csak simán hu nak írom be, akkor meg nem találja a hu_HU.mo-t. ha átnevezem, akkor ok. Ãtírtam a configban is. Azt egyelőre nem tudom lesz-e ez bármire valamilyen negatív hatással.
Szervusz ficasso!
Ha jól gyanítom, akkor a 2.8.x verziójú WP-t használod? Merthogy az xLanguage azzal nem kompatibilis. A 2.7.1-nél pdig nincs ilyen trükkre szükség, veszi-viszi a hu_HU.mo fájlt. Az igaz, hogy a bekapcsoláskor, ha jól emlékszem, csak hu-t kell beírni a beállításoknál. Sőt, ha a magyar WP-volt telepítve, akkor csak bekapcsolni kell, nem is kell bűvészkedni mást.
Hello!
Köszönöm szépen a választ. Akkor ez lehet a baj. Remélem kijavítják, mert jó kis pluginnek tűnik.
sziasztok,
Én is ezt használom, nálam elfogadta a hu-t.
Az a gondom viszont, hogy áttérve angolra a menüt ugyan átirja, de magát a page tartalmát nem tudom hol lehet úgy beállítani, hogy az adott nyelv írása jelenjen meg. Jelen pillanatban a magyar és az angol is megjelenik egymás alatt.
Nem tudjátok milyen kódot kell használjak, hogy az aktuális nyelv írását mutassa csak? Vagy hogy kell megcsináljam az oldalak struktúráját?
Köszönöm.
A probléma megoldva, köszönettel.